Je bevind je op de categorie: Smarthome

WiFi-signaal symbool

Hoe kun je je WiFi-Signaal versterken?

Als je bij dit artikel bent beland, ben je waarschijnlijk een van de ongelukkigen die vaker last heeft van een zwak WiFi-signaal. Je bent dan ook niet de eerste die op zoek is gegaan naar tips om dit probleem op te lossen. Hopelijk ben je wel een van de laatsten met de opkomst van glasvezel en 5G. Tot het moment waarop een van deze twee opties echter te behalen is in élk huishouden, gaan we proberen je door deze periode van wanhoop te loodsen met onze gids. Je WiFi-signaal versterken: je leert het hier!

Lees meer
  • augustus 14, 2019
robot grasmaaier

Beste Robotmaaier verkrijgbaar in Nederland

Wat is het leukste dat je op een grasveld kan doen? Misschien voetballen, of wellicht is het voor jou een glaasje wijn nuttigen. De meeste mensen gaan er niet zo graag met luide machines overheen. Lees daarom vooral door om erachter te komen wat voor comfort een robotmaaier kan bieden en welke de beste robotmaaier voor jou is.

Lees meer
  • augustus 9, 2019
Google Home speaker

Wat is Google Home en hoe werkt het?

Je hebt misschien al van Google Home gehoord. Wat het echter inhoudt weet je wellicht nog niet – maar wanhoop niet! Wij gaan je op weg helpen en uitleggen hoe Google Home in elkaar steekt.

Lees meer
  • augustus 9, 2019
IP camera

De beste IP camera (WiFi) om je huis mee te beveiligen

Wat als we je een kijkje laten nemen in de wereld der gadgets om de veiligheid van je huis en gezin te waarborgen? Wie weet schrikt zo’n gadget een potentiële dief of vandalist wel af – of je hond die het bankstel weer aanziet voor een lekker tussendoortje. Het product dat wij hiervoor specifiek willen uitlichten is de IP camera. We leggen je uit hoe deze werkt, hoe onze top 5 IP camera’s er uitziet (en waarom) en waar je op moet letten bij je aankoop!

Lees meer
  • augustus 3, 2019
Printer

Beste WiFi Printer (Draadloos) 2019

Ben jij op zoek naar een WiFi printer? Dan zul je je vast wel afvragen wat nou de beste WiFi printer is – zowel in Nederland als voor jou, persoonlijk. Dit en de basis van waar je op moet letten bij je aankoop, behandelen we in dit artikel.

Lees meer
  • augustus 3, 2019
Roomba stofzuiger

De Beste Robotstofzuiger

Je hebt vast wel eens gewenst dat het huishoudelijke werk zichzelf zou doen. Nu smart technologie steeds beter zijn plekje vindt in de mainstream huishoudapparatuur, kan je wens in ieder geval deels in vervulling gebracht worden. Da’s een hele opluchting, toch?! Laten we vandaag daarom eens kijken naar wat de beste robotstofzuiger op de Nederlandse markt is en waar je op moet letten tijdens je aankoop.

Lees meer
  • juli 20, 2019
Sproeisysteem

Wat is een slim sproeisysteem en voor wie is dit bedoeld?

Ondanks de vooralsnog beperkte keuzes voor smart sproeisystemen in Nederland zijn we ervan overtuigd dat meer fabrikanten hun smart sproeisystemen hier beschikbaar zullen maken naarmate de vraag hiernaar groeit. Je zult echter eerst willen weten waarom zo’n smart sproeisysteem nou zo handig is – en welke set wij aanraden! Daar kom je in dit artikel achter.

Lees meer
  • juli 19, 2019
Deurbel met camera van Ring

De beste deurbel met camera op de markt

Er zijn verschillende deurbellen met camera op de markt gebracht deze laatste paar jaar, elk met hun eigen eigenschappen. Onze top 3 en de daarbij horende koopgids zijn bedoeld om te helpen bij het kiezen van de ideale deurbel met camera.

Lees meer
  • juli 14, 2019
Skybell draadloze deurbel

De beste draadloze deurbel in Nederland

Ooit gedacht aan de aanschaf van een draadloze deurbel? Daar kunnen we je bij helpen! Lees dit artikel om er achter te komen hoeveel verschillende vormen draadloze deurbellen aan kunnen nemen, welke het meest geschikt is voor jou en waar je aan moet denken bij het aanschaffen hiervan!

Lees meer
  • juli 14, 2019
Google Chromecast verbinden met WiFi

Hoe verbind je je Chromecast met WiFi?

Het verbinden van je Chromecast met WiFi is in principe niet zo spannend, maar dit loopt niet altijd van een leien dakje. In dit artikel gaan we dan ook in op hoe je dit moet doen, en hoe je een aantal mogelijke problemen bij dit proces kunt oplossen.

Lees meer
  • juli 14, 2019