Smarthome

Klik op één van de onderstaande artikelen.

Samsung smart tv met echo dot ernaast
Smarthome

Wat Houdt ‘Domotica’ In?

De term “domotica” is nauw verwant aan smart home technologie. Hoe dat precies zit, leggen we je hier graag uit.

Roomba stofzuiger
Smarthome

De Top 5 Beste Robotstofzuigers van Nederland

Je hebt vast wel eens gewenst dat het huishoudelijke werk zichzelf zou doen. Nu smart technologie steeds beter zijn plekje vindt in de mainstream huishoudapparatuur, kan je wens in ieder geval deels in vervulling gebracht worden. Da’s een hele opluchting, toch?! Laten we vandaag daarom eens kijken naar wat de beste robotstofzuiger op de Nederlandse markt is en waar je op moet letten tijdens je aankoop.

Foto uit canon printer
Smarthome

Wat is de Beste WiFi-Printer?

We snappen dat niet zomaar iedere WiFi-printer voor iedereen geschikt is, dus wij wijzen je de weg richting de beste WiFi-printer voor jou!

WiFi-signaal symbool op wit hout geschilderd
Smarthome

Hoe kun je je WiFi-Signaal versterken?

Als je bij dit artikel bent beland, ben je waarschijnlijk een van de ongelukkigen die vaker last heeft van een zwak WiFi-signaal. Je bent dan ook niet de eerste die op zoek is gegaan naar tips om dit probleem op te lossen. Hopelijk ben je wel een van de laatsten met de opkomst van glasvezel en 5G. Tot het moment waarop een van deze twee opties echter te behalen is in élk huishouden, gaan we proberen je door deze periode van wanhoop te loodsen met onze gids. Je WiFi-signaal versterken: je leert het hier!

Google Home speaker
Smarthome

Wat is Google Home en hoe werkt het?

Je hebt misschien al van Google Home gehoord. Wat het echter inhoudt weet je wellicht nog niet – maar wanhoop niet! Wij gaan je op weg helpen en uitleggen hoe Google Home in elkaar steekt.

IP camera
Smarthome

De Beste IP Camera met WiFi om Je Huis te Beveiligen

Wat als we je een kijkje laten nemen in de wereld der gadgets om de veiligheid van je huis en gezin te waarborgen? Wie weet schrikt zo’n gadget een potentiële dief of vandalist wel af – of je hond die het bankstel weer aanziet voor een lekker tussendoortje. Het product dat wij hiervoor specifiek willen uitlichten is de IP camera. We leggen je uit hoe deze werkt, hoe onze top 5 IP camera’s er uitziet (en waarom) en waar je op moet letten bij je aankoop!

Deurbel met camera van Ring
Smarthome

De beste deurbel met camera op de markt

Er zijn verschillende deurbellen met camera op de markt gebracht deze laatste paar jaar, elk met hun eigen eigenschappen. Onze top 3 en de daarbij horende koopgids zijn bedoeld om te helpen bij het kiezen van de ideale deurbel met camera.

Smart thermostaat
Smarthome

Wat is de beste Slimme Thermostaat met WiFi?

Hoewel slimme thermostaten binnen Nederland nog niet zo lang beschikbaar zijn, is het duidelijk dat er flink aan de weg getimmerd wordt wat dat betreft! Er is inmiddels voor ieder wat wils. In dit artikel gaan we in op de beste opties voor slimme thermostaten en hoe deze werken.

Google Chromecast op grijze achtergrond
Smarthome

Zelf je Google Chromecast installeren

De Google Chromecast kan na correcte installatie vanaf verschillende apparaten bediend worden. We gaan in dit artikel in op hoe je je Chromecast moet configureren voordat je hier op verschillende wijzen gebruik van kunt maken.