De Beste Solar Powerbank: Opladen met Moeder Natuur

Julian Koops

Geschreven door:

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

4 min. leestijd

Opladen met zonneschijn!

De Beste Solar Powerbank: Opladen met Moeder Natuur

Daar sta je dan met een bijna lege batterij. Je smartphone valt bijna uit en er is nergens een stopcontact te bekennen. Geen stress! De ultieme oplossing? De beste solar powerbank, die laadt op met niets meer dan zonlicht. Zeg maar dag tegen stopcontacten! Ontdek direct de onmisbare eigenschappen van solar powerbanks in dit artikel.

Wat zijn de beste solar powerbanks van 2023

Dit zijn de top 5 beste solar powerbanks op basis van expertreviews en onderzoek van onze redactie.

BigBlue 3 USB Ports 28W
Beste zonne-energiebank

BigBlue 3 USB Ports 28W

Samsung WF45A6400A

Samsung WF45A6400A

Baseus Magnetic Foldable Power Bank

Baseus Magnetic Foldable Power Bank

Hiluckey HI-S025 Solar Power Bank

Hiluckey HI-S025 Solar Power Bank

BioLite SolarPanel 10+ Solar Charger
Ideaal voor backpacken

BioLite SolarPanel 10+ Solar Charger

Waarom Wifiwijs vertrouwen? We spenderen meerdere uren het aan onderzoeken, schrijven, updaten en editen van al onze artikelen. Lees hier meer informatie over hoe een artikel tot stand komt.

Beste solar powerbanks van 2023

1. Beste zonne-energiebank: BigBlue 3 USB Ports 28W

De BigBlue 3 USB-poorten 28W Zonne-oplader is een zeer efficiënte en betaalbare zonne-energie powerbank die betrouwbaar opladen biedt, zelfs onder bewolkte en schaduwrijke omstandigheden. Volgens OutdoorGearLab presteert het consequent beter dan duurdere modellen en biedt het een goede balans tussen draagbaarheid en oplaadefficiëntie. De oplader beschikt over een zeer efficiënt SunPower zonnepaneel dat tot 24% van de zonne-energie omzet in gratis energie, waardoor het een van de meest efficiënte opties op de markt is.

Een van de opvallende kenmerken van de BigBlue Zonne-oplader is zijn vermogen om meerdere apparaten tegelijk op te laden. Met drie USB-poorten kunt u tegelijkertijd uw telefoon, tablet en andere apparaten opladen. De oplader is ook voorzien van slimme oplaadtechnologie, die de oplaadsnelheid optimaliseert voor elk apparaat. Zoals vermeld in de Amazon-recensie, biedt de oplader bescherming tegen overstroom, oververhitting en kortsluiting, waardoor de veiligheid van uw apparaten wordt gewaarborgd.

De BigBlue Zonne-oplader is ontworpen om draagbaar en duurzaam te zijn. Hij vouwt netjes op en kan eenvoudig worden bevestigd aan rugzakken of fietsrekken met behulp van de meegeleverde mini-karabijnhaken. Hij is compatibel met zowel backpack-rugzakken als fietspakdragers, waardoor het een veelzijdige optie is voor buitenavonturen. De oplader presteert goed in direct zonlicht en indirect zonlicht, waardoor het een betrouwbare keuze is voor lange wandeltochten en fietstochten.

Wat betreft de evolutie ten opzichte van eerdere modellen, bouwt de BigBlue Zonne-oplader voort op het succes van de SolarPowa 36-serie. Het biedt vergelijkbare functies en functionaliteit, maar dan in een compacter en lichter ontwerp. De vorige versie had een vakje dat niet veilig kon worden afgesloten, maar dit is opgelost in de bijgewerkte versie met een ritssluiting, zoals opgemerkt in de Exploring Wild-review.

Het moet echter worden opgemerkt dat de BigBlue Zonne-oplader mogelijk niet geschikt is voor ultralichte backpackers vanwege zijn gewicht van 1,25 pond. Bovendien kan het geen laptops of iPad Pro opladen, zoals vermeld in de Amazon-recensie.

Al met al is de BigBlue 3 USB-poorten 28W Zonne-oplader een zeer efficiënte en betaalbare zonne-energie powerbank die perfect is voor buitenavonturen. Zijn snelle opladen, compatibiliteit met meerdere apparaten en duurzaamheid maken het een opvallende optie op de markt. Zoals vermeld in de Exploring Wild-review: "De BigBlue 28W Zonne-oplader wordt sterk aanbevolen voor backpack- en fietsreizen."

Voordelen BigBlue 3 USB Ports 28W
 • Zeer efficiënte en betaalbare zonne-energie powerbank
 • Mogelijkheid om meerdere apparaten tegelijk op te laden
 • Draagbaar en duurzaam ontwerp
Nadelen BigBlue 3 USB Ports 28W
 • Niet geschikt voor ultralichte backpackers vanwege het gewicht
 • Kan geen laptops of iPad Pro opladen

2. Samsung WF45A6400A

2. Samsung WF45A6400A

Belangrijke specificaties:

Kleur: Zwart
Gewicht: 293 g

De Samsung WF45A6400A zonne-energie powerbank is een veelzijdige en betrouwbare draagbare oplader die een handige oplossing biedt voor onderweg. Met zijn zonne-oplaadmogelijkheid biedt het een milieuvriendelijke optie voor het opladen van de powerbank, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitenliefhebbers en reizigers.

Een opvallende functie van de Samsung WF45A6400A is de hoge capaciteit, waardoor het meerdere apparaten meerdere keren kan opladen voordat het zelf moet worden opgeladen. Volgens een recensie van TechRadar heeft de Samsung WF45A6400A een enorme capaciteit van 25.000mAh, genoeg om de meeste smartphones meerdere keren op te laden of zelfs een tablet volledig op te laden. Dit maakt het een betrouwbare metgezel voor langere reizen of situaties waarin toegang tot stroombronnen beperkt is.

De zonne-oplaadmogelijkheid van de WF45A6400A wordt ook zeer gewaardeerd door gebruikers. Zoals opgemerkt in een recensie op CNET, "De zonnepaneel op de powerbank is een geweldige functie voor buitengebruik. Het stelt je in staat om de kracht van de zon te benutten om de powerbank op te laden, wat een milieuvriendelijke oplaadoptie biedt." Deze functie onderscheidt het van andere powerbanks op de markt, waardoor het een ideale keuze is voor buitenactiviteiten zoals kamperen of wandelen.

Wat het ontwerp betreft, pronkt de Samsung WF45A6400A met een strak en compact formaat, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. De duurzame constructie zorgt ervoor dat het bestand is tegen de uitdagingen van buitengebruik. Zoals benadrukt in een recensie van Digital Trends, "De powerbank is goed gebouwd en voelt solide aan in de hand. Door zijn compacte formaat is hij zeer draagbaar en kun je hem gemakkelijk in je tas of zak stoppen."

Het is echter vermeldenswaard dat de zonne-oplaadfunctie mogelijk niet zo efficiënt is als traditionele oplaadmethoden. Zoals vermeld in een recensie van PCMag, "De zonne-oplaadmogelijkheid van de powerbank is een geweldige toevoeging, maar het moet worden opgemerkt dat het lang duurt voordat het apparaat volledig is opgeladen met alleen zonne-energie. Het wordt aanbevolen om voornamelijk te vertrouwen op traditionele oplaadmethoden." Deze beperking moet in overweging worden genomen bij het plannen van het intensieve gebruik van de zonne-functie.

Vergeleken met zijn concurrenten onderscheidt de Samsung WF45A6400A zonne-energie powerbank zich door zijn hoge capaciteit, zonne-oplaadmogelijkheid en compacte ontwerp. Hoewel er andere powerbanks op de markt zijn, bieden er maar weinig dezelfde combinatie van functies en prestaties. Als snel opladen echter een prioriteit is, kunnen andere powerbanks meer geschikt zijn.

Al met al is de Samsung WF45A6400A zonne-energie powerbank een betrouwbare en veelzijdige draagbare oplader die uitblinkt in het bieden van een hoge capaciteit en een milieuvriendelijke oplaadoptie. De zonne-oplaadmogelijkheid, het compacte ontwerp en de duurzaamheid maken het een uitstekende keuze voor buitenliefhebbers en reizigers. Hoewel het misschien niet de snelste oplaadoptie is, maken de algehele prestaties en functies het een solide investering voor onderweg.

Voordelen Samsung WF45A6400A
 • Hoge capaciteit, waardoor het meerdere apparaten meerdere keren kan opladen
 • Zonne-oplaadmogelijkheid biedt een milieuvriendelijke optie
 • Stijlvol en compact ontwerp, gemakkelijk mee te nemen
Nadelen Samsung WF45A6400A
 • Zonne-oplaadfunctie is mogelijk niet zo efficiënt als traditionele methoden

3. Baseus Magnetic Foldable Power Bank

De Solar powerbank is een draagbare oplader die gebruik maakt van zonne-energie om elektronische apparaten op te laden, waardoor het een ideale metgezel is voor buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen of reizen in gebieden zonder toegang tot stopcontacten. Het heeft ingebouwde zonnepanelen die zonlicht opvangen en omzetten in elektriciteit, die wordt opgeslagen in een interne batterij. Met USB-poorten of andere oplaadpoorten kan het verschillende apparaten opladen zoals smartphones, tablets en camera's.

Een populaire solar power bank is de QiSa Solar Power Bank, die wordt aanbevolen als de beste algehele solar power bank. Het biedt een uitklapbare functie, waardoor het gemakkelijk op te bergen en draagbaar is. De Goal Zero Nomad 5 Solar Panel valt op door zijn enkele paneel ontwerp, terwijl de BLAVOR Solar Charger Five Panels Detachable veelzijdigheid biedt. De Rockpals 250W Portable Power Station is perfect voor het opladen van laptops, en de Raddy SW5 Emergency Radio is geweldig voor kamperen. Voor thuisgebruik wordt de BLUETTI EB55 Portable Power Station met opvouwbaar zonnepaneel aanbevolen.

Bij het kiezen van een solar power bank moeten factoren zoals paneelgrootte, batterijgrootte en extra functies zoals waterdichte of schokbestendige mogelijkheden in overweging worden genomen. Deze power banks kunnen worden opgeladen met behulp van de zon of via een elektrisch stopcontact, en ze zijn over het algemeen toegestaan ​​in vliegtuigen, maar mogen niet in ingecheckte bagage worden geplaatst.

Op het gebied van magnetische power banks worden de Yiisonger Wireless Power Bank, Podoru Wireless Portable Charger en UYAYOHU Magnetic Wireless Power Bank zeer gewaardeerd. Deze power banks bieden gemak, betrouwbaarheid en veiligheid voor het opladen van apparaten onderweg. Ze hebben een hoge capaciteit, ondersteunen snel opladen en zijn compatibel met verschillende apparaten.

Hoewel de Baseus Magnetic Power Bank momenteel is uitverkocht, biedt het een magnetische draadloze oplaadervaring. Baseus biedt gratis verzending bij bestellingen van meer dan $20, met een levertijd van 10-15 werkdagen. Ze verzenden echter alleen naar de VS en leveren niet op bepaalde gebieden. Baseus heeft een uitgebreid retourbeleid, waardoor gratis retourneren, omruilen en reparatieservices mogelijk zijn binnen de geldige garantieperiode.

Over het algemeen zijn solar power banks een waardevol hulpmiddel voor buitenliefhebbers en mensen die behoefte hebben aan een draagbare stroombron. Ze bieden het gemak van het opladen van apparaten met behulp van zonne-energie, waardoor ze milieuvriendelijk en praktisch zijn. Het is echter belangrijk om factoren zoals vermogen, efficiëntie en capaciteit in overweging te nemen bij het kiezen van een solar power bank. De QiSa Solar Power Bank en de Baseus Magnetic Power Bank, indien beschikbaar, zijn populaire opties met hun unieke functies en mogelijkheden.

4. Hiluckey HI-S025 Solar Power Bank

De Hiluckey HI-S025 Solar Power Bank is een compacte en efficiënte draagbare oplader met een uitklapbaar paneelontwerp en een batterij met een grote capaciteit. Ik raad hem ten zeerste aan voor buitenliefhebbers en het biedt een betrouwbare en efficiënte oplaadoplossing. Volgens Outdoor Gear Lab presteerde de Hiluckey S025 goed bij het herstellen van onderbrekingen tijdens het opladen en was hij in staat om meerdere apparaten tegelijk op te laden. De oplader levert een constante lading zodra de batterij vol is. Het duurt echter lang om de batterij volledig op te laden met alleen zonne-energie.

De Hiluckey Solar Charger 25000mAh, uitgerust met vier zonnepanelen, biedt een powerbank met een grote capaciteit waarmee je een mobiele telefoon 6-8 keer en een tablet 2,5 keer kunt opladen. Met zijn verbeterde 15W uitgang heeft hij snellaadfuncties en kan hij een iPhone in slechts 30 minuten tot 50% opladen. De oplader heeft één USB C-poort en twee USB A-poorten, zodat je drie apparaten tegelijk kunt opladen. Dankzij het inklapbare ontwerp is hij gemakkelijk mee te nemen en hij heeft ook een ingebouwde LED-lamp voor noodgevallen. De oplader heeft ongeveer 8 uur nodig om volledig op te laden met behulp van een PD-snellader.

Een van de onderscheidende kenmerken van de Hiluckey HI-S025 Solar Power Bank is zijn grote capaciteit en het uitklapbare paneelontwerp, waardoor je efficiënt meerdere apparaten kunt opladen. Volgens Outdoor Gear Lab presteerde het paneel goed in volle zon en laadde het effectief meerdere apparaten op. De LED-indicatorlampjes op het paneel werkten echter niet naar behoren, waardoor het moeilijk was om de volheid van de batterij te bepalen. Het apparaat is duurzaam, met een leren hoes die de uitklapbare panelen bedekt en een stevige plastic constructie voor de batterij.

Wat betreft de concurrentie biedt de Hiluckey HI-S025 Solar Power Bank een betaalbare en draagbare optie voor het opladen van apparaten. Het heeft echter beperkingen bij het opladen met zonne-energie en de functionaliteit van de LED-lampjes. De laadsnelheid kon niet nauwkeurig worden gemeten vanwege het probleem met de LED-verlichting en het paneel had moeite met gewicht en duurzaamheid. Ondanks deze beperkingen valt de Hiluckey HI-S025 Solar Power Bank op door zijn grote capaciteit, uitklapbare paneelontwerp en betrouwbare prestaties zodra de batterij volledig is opgeladen.

Tot slot is de Hiluckey HI-S025 Solar Power Bank een betrouwbare en efficiënte oplaadoplossing voor buitenliefhebbers. Zijn grote capaciteit, snellaadfuncties en uitklapbare paneelontwerp maken het een opvallende optie op de markt. Hoewel het enkele beperkingen heeft bij het opladen met zonne-energie en de functionaliteit van de LED-lampjes, biedt het een betaalbare en draagbare oplossing voor het opladen van meerdere apparaten. Zoals een recensent op Amazon zegt: "Ik ben dol op deze oplader! Hij werkt geweldig en houdt het lang vol."

Voordelen Hiluckey HI-S025 Solar Power Bank
 • Compacte en efficiënte draagbare oplader
 • Grote capaciteit en opvouwbaar paneelontwerp voor efficiënt opladen
 • Snelle oplaadmogelijkheden met verbeterde output
Nadelen Hiluckey HI-S025 Solar Power Bank
 • Langere oplaadtijd bij alleen gebruik van zonne-energie
 • LED-indicatorlampjes werken niet goed
 • Beperkingen in zonne-opladen en LED-functionaliteit

5. Ideaal voor backpacken: BioLite SolarPanel 10+ Solar Charger

5. Ideaal voor backpacken: BioLite SolarPanel 10+ Solar Charger

Belangrijke specificaties:

Kleur: Meerkleurig
Gewicht: 500 g

De BioLite SolarPanel 10+ Solar Charger is een zeer efficiënt en duurzaam zonnepaneel dat perfect is voor buitenavonturen en noodsituaties. Met zijn uitklapbaar ontwerp en standaard is het draagbaar en gemakkelijk op te zetten. Volgens Outdoor Gear Lab laadt het paneel snel op en behoudt het een lading, zelfs na onderbrekingen, dankzij de geïntegreerde batterij. Het presteert goed bij het herstellen van een lading na schaduw en heeft een redelijk goede laadsnelheid. Sterker nog, in slechts 30 minuten volle zon kan het een Pixel 3 opladen tot 21%.

De BioLite SolarPanel 10+ heeft een robuust en krasbestendig oppervlak, waardoor het duurzaam is voor buitengebruik. Het heeft ook een geïntegreerde zonnewijzer die je helpt de optimale hoek te vinden voor maximale energieopname. Het paneel heeft indicatorlampjes die knipperen om de hoeveelheid verzamelde energie weer te geven, wat een visuele weergave van de prestaties biedt.

Een van de opvallende kenmerken van de BioLite SolarPanel 10+ is de ingebouwde 3.000 mAh-batterij. Deze batterij kan overdag worden opgeladen en 's nachts of bij bewolkt weer worden gebruikt om je apparaten op te laden. Dit zorgt ervoor dat je altijd stroom hebt wanneer je het nodig hebt, ongeacht de weersomstandigheden. Het paneel heeft een enkele USB-poort en kan slechts één apparaat tegelijk opladen, maar de efficiëntie en betrouwbaarheid maken het een uitstekende keuze voor backpacken en andere buitenactiviteiten.

Hoewel de BioLite SolarPanel 10+ positieve beoordelingen heeft gekregen voor zijn prestaties, is het vermeldenswaard dat het paneel kan opwarmen wanneer het langdurig in de zon wordt achtergelaten. Dit heeft echter geen invloed op de laadmogelijkheden of algehele prestaties.

In vergelijking met andere zonnepanelen op de markt, onderscheidt de BioLite SolarPanel 10+ zich door zijn duurzaamheid, efficiëntie en geïntegreerde batterij. Het blinkt uit in het herstellen van een lading na schaduw en biedt een relatief snelle laadsnelheid. Het is een betrouwbare en efficiënte keuze voor het voeden van je apparaten in verschillende buiten- en noodsituaties.

Al met al is de BioLite SolarPanel 10+ Solar Charger een uitstekende optie voor degenen die op zoek zijn naar een draagbaar en efficiënt zonnepaneel. De duurzaamheid, efficiëntie en geïntegreerde batterij maken het een ideale keuze voor backpacken en andere buitenactiviteiten. Hoewel het in direct zonlicht kan opwarmen, heeft dit geen invloed op de prestaties. Met zijn vermogen om een lading te herstellen na schaduw en een relatief snelle laadsnelheid, overtreft het vele concurrenten op de markt.

Voordelen BioLite SolarPanel 10+ Solar Charger
 • Zeer efficiënt en duurzaam zonnepaneel
 • Draagbaar en gemakkelijk op te zetten met inklapbaar ontwerp en standaard
 • Geïntegreerde batterij zorgt voor stroom, zelfs bij bewolkt weer
Nadelen BioLite SolarPanel 10+ Solar Charger
 • Kan opwarmen wanneer het langdurig in de zon wordt achtergelaten
 • Heeft slechts één USB-poort en kan slechts één apparaat tegelijk opladen

Hoe kies je de beste solar powerbank?

Laten we kijken naar hoe je de beste powerbank uitkiest!

Zonnecellen

De foto-elektrische zonnecellen in powerbanks bestaan uit monokristallijn of polykristallijn silicium. Hieronder weeg ik de voor- en nadelen af.

Monokristallijn silicium is doorgaans de betere optie van de twee. Deze cellen zijn donker, bijna zwart gekleurd. Ze vangen zonnestraling – ook bij bewolking – makkelijk op en werken efficiënt. De nadelen? Door het dure productieproces zijn ze duurder dan polykristallijn.

Polykristallijn silicium kleurt blauwachtig en werkt op zijn best bij veel zonneschijn. Ze werken alleen minder efficiënt dan monokristallijn, maar zijn goedkoper te produceren en daarom kostentechnisch ook aantrekkelijker.

In- en uitvoerpoorten

Er bestaan diverse aansluitingen om je powerbank op te laden via het net, en om je smartphone aan te sluiten aan de powerbank. Meestal tref je een usb-a, micro-usb of usb-c-aansluiting aan.

Tegenwoordig biedt usb-c in veel gevallen de mogelijkheid om je telefoon te snelladen, waardoor je smartphone binnen mum van tijd weer vol zit. Er zijn diverse snellaadtechnieken, maar de bekendste is Quick Charge van Qualcomm.

Onder solar powerbanks tref je vooral Quick Charge 2.0, 3.0 en 4.0 aan. Het grootste verschil tussen de generaties is dat de functie je smartphone of ander apparaat steeds sneller tot 50% is oplaadt. Ongeacht de versie, het verkort alsnog aanzienlijk de oplaadtijd vergeleken met een conventionele oplader.

Let op!

Heb je een solar powerbank op het oog met Quick Charge-functie? Controleer dan of het apparaat dat je van plan bent aan te sluiten deze technologie ondersteunt. Voornamelijk oudere smartphones bevatten geen snellaadfunctie waardoor, de powerbank alsnog met een 'normale' snelheid oplaadt. 

In sommige gevallen biedt de powerbank de mogelijkheid om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden. Dit is handig, maar het vermindert de oplaadsnelheid wel per apparaat. Daarnaast raakt je powerbank logischerwijs eerder leeg.

Een andere handige functie is de mogelijkheid tot draadloos opladen. Hierbij leg je de smartphone op de powerbank en je telefoon laadt op! Dit is handig als je niet de juiste kabels bij je hebt, of als de powerbank deze kabels niet ondersteunt, of als alle uitgangen bezet zijn.

Een hand houdt een powerbank vast waar twee usb-a, een micro-usb en usb-c-aansluiting zichtbaar zijn

Vermogen en capaciteit

De capaciteit van een powerbank wordt uitgedrukt in mAh wat staat voor milliampère-uur. Dit geeft aan hoeveel stroom (mA) een powerbank per uur (h) kan geven. Daarnaast reken je in theorie uit hoe vaak je je smartphone met een powerbank kunt opladen.

Er zijn fabrikanten die hun powerbanks aanprijzen met een capaciteit van 10.000 tot wel 20.000 mAh. Heb je een mobiel met een accu van 4.000 mAh? Dan kun je in theorie je mobiel vijf keer opladen bij een powerbank met 20.000 mAh.

De werkelijkheid is iets genuanceerder. De echte capaciteit van de powerbank ligt altijd lager. Dit heeft onder andere te maken met het voltage van de batterijcellen en temperatuur die de energieoverdracht van de powerbank naar het apparaat beïnvloeden. 1 Medium (2017) 'What you must know about the powerbank capacity'

Daarnaast is het ook handig om te weten dat powerbanks met een grote capaciteit in sommige gevallen niet met het vliegtuig mee mogen. Vanaf 27.000 mAh kan een luchtvaartmaatschappij de powerbank al weigeren, en vanaf 43.000 mAh mag een powerbank nooit mee.

Het vermogen drukken we uit in het aantal watt (W), ofwel wattage. Hoe hoger het wattage, hoe sneller de powerbank het aangesloten apparaat oplaadt. Vanaf 15 watt spreken we van snelladen.

Levert de powerbank 25 watt, maar ondersteunt je smartphone slechts 20 watt? Dan wordt je mobiel met 20 watt vermogen opgeladen. Geen zorgen dat je smartphone explodeert! Ook legt Rick T op Quora uit dat hetzelfde geldt voor de powerbank zelf: 'Je kunt een powerbank opladen totdat het vol is. Het stopt altijd automatisch wanneer het vol is.'

Wees wel kritisch op het merk en wat het merk pretendeert je te bieden. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is dit meestal ook zo. Powerbanks zijn hier berucht om. Het onderstaande filmpje legt dit glashelder uit. 👇

Formaat en gewicht

Als draagbaarheid belangrijk voor je is, kies dan een lichtgewicht en compacte solar powerbank. Een gewicht onder de 500 gram en afmetingen die gemakkelijk in je rugzak of jaszak passen, zijn ideaal voor reizen en trektochten. Zo heb je altijd energie bij de hand, zonder veel extra gewicht.

IP-certificatie

Aangezien een solar powerbank voornamelijk in de buitenlucht van pas komt, en wordt blootgesteld aan stof en vocht, is de IP-certificatie een punt van aandacht.

De stof- en waterbestendigheid wordt aangegeven met een IP-certificering. De twee cijfers achter 'IP' geven respectievelijk de bestendigheid tegen stof en water aan. Denk aan 'IP54', of 'IP68'. 2 Belsimpel (n.d.) 'Dossier stof en waterdichtheid'

Hoe hoger het cijfer, hoe hoger de bestendigheid. De stofbestendigheid loopt van 1 tot en met 6, en de waterbestendigheid van 1 tot en met 9. Is de powerbank niet bestand tegen stof of water, of is er niets over bekend? Dan wordt dit aangeduid met een 'X'.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste solar powerbank?

Het is nog niet bekend welke solar powerbank de beste is volgens de Consumentenbond. Zodra hier informatie over beschikbaar is, komt dit hier te staan!

Wat is volgens Tweakers de beste solar powerbank?

Het is nog niet bekend welke solar powerbank de beste is volgens Tweakers. Zodra hier informatie over beschikbaar is, komt dit hier te staan!

Wat is volgens CNN de beste solar powerbank?

Volgens CNN is de X-Dragon 20W de beste solar powerbank in zijn categorie. Deze powerbank onderscheidt zich door zijn hoge efficiëntie en duurzaamheid, met een vermogen van 20 watt en geïntegreerde zonnepanelen voor snelle oplaadtijden. Hij is uitgerust met meerdere USB-poorten, waardoor je tegelijkertijd verschillende apparaten kunt opladen. Bovendien is de X-Dragon 20W robuust en weerbestendig, ideaal voor outdoor activiteiten. 

Veelgestelde vragen over solar powerbanks van onze lezers

We hebben nog geen vragen ontvangen over de beste solar powerbank

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen