Onze missie

Op Wifiwijs maken we een einde aan de verwarring en complexiteit van elektronica, computers en software. Dit doen we met eenvoudige, door experts geschreven artikelen die ontworpen zijn om jou zo goed mogelijk te helpen.

We zijn trots op het volgen van journalistieke normen en ethiek, en we blijven redactioneel onafhankelijk van onze bedrijfsvoering. Onze reviews worden altijd volledig gedaan door onze redactie zonder input van externe bedrijven of zakelijke relaties. Uiteraard proberen we wel geld te verdienen met WifiWijs (net zoals bijna elke andere website) en zijn hier ook transparant over. Je vindt op onze site geen advertenties. Als je één van de producten of services die we aanraken koopt krijgen wij een kleine commissie. 

Mensen

Ontmoet het team

Leer de mensen kennen achter Wifiwijs.

Luca Nowak

Luca Nowak

Redacteur

Na in 2014 te zijn begonnen als freelance vertaler, besloot hij in 2018 van zijn hobby – schrijven – tevens zijn werk te maken. Gezien hij daarnaast ook maar al te graag grammatica-, syntax- en opmaakfouten opspeurt en mensen op weg helpt, is hij bij Wifiwijs precies op de goede plek als vaste redacteur en editor.

Jasmijn Roekaerts

Jasmijn Roekaerts

Redacteur

Jasmijn studeerde interieurarchitectuur in Gent. Na haar studies ging ze enkele jaren aan de slag in een architectuurstudio in Maastricht. In 2017 zei ze haar kantoorjob vaarwel om de wereld te gaan ontdekken. Momenteel woont ze met haar vriend in Portugal, waar ze alle vitamine D creatief omzet in woord en beeld.

Nikki Veerbeek

Nikki Veerbeek

Redacteur

Nikki tikt sinds ruim tien jaar stukjes over een breed scala aan onderwerpen. Na een tijdje in het buitenland te hebben vertoefd, is ze weer terug in thuishaven Rotterdam. Bij Wifiwijs komen haar liefde voor schrijven en haar affiniteit met de laatste technische snufjes en gadgets samen.


Ruben Wildeman

Ruben Wildeman

Redacteur

Voordat Ruben de grote stad verliet  studeerde hij economie aan Universiteit van Amsterdam. Nu heeft hij de rust van Drenthe gevonden. Overdag Schrijft ruben en 's avonds houdt hij van een lekker speciaalbiertje. 

Wayne Koers

Wayne Koers

Redacteur

Na een korte tijd in de architectuur en als tango docent, danst Wayne nu op het ritme als tech-schrijver. Hij bundelt zijn passies voor technologie en literatuur. Als hij zich niet achter zijn computerscherm verschuilt, kan je hem vinden in achter zijn fotocamera.

Contact opnemen?

Je kan altijd bij ons terecht met al je vragen of opmerkingen. 

Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram