Affiliate

Disclaimer

Lees op deze pagina wie onze partners zijn, over de informatie op de website en hoe we dit financieren. 

Informatie op Wifiwijs

De informatie die beschikbaar is op Wifiwijs wordt uitsluitend verstrekt voor informatieve doeleinden op basis van 'as is', en alleen op eigen risico van de eindgebruiker. Wifiwijs kan dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, weglatingen of onnauwkeurigheden in de informatie.

Wifiwijs garandeert niet de nauwkeurigheid, kwaliteit of volledigheid van de informatie, maar doet wel haar best om alles zo up-to-date mogelijk te houden. Wifiwijs streeft er dan ook naar haar gebruikers betrouwbare en actuele informatie te bieden, maar kan niet garanderen dat deze informatie altijd juist en volledig is.

Wifiwijs is daarmee niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van de informatie op haar website, en deelt enkel aanbevelingen. De gebruiker is altijd zelf verantwoordelijk voor het verifiëren van de informatie en het kiezen en het beoogde gebruik van producten.

Indien er fouten worden gedetecteerd in de informatie, kun je dit aan Wifiwijs melden via info@wifiwijs. De redactie zal vervolgens zo snel mogelijk de fouten corrigeren. Het beeld- of tekstmateriaal van Wifiwijs mag alleen worden gebruikt met toestemming en met verwijzing naar Wifiwijs. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Verdienmodel van Wifiwijs

Wifiwijs is transparant over het gebruik van verschillende affiliate-programma's, zoals het Bol.com-, Amazon.nl- en Coolblue-partnerprogramma. Als je op een van de links klikt die op onze website staan, plaatst de webshop waar je op belandt een cookie.

Met deze cookie kan de webshop je aankopen herleiden naar Wifiwijs. Op die manier ontvangen wij een beloning voor het leveren van goed advies en het helpen bij de aankoop van een nieuw product. Als je het product terugstuurt, ontvangen we die beloning niet.

Deze partnerprogramma's stellen ons in staat om productgidsen te verbeteren en behulpzame artikelen te blijven schrijven. We streven hierbij naar objectief en onpartijdig advies, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken uit de webshops die we aanbevelen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat onze aanbevelingen niet worden beïnvloed door eventuele beloningen die we ontvangen van de webshops. Bij Wifiwijs hechten we namelijk veel waarde aan het bieden van passende en betrouwbare informatie, zodat jij als consument de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke situatie.

Wij willen er ook op wijzen dat ons affiliate-programma geen invloed heeft op de informatie die we verstrekken. Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op gedegen onderzoek en ervaring, en we zullen altijd onze onafhankelijkheid en integriteit handhaven. Wij streven ernaar om de betrouwbaarste informatie te bieden, zodat je als eindgebruiker het beste product kunt vinden dat past bij jouw behoeften en budget.

WifiWijs is een deelnemer van het Amazon Services LLC Partner Programma, een affiliateprogramma dat is ontworpen om sites een middel te bieden om geld te verdienen door te linken naar Amazon.nl. De artikelen op deze site kunnen affiliate links bevatten naar Amazon.nl. waarop WifiWijs verwijzingscommissie maakt.

Dit heeft geen invloed op de prijs van de producten of op ons selectieproces. Dit stelt ons in staat om ons ding te blijven doen, terwijl we geen vervelende advertenties hoeven te tonen.

De partners van Wifiwijs

Bol.com is een Nederlands online retailplatform dat een breed scala aan producten aanbiedt, waaronder boeken, elektronica, speelgoed en huishoudelijke artikelen. Bol.com werd opgericht in 1999 en is nu een van de grootste online retailers in Nederland en België. Het platform biedt een marktplaats voor externe verkopers, evenals zijn eigen producten, en faciliteert snelle levering en eenvoudige retouren voor haar klanten.

Coolblue.nl is een Nederlandse online retailer die gespecialiseerd is in consumentenelektronica en -apparaten. Het bedrijf werd opgericht in 1999 en heeft sindsdien zijn aanbod uitgebreid met een breed scala aan producten, waaronder smartphones, laptops, tv's en huishoudelijke apparaten. Coolblue staat bekend om zijn klantgerichte aanpak, waarbij ze gratis levering en retourzendingen, levering op dezelfde dag en een proefperiode van 30 dagen voor producten aanbieden. Het bedrijf focust zich op klantenservice en heeft meerdere prijzen gewonnen voor zijn aanpak.

Amazon.nl is de Nederlandse versie van de Amerikaanse online retailer Amazon. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder elektronica, boeken, mode en huishoudelijke artikelen. Amazon staat bekend om zijn snelle en betrouwbare levering en uitgebreide klantenservice. Sinds de lancering in 2020 heeft Amazon.nl zich snel gevestigd als een belangrijke speler op de Nederlandse online retailmarkt.