Je bevind je op de categorie: Smarthome

Roomba stofzuiger

De Beste Robotstofzuiger

Je hebt vast wel eens gewenst dat het huishoudelijke werk zichzelf zou doen. Nu smart technologie steeds beter zijn plekje vindt in de mainstream huishoudapparatuur, kan je wens in ieder geval deels in vervulling gebracht worden. Da’s een hele opluchting, toch?! Laten we vandaag daarom eens kijken naar wat de beste robotstofzuiger op de Nederlandse markt is en waar je op moet letten tijdens je aankoop.

Lees meer
  • juli 20, 2019
Sproeisysteem

Wat is een slim sproeisysteem en voor wie is dit bedoeld?

Ondanks de vooralsnog beperkte keuzes voor smart sproeisystemen in Nederland zijn we ervan overtuigd dat meer fabrikanten hun smart sproeisystemen hier beschikbaar zullen maken naarmate de vraag hiernaar groeit. Je zult echter eerst willen weten waarom zo’n smart sproeisysteem nou zo handig is – en welke set wij aanraden! Daar kom je in dit artikel achter.

Lees meer
  • juli 19, 2019
Deurbel met camera van Ring

De beste deurbel met camera op de markt

Er zijn verschillende deurbellen met camera op de markt gebracht deze laatste paar jaar, elk met hun eigen eigenschappen. Onze top 3 en de daarbij horende koopgids zijn bedoeld om te helpen bij het kiezen van de ideale deurbel met camera.

Lees meer
  • juli 14, 2019
Skybell draadloze deurbel

De beste draadloze deurbel in Nederland

Ooit gedacht aan de aanschaf van een draadloze deurbel? Daar kunnen we je bij helpen! Lees dit artikel om er achter te komen hoeveel verschillende vormen draadloze deurbellen aan kunnen nemen, welke het meest geschikt is voor jou en waar je aan moet denken bij het aanschaffen hiervan!

Lees meer
  • juli 14, 2019
Google Chromecast verbinden met WiFi

Hoe verbind je je Chromecast met WiFi?

Het verbinden van je Chromecast met WiFi is in principe niet zo spannend, maar dit loopt niet altijd van een leien dakje. In dit artikel gaan we dan ook in op hoe je dit moet doen, en hoe je een aantal mogelijke problemen bij dit proces kunt oplossen.

Lees meer
  • juli 14, 2019
Smart TV afstandsbediening

Dé Beste Smart TV in Nederland (2019)

Nu de markt bol staat van smart TV’s, is het des te handiger om een overzicht te creëeren en te kijken wat de beste smart TV in Nederland is. Dat is precies wat we in dit artikel gedaan hebben – in combinatie met een koopgids.

Lees meer
  • juli 9, 2019
Smart thermostaat

Wat is de beste Slimme Thermostaat met WiFi?

Hoewel slimme thermostaten binnen Nederland nog niet zo lang beschikbaar zijn, is het duidelijk dat er flink aan de weg getimmerd wordt wat dat betreft! Er is inmiddels voor ieder wat wils. In dit artikel gaan we in op de beste opties voor slimme thermostaten en hoe deze werken.

Lees meer
  • juli 2, 2019
Google Chromecast verbinden met WiFi

Zelf je Google Chromecast installeren

De Google Chromecast kan na correcte installatie vanaf verschillende apparaten bediend worden. We gaan in dit artikel in op hoe je je Chromecast moet configureren voordat je hier op verschillende wijzen gebruik van kunt maken.

Lees meer
  • juni 28, 2019
Domotica in werking

Wat is Domotica?

Het begrip “Domotica” omvat het automatiseringsproces van de technologie in je thuis- of werkomgeving. In dit artikel wordt uitgelegd welke voor- en nadelen dit met zich mee kan brengen.

Lees meer
  • juni 24, 2019
Sonos Play:1

De beste WiFi speakers op de markt

Wifi speakers kunnen worden bestuurd via je wifi netwerk, zonder dat daar verder kabels aan te pas komen. Er zijn allerlei soorten wifi speakers in verschillende vormen en maten, waarvan wij in dit artikel een top 5 hebben samengesteld.

Lees meer
  • juni 24, 2019