Smarthome

Klik op één van de onderstaande artikelen.

WiFi-signaal symbool op wit hout geschilderd
Smarthome

Hoe kun je je WiFi-Signaal versterken?

Als je bij dit artikel bent beland, ben je waarschijnlijk een van de ongelukkigen die vaker last heeft van een zwak WiFi-signaal. Je bent dan ook niet de eerste die op zoek is gegaan naar tips om dit probleem op te lossen. Hopelijk ben je wel een van de laatsten met de opkomst van glasvezel en 5G. Tot het moment waarop een van deze twee opties echter te behalen is in élk huishouden, gaan we proberen je door deze periode van wanhoop te loodsen met onze gids. Je WiFi-signaal versterken: je leert het hier!

Google Home speaker
Smarthome

Wat is Google Home en hoe werkt het?

Je hebt misschien al van Google Home gehoord. Wat het echter inhoudt weet je wellicht nog niet – maar wanhoop niet! Wij gaan je op weg helpen en uitleggen hoe Google Home in elkaar steekt.

IP camera
Smarthome

De Beste IP Camera met WiFi om Je Huis te Beveiligen

Wat als we je een kijkje laten nemen in de wereld der gadgets om de veiligheid van je huis en gezin te waarborgen? Wie weet schrikt zo’n gadget een potentiële dief of vandalist wel af – of je hond die het bankstel weer aanziet voor een lekker tussendoortje. Het product dat wij hiervoor specifiek willen uitlichten is de IP camera. We leggen je uit hoe deze werkt, hoe onze top 5 IP camera’s er uitziet (en waarom) en waar je op moet letten bij je aankoop!

Printer
Smarthome

Beste WiFi Printer (Draadloos) 2020

Ben jij op zoek naar een WiFi printer? Dan zul je je vast wel afvragen wat nou de beste WiFi printer is – zowel in Nederland als voor jou, persoonlijk. Dit en de basis van waar je op moet letten bij je aankoop, behandelen we in dit artikel.

Roomba stofzuiger
Smarthome

De Beste Robotstofzuiger

Je hebt vast wel eens gewenst dat het huishoudelijke werk zichzelf zou doen. Nu smart technologie steeds beter zijn plekje vindt in de mainstream huishoudapparatuur, kan je wens in ieder geval deels in vervulling gebracht worden. Da’s een hele opluchting, toch?! Laten we vandaag daarom eens kijken naar wat de beste robotstofzuiger op de Nederlandse markt is en waar je op moet letten tijdens je aankoop.

Sproeisysteem
Smarthome

Wat is een slim sproeisysteem en voor wie is dit bedoeld?

Ondanks de vooralsnog beperkte keuzes voor smart sproeisystemen in Nederland zijn we ervan overtuigd dat meer fabrikanten hun smart sproeisystemen hier beschikbaar zullen maken naarmate de vraag hiernaar groeit. Je zult echter eerst willen weten waarom zo’n smart sproeisysteem nou zo handig is – en welke set wij aanraden! Daar kom je in dit artikel achter.

Deurbel met camera van Ring
Smarthome

De beste deurbel met camera op de markt

Er zijn verschillende deurbellen met camera op de markt gebracht deze laatste paar jaar, elk met hun eigen eigenschappen. Onze top 3 en de daarbij horende koopgids zijn bedoeld om te helpen bij het kiezen van de ideale deurbel met camera.

Skybell draadloze deurbel
Smarthome

De beste draadloze deurbel in Nederland

Ooit gedacht aan de aanschaf van een draadloze deurbel? Daar kunnen we je bij helpen! Lees dit artikel om er achter te komen hoeveel verschillende vormen draadloze deurbellen aan kunnen nemen, welke het meest geschikt is voor jou en waar je aan moet denken bij het aanschaffen hiervan!

Smart thermostaat
Smarthome

Wat is de beste Slimme Thermostaat met WiFi?

Hoewel slimme thermostaten binnen Nederland nog niet zo lang beschikbaar zijn, is het duidelijk dat er flink aan de weg getimmerd wordt wat dat betreft! Er is inmiddels voor ieder wat wils. In dit artikel gaan we in op de beste opties voor slimme thermostaten en hoe deze werken.

Google Chromecast op grijze achtergrond
Smarthome

Zelf je Google Chromecast installeren

De Google Chromecast kan na correcte installatie vanaf verschillende apparaten bediend worden. We gaan in dit artikel in op hoe je je Chromecast moet configureren voordat je hier op verschillende wijzen gebruik van kunt maken.

Domotica in werking
Smarthome

Wat is Domotica?

Het begrip “Domotica” omvat het automatiseringsproces van de technologie in je thuis- of werkomgeving. In dit artikel wordt uitgelegd welke voor- en nadelen dit met zich mee kan brengen.

Sonos Play:1
Smarthome

De beste WiFi speakers op de markt in 2020

Wifi speakers kunnen worden bestuurd via je wifi netwerk, zonder dat daar verder kabels aan te pas komen. Er zijn allerlei soorten wifi speakers in verschillende vormen en maten, waarvan wij in dit artikel een top 5 hebben samengesteld.

Een slimme koelkast van Samsung
Smarthome

Een slimme koelkast: zinnig of onzin?

Slimme koelkasten kennen allerlei interessante functionaliteiten welke allerlei voordelen bieden. Deze verschillen onderling afhankelijk van merk, model en prijscategorie. Hier gaat het artikel op in, alsook op waar je op moet letten bij de aanschaf van een slimme koelkast en op mogelijke nadelen hiervan.