Hoe en wat

Over Wifiwijs

Waar staan we voor, waarom zou je ons vertrouwen – en wie zit er achter Wifiwijs?

Onze missie en ambities

Op Wifiwijs maken we een einde aan de verwarring en complexiteit van elektronica, computers en software. Dit doen we met eenvoudige, door experts geschreven artikelen die ontworpen zijn om jou zo goed mogelijk te helpen.

We zijn trots om te zeggen dat we journalistieke normen en ethiek serieus nemen, en dat we redactioneel onafhankelijk blijven van onze bedrijfsvoering. Onze reviews worden altijd volledig uitgevoerd door onze redactie, zonder input van externe bedrijven of zakelijke relaties.

Uiteraard proberen we wel geld te verdienen met Wifiwijs (net zoals bijna elke andere website), en zijn hier ook transparant over. Als je één van de producten of services die we aanraden koopt, krijgen wij een kleine commissie. 

Waarom kun je Wifiwijs vertrouwen?

Bij Wifiwijs geloven we dat informatie betrouwbaar en eerlijk moet worden gepresenteerd. Ons team van deskundige redacteuren en experts werkt nauw samen om te zorgen dat de inhoud die we publiceren helder, grondig onderzocht en in lijn met de hoogste journalistieke normen en praktijken is.

Onze getalenteerde schrijvers beschikken over diepgaande kennis op het gebied van elektronica en computers. Daarnaast zijn ze toegewijd aan het delen van duidelijke, feitelijke en onpartijdige informatie. Dit helpt ons bij het bouwen en onderhouden van het vertrouwen van onze lezers.

Ons redactieproces

Ons redactieproces bestaat uit vijf kernstappen om zo grondig en nauwkeurig mogelijk te werk te gaan:

  1. Onderwerpselectie. We kiezen zorgvuldig onderwerpen uit die voor onze lezers relevant en interessant zijn, en richten ons hierbij op belangrijke punten en de laatste trends.
  2. Onderzoek. Onze schrijvers voeren diepgaand onderzoek uit, benaderen betrouwbare bronnen en leggen contact met experts om accurate en up-to-date informatie te verzamelen.
  3. Schrijven. We presenteren de verzamelde informatie op een duidelijke en toegankelijke manier, zodat onze lezers complexe of technische concepten kunnen begrijpen. We ruilen daarom vakjargon om voor heldere uitleg.
  4. Redactie. Onze ervaren redacteuren bekijken en verfijnen elk artikel nauwkeurig, controleren feiten en corrigeren eventuele fouten of onduidelijkheden. Hierdoor kunnen we de hoogste kwaliteit en consistentie voor onze inhoud waarborgen.
  5. Updaten. We werken onze artikelen regelmatig bij met nieuwe informatie om de lezers gedurende hun hele online reis te ondersteunen.
houten bureau met dual monitor set up met wifiwijs logo en site open met randapparatuur eromheen
De set-up van een van onze tech-redacteuren.

Door wie is Wifiwijs opgericht?

Wifiwijs is opgericht door Thomas Dijkstra, een expert op het gebied van elektronica, computers en software, met een passie voor online privacy en VPN. Hij zag een groeiende behoefte aan een bron van duidelijke en betrouwbare informatie over technologie in Nederland en België.

Met zijn ervaring en expertise, heeft Thomas een team van ervaren tech-experts bij elkaar getrommeld om zo Wifiwijs te vormen. De achterliggende organisatie van Wifiwijs is White Citadel B.V. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de benutting van Wifiwijs en andere digitale merken. 

Contact opnemen?

Je kunt altijd bij ons terecht met al je vragen of opmerkingen. 

Neem contact op