Onze missie

Op Wifiwijs maken we een einde aan de verwarring en complexiteit van elektronica, computers en software. Dit doen we met eenvoudige, door experts geschreven artikelen die ontworpen zijn om jou zo goed mogelijk te helpen.

We zijn trots op het volgen van journalistieke normen en ethiek, en we blijven redactioneel onafhankelijk van onze bedrijfsvoering. Onze reviews worden altijd volledig gedaan door onze redactie zonder input van externe bedrijven of zakelijke relaties. Uiteraard proberen we wel geld te verdienen met WifiWijs (net zoals bijna elke andere website) en zijn hier ook transparant over. Je vindt op onze site geen advertenties. Als je één van de producten of services die we aanraken koopt krijgen wij een kleine commissie. 

Mensen

Ontmoet het team

Leer de mensen kennen achter Wifiwijs.

Luca Nowak

Luca Nowak

Redacteur

Na in 2014 te zijn begonnen als freelance vertaler, besloot hij in 2018 van zijn hobby – schrijven – tevens zijn werk te maken. Gezien hij daarnaast ook maar al te graag grammatica-, syntax- en opmaakfouten opspeurt en mensen op weg helpt, is hij bij Wifiwijs precies op de goede plek als vaste redacteur en editor.

Jasmijn Roekaerts

Jasmijn Roekaerts

Redacteur

Jasmijn studeerde interieurarchitectuur in Gent. Na haar studies ging ze enkele jaren aan de slag in een architectuurstudio in Maastricht. In 2017 zei ze haar kantoorjob vaarwel om de wereld te gaan ontdekken. Momenteel woont ze met haar vriend in Portugal, waar ze alle vitamine D creatief omzet in woord en beeld.

Nikki Veerbeek

Nikki Veerbeek

Redacteur

Nikki tikt sinds ruim tien jaar stukjes over een breed scala aan onderwerpen. Na een tijdje in het buitenland te hebben vertoefd, is ze weer terug in thuishaven Rotterdam. Bij Wifiwijs komen haar liefde voor schrijven en haar affiniteit met de laatste technische snufjes en gadgets samen.


Remco Hanegraaf

Redacteur

Remco heeft de opleiding HBO-ICT afgerond en doet nu de lerarenopleiding aardrijkskunde. Zijn interesse voor ICT en technologie maakt hem enthousiast om alle details van een product of onderwerp uit te pluizen. In zijn vrije tijd is hij dan ook veel bezig met computers en slaat hij graag een shuttle op de badmintonbaan.

Julian Koops

Redacteur

Julian rondt momenteel zijn masteropleiding klinische neuropsychologie af. Behalve het duiken in andermans hoofd, doet hij dat ook graag in het schrijven. Naast het schrijven van formele wetenschappelijke literatuur, kan hij die onderdrukte creatieve energie dan ook eindelijk kwijt bij Wifiwijs.

Eden van der Veeken

Redacteur

Eden is een 22-jarige meid die geniet van het leven. Dit doet ze door de wereld te ontdekken; zowel de échte wereld als de digitale wereld. Dit in combinatie met haar liefde voor schrijven, maakt haar de online content creator die ze vandaag de dag is.

Ruben Wildeman

Ruben Wildeman

Redacteur

Voordat Ruben de grote stad verliet  studeerde hij economie aan Universiteit van Amsterdam. Nu heeft hij de rust van Drenthe gevonden. Overdag schrijft Ruben en 's avonds houdt hij van een lekker speciaalbiertje. 

Contact opnemen?

Je kan altijd bij ons terecht met al je vragen of opmerkingen. 

Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram