Beste WiFi Versterker Kopen 2020

beste wifi versterker

Laatst geüpdatet op:

Voor iedereen die beter draadloos bereik wilt, biedt een WiFi-versterker (ook wel WiFi-extender of WiFi-repeater genoemd) een mogelijke uitkomst. Een slecht bereik kan zo in veel gevallen direct worden verbeterd.

Het instellen gaat heel snel en eenvoudig. Binnen een paar minuten hebben ruimtes met slecht bereik gewoon goed ontvangst! Wij laten je dus graag onze eigen selectie zien van de beste WiFi-versterkers op de markt. Zo kun je je makkelijk laten informeren en naderhand alles vergelijken. Een aankoop met een gerust hart was nog nooit zo makkelijk!

Koop Tips

Het is bij de aanschaf van een WiFi-versterker belangrijk om op een paar dingen te letten. Kijk bijvoorbeeld naar welke bandbreedte wordt gebruikt. Om het eenvoudig te maken: 2.4GHz-bandbreedte = meer bereik, minder snelheid; 5GHz-bandbreedte = minder bereik, meer snelheid. Zorg ook dat je eerst de beste router hebt! Het upgraden van je router levert vaak veel meer bereik en resultaat op dan een WiFi-versterker. 

Veel extenders hebben tevens een extra ethernet poort, maar niet allemaal. Wees hier dus op attent als je andere apparaten via een kabel wilt aansluiten op de extender.

Verder wordt instellen van een WiFi-versterker door alle fabrikanten zo simpel mogelijk gemaakt zodat iedereen deze makkelijk kan bedienen.
Er zijn geen ingewikkelde configuraties; vaak is een knopje indrukken voldoende.

De WiFi-versterker maakt gebruik van een stopcontact. Het is van belang te controleren of er een werkend stopcontact is de ruimte waar je gebruik wilt maken van de extender.

Al met al is een extender een relatief eenvoudig maar ontzettend handig apparaat om in huis te hebben.

Aan het einde van dit artikel kun je een koopgids vinden voor meer uitgebreide informatie


Netgear Nighthawk EX8000 (X6S)

De tri-band, 802.11ac Netgear Nighthawk EX8000 kwam naar voren als veruit de beste versterker die we hebben getest, met hogere datasnelheden en een enorm bereik. "Less is more" gaat dan ook niet helemaal op voor deze grote MU-MIMO jongen. Bovenop het apparaat bevinden zich acht LED's die de status van de 2.4GHz- en 5GHz-netwerken, de datastroom naar clients en de ethernet- en USB-activiteit weergeven. Binnenin heeft hij een quad-core processor en zes versterkte antennes die volgens Netgear tot ± 230m² aan dekking kunnen leveren.

De EX8000 leverde een indrukwekkende pieksnelheid van 526.1Mbps aan data in onze test op 15 meter afstand en 472.6Mbps op 23 meter afstand (waarbij de extender zelf 30 meter van de router stond). Bij een verplaatsing over 9 meter, door een muur en een verdieping omhoog, lukte het om 338.5Mbps aan bandbreedte te leveren.

De EX8000 kan worden ingesteld via WPS en via de Netgear Genie app. Dit kan wel eventjes duren om alles écht goed op orde te krijgen – vooral als je de geavanceerde instellingen in wilt duiken. Kijk dus goed naar de handleiding!

Voordelen

 • Tri-bandconfiguratie
 • In te stellen via Genie app en WPS-knop
 • Razendsnelle prestaties
 • Veel verbindingsmogelijkheden
 • Veruit de meest geavanceerde versterker in de lijst

Nadelen

 • Geen richtbare en/of vervangbare antennes
 • Wat groot van formaat
 • Niet iedereen zal de (geavanceerde) installatie even makkelijk vinden

Hij mag wat kosten en voor mensen met weinig ervaring kost de installatie misschien een beetje tijd, maar het was de moeite meer dan waard. Toen hij eenmaal liep, maakte de 15m afstand – en 2 zware deuren – tussen mijn router en de EX8000 niks meer uit. Ik haalde downloadsnelheden van 1GB per minuut in mijn werkruimte. Super ding dus!

Mieke
Den Haag 

Deze extender vond ik zelf heel makkelijk te installeren en klaar te maken voor gebruik. Hij staat op mijn zolder en werkt prima samen met de Netgear router in mijn woonkamer via een netwerkkabel. Ik haal zo snelheden van 400Mbps, wat een hele verbetering is!

Gerrit
Hazerswoude Dorp

AVM FRITZ! 1750E Repeater

Zoals bij nagenoeg alle producten van AVM is de kleur van de 1750E Repeater wit met een verticale rode band. Het apparaat voelt heel degelijk aan.

Dankzij dual-band MU-MIMO constructie is de versterker erg snel. Er kunnen snelheden van tot wel 1300Mbps op de 5GHz-band en 450Mpbs op de 2.4GHz-band worden bereikt. Niet voor niets is deze extender dus tot winnaar van Computer Bild gekozen! De extender bezit zelfs een Gigabit ethernetpoort voor nog snellere verbindingen. Al deze kwaliteiten zijn ook de reden dat de AVM FRITZ! 1750E Repeater in het duurdere segment valt. Daartegen staat dat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is.

Dankzij de WPS-knop hebben we geen enkele probleem tijdens de installatie ondervonden. Uiteraard wordt WPA2 ondersteund zodat we zeker kunnen zijn van goede draadloze veiligheid. Na deze simpele installatie is het ook mogelijk om wat geavanceerde instellingen aan te passen, zoals gastnetwerken, aan/uit-schema's en zelfs de LED-verlichting op het apparaat.

We wisten snelheden van 676Mbps in de repeatermodus op de 5GHz-band te halen. Dat is toch een dik compliment waard, of niet?!

Voordelen

 • Dualband WiFi
 • Gigabit ethernet poort
 • Erg snelle verbindingen
 • Makkelijk in te stellen

Nadelen

 • Groter formaat; kan tot bedekte stopcontacten leiden
 • Iets duurder
 • Geen richtbare antennes

​Het instellen gaat super eenvoudig en is top omschreven in de handleiding. Mijn tablet en iPhone waren binnen no time online. Om eerlijk te zijn dacht ik niet dat het zo simpel was. Ik heb niet eens de meegeleverde software gebruikt. Ben er erg blij mee!

Marleen
Heerlen 

We hebben het leuke apparaatje voor ons in huis gekocht. We hadden niet overal internetverbinding en deze werd ons aangeraden door een vriend. Hij is wel iets groter dan andere extenders die we hadden bekeken, maar dat stoort ons niet. We hebben overal bereik en zijn zeer, zeer tevreden met onze aankoop.

Fam. van Rijn 
Leiden

TP-Link RE650

Deze dual-band 802.11ac versterker levert niet alleen goede prestaties op zich, maar met name in grote leefruimtes. Met beam-forming en MU-MIMO-technologieën om veel aangesloten apparaten tegelijk te kunnen plaatsen, kan de RE650 een gebied tot ± 95m² aan. In de extender zit een 880-MHz dual-core processor die de werking van de extender regelt en de levering van de gegevens stroomlijnt. Hij verplaatst hierbij data over vier virtuele rijstroken en kan theoretisch 1.733Mbps overdragen via het 5GHz-kanaal en 800Mbps via het 2.4GHz-kanaal.

TP-Link geeft je de keuze tussen installatie via WPS of een browsergebaseerde procedure om verbinding te maken met de hostrouter. Met deze web client kun je – net als bij de AVM Fritz! – allerlei instellingen aanpassen, van tijdschema's tot het aan-of-uitzetten van de LED-lampjes. Je kunt via een iOS of Android app ook het functioneren van de RE650 bijhouden.

In ons thuisnetwerk kon de RE650 gegevens over een lengte van 9 meter verplaatsen, door een muur en een verdieping omhoog, met een snelheid van 153Mbps. Toen twee muren aan de opstelling werden toegevoegd, steeg de doorvoersnelheid tegen onze verwachtingen in naar 215Mbps.

Voordelen

 • Prima snelheden
 • Beamforming en MU-MIMO
 • Uitgebreid bereik
 • Zeer effectieve web client en apps

Nadelen

 • Aan de wat duurdere kant
 • Kan door zijn formaat andere stopcontacten bedekken

Dit product aangeschaft nadat een goedkopere variant eigenlijk weinig bereik toevoegde (naar een hogere verdieping). Na installatie had ik volop bereik op de bovenste verdieping. Werkt perfect, dus is de prijs zeker waard.

Gerard
Oldenzaal 

De RE650 is een echte aanrader als je een stopcontact kunt missen. Zelfs zonder ervaring vond ik de installatie erg makkelijk dankzij de beknopte maar duidelijke handleiding. De interface is daarnaast heel overzichtelijk en ook nog beschikbaar in het Nederlands! Hij pikt in mijn geval ook mijn zwakke internetsignaal zo op en stelt dit beschikbaar zelfs in de afgelegen hoekjes van mijn huis.

Arno
Sneek

Netgear Orbi RBK50

Eigenlijk is de Orbi-set van Netgear niet alleen maar een stel WiFi-versterkers: er zit namelijk ook een router bij. Met een 2x2 MIMO router en één satelliet zou je al een dekking van ± 370m² hebben. Met een tweede satelliet voeg je hier nog eens ± 185m² aan toe. 

De Orbi zendt WiFi-gegevens uit op drie radiofrequentiebanden (tri-band). De primaire 2.4GHz- en 5GHz-banden bieden een theoretische piekdoorvoersnelheid van 1.2Gbps naar de gebruikersapparatuur. De tweede 5GHz-band is uitsluitend bedoeld voor de 4x4 MIMO backhaul. Via deze band worden de gegevens van de Orbi-eenheid van de router naar de Orbi-satelliet en weer terug verzonden.

De apparaten zijn vooraf gekoppeld en de installatie vereist geen kennis van IP-adressen, ethernet of encryptie. De rest van de set-up kan via de Netgear Genie app waar je meer mogelijkheden tot het personaliseren van de instellingen krijgt, zoals smart Home-integratie, ouderlijk toezicht, enzovoorts.

De doorvoersnelheid bedraagt verder gemiddeld 510.9Mbps op 4,50 meter afstand; 447.1Mbps op 15 meter; en 371.4Mbps op 30 meter. Op 45 meter leverde de Orbi-router nog steeds 229.1Mbps doorvoersnelheid. Met dergelijke resultaten lijkt de claim van de Orbi van 185m² dekking per eenheid nog een onderschatting te zijn.

Voordelen

 • Geweldige snelheden dankzij mesh-constructie
 • Netgear Genie app biedt veel aanpassingsmogelijkheden
 • Goede support

Nadelen

 • Prijzig (ook door aankoop van router)
 • Redelijk groot en dus zichtbaar

Voor het eerst na twee jaar en vier andere routers iets gevonden dat internet aan het hele huis levert. De installatie is net als de was: een kind kan het doen. Netgear heeft een fantastisch product geleverd, maar wel tegen een forse prijs. Maar na mijn ervaringen met de rotzooi van mijn ISP word ik nu eindelijk goed ondersteund en ik ben blij met mijn WiFi-netwerk. Na jaren soebatten nu een tevreden mens!

Tom
Wijchen

Snel en makkelijk te installeren! We hebben nu in ons vrij grote huis eindelijk goed ontvangst en een hoge doorvoersnelheid. Wel een beetje jammer dat we de units niet op kunnen hangen en dat de "satellieten" niet via een ethernetkabel gelinkt kunnen worden (ze communiceren ten alle tijden namelijk draadloos met de router). Hoge prijs is misschien even slikken maar absoluut geen spijt van!

Ron
Wahlwiller

Netgear Nighthawk EX7300 (X4)

Hoewel deze versterker al een tijdje op de markt is, blijft het feit dat hij indrukwekkende prestaties levert. Hij gebruikt geen externe antennes zoals de TP-Link RE650; in plaats daarvan wordt een interne antenneset in het ietwat taps toelopende chassis geplaatst, samen met meerdere krachtige versterkers. Het is een dual-band extender die maximale snelheden van 450Mbps kan bereiken op de 2.4GHz-band en 1.733Mbps op de 5GHz-band. Hij ondersteunt ook de nieuwste prestatieverhogende WiFi-technologieën, met inbegrip van beamforming en MU-MIMO-streaming.

Installatie van dit apparaat had niet makkelijker gekund: ook hier kun je via een simpele druk op de WPS-knop verbinding maken met de router. Doe dit tweemaal, en je hebt verbinding met zowel de 2.4GHz- als de 5GHz-band. Je kunt de instellingen via een bijbehorende web client aanpassen. Hier krijg je onder andere toegang tot de verbindingssnelheid, verbonden apparaten, netwerknaam en -wachtwoord, enzovoorts. Ook kun je onder andere een aan/uit-schema instellen.

Hij bereikte op de 5GHz-band 338Mbps op korte afstand, 170Mbps op 8 meter en 115Mbps op 15 meter. Met 22 meter was de doorvoersnelheid van 66.7Mbps iets ondermaats, maar toch aanbevelenswaardig. Je zult hier hoe dan ook met normaal browseverkeer totaal geen last van ondervinden.

Voordelen

 • Dualband voor hoge snelheden, vooral op de 5GHz-band
 • Beamforming en MU-MIMO
 • Snelle installatie
 • Prima instellingsmogelijkheden
 • Heeft een ethernetpoort voor bedraadde verbinding

Nadelen

 • Desalniettemin niet de snelste versterker
 • Kan andere stopcontacten bedekken door zijn formaat

Steeds als ik in de keuken zat met mijn telefoon of laptop had ik geen bereik. Ik liep dan een paar stappen richting de woonkamer waar de router in stond om dan net nog één streepje WiFi-bereik te hebben. Ik dacht: "Ik moet het WiFi-bereik toch wel kunnen verbeteren?" Ik zocht op internet en kwam uiteindelijk uit bij deze versterker. In de handleiding stond overzichtelijk en makkelijk weergegeven wat je moest doen om hem in te stellen. Er was zelfs een alternatieve optie als de eerste optie niet lukte. In de keuken heb ik nu gewoon top ontvangst en boven ook (wat eerst ook een drama was). De prijs valt ook wel mee voor wat je krijgt. Dikke aanrader dus.

Nena
Swalmen 

Doet wat hij moet doen. Nu kan ik overal in huis optimaal gebruik maken van mijn WiFi-netwerk.

Bart
Helmond

Linksys Max Stream RE7000

De Linksys RE7000 draadloze versterker biedt snelheden van maximaal 1900Mbps (600Mbps op de 2.4GHz-band en 1300Mbps op de 5GHz-band) en kan het bereik tot maar liefst ± 280m² vergroten. De antennes zijn intern, waardoor de RE7000 een compact formaat heeft.

De vier interne antennes van de RE7000 verdelen de gegevensstroom van het 2.4GHz- en 5GHz-verkeer, maar kunnen niet worden gericht of vervangen. De extender heeft tevens een Gigabit ethernetpoort aan de onderkant, wat goed uitkomt als je een bedraadde verbinding wilt maken.

De RE7000 windt er geen doekjes om en laat je hem instellen vanaf de plek waar je hem wilt hebben. (Dat gezegd hebbende loop je het risico dat het instellingsproces langer duurt als je een slechte beginlocatie kiest, maar dat geldt voor bijna alle versterker). Je kunt de automatische WPS-instellingen gebruiken, maar je kunt ook een webbrowser of de iOS of Android app gebruiken voor meer fine tuning opties.

De RE7000 had in een ouder huis (met veel metaal in de muren) een bereik van 21 meter en leverde 84Mbps doorvoer tot aan de veranda voor het bekijken van 4K-films en het luisteren naar muziek op een iPad Pro. Dit is niet per se een spectaculaire snelheid, maar absoluut goed genoeg voor de prijs en het formaat van het apparaat.

Linksys Max Stream RE7000

Onze Beoordeling

Voordelen

 • Lekker compact
 • Ethernet poort beschikbaar
 • Niet de snelste, maar zeker snel genoeg

Nadelen

 • Kan nogal heet worden
 • Instellingsopties zijn niet heel spectaculair

Moet je je WiFi-netwerk versterken, maar wil je geen opvallende extender? Ga dan voor de RE7000 van Linksys. Heb ik ondanks mijn scepsis ook gedaan en heb er absoluut geen spijt van! Super formaat ook; erg makkelijk te verbergen.

Tim
Arnhem

Ik kocht deze om een oude, verouderde repeater/extender voor mijn magazijn op het werk te vervangen. Wat een verbetering. Works like a charm!

Danny
Rotterdam

TP-Link RE305

De RE305 is een prijsgunstige, kleine, no-nonsense versterker die een snelle installatie, een laagdrempelig ontwerp en een soepele connectiviteit belooft tegen een geweldige prijs. De twee draadloze antennes aan beide zijden van de unit kunnen worden afgesteld op jouw behoeften en bovendien krijg je ook een ethernetaansluiting aan de linkerkant.

Eenmaal verbonden met het netwerk, wordt de installatie gedaan via het webadres dat in de gids wordt vermeld. Er zijn opties om de SSID en het wachtwoord van het extender netwerk te wijzigen als je wilt, maar anders blijft het hetzelfde als je standaard routernetwerk. Je kunt overigens ook een Android of iOS app downloaden voor je set-up!

Bij het testen van het bereik van de draadloze extender, op 3 tot ongeveer 21 meter afstand van de router in een huis van 195m², was het signaal vrij sterk op een iPhone X en iPad Pro in de meeste gebieden. Eén badkamer op de tweede verdieping had wel af en toe last van wat mindere verbinding op ongeveer 45 meter afstand van de router.

Desalniettemin waren de snelheden over het algemeen vrij stabiel, alhoewel we niet helemaal de volledige 300Mbps bereikten die we normaliter wel met onze kabelverbinding kregen. Het product adverteert 867Mbps met een 5GHz-verbinding en 300Mbps met een 2.4GHz-verbinding, dus hij leverde in feite wel de beloofde resultaten op.

Voordelen

 • Externe draaibare antennes
 • Compact formaat
 • Ethernetpoort
 • Erg makkelijk in te stellen
 • Zeer vriendelijke prijs

Nadelen

 • Niet de allersnelste extender, maar wederom meer dan prima voor de prijs
 • Geen beamforming en/of MU-MIMO

Na negatief advies van provider toch deze versterker aangeschaft. Nu ook maximale WiFi ontvangst op de 1ste verdieping en op zolder. Repeater werkt beter dan ik had verwacht!

Zoë
Zwolle

Super blij mee. We hadden achter in onze tuin wel min of meer ontvangst maar nooit genoeg om video's o.i.d. mee te kijken. Nu hebben we deze extender in de schuur aangesloten en kunnen we (in HD!) films kijken via Netflix zonder probleem. Geen haperingen en hij was ook nog eens makkelijk in te stellen.

​Fam. de Beemd
Goest

Router

Beste WiFi-Versterker Koopgids

Wat is het verschil tussen een versterker (booster), repeater en extender?

WiFi-boosters, repeaters en versterkers zijn over het algemeen hetzelfde: het zijn apparaten waarmee je de WiFi-dekking kunt verbeteren. Er is geen duidelijk verschil tussen apparaten die door fabrikanten worden omschreven als "repeaters" en apparaten die worden omschreven als "extenders". "Boosters", oftewel "versterkers", wordt hier vaak als een alomvattend begrip gebruikt, wat wij hier ook zullen doen. 

Niet alle WiFi-versterkers werken op precies dezelfde manier. Er zijn verschillende soorten apparaten beschikbaar en hieronder willen we uitleggen wat die verschillen zijn en hoe ze werken om je te ontdoen van de verwarring!

Draadloze repeaters zijn eerste generatie WiFi-boosters. Zoals de naam al aangeeft, zenden draadloze repeaters het ontvangen WiFi-signaal opnieuw uit naar een beperkt gelokaliseerd gebied. De kwaliteit van het WiFi-signaal dat door de draadloze repeater wordt ontvangen, zal even sterk zijn als het bronsignaal. Latency, of WiFi-netwerk responstijd, neemt echter meestal toe. Als je alleen een kort sprongetje hoeft te maken, minder dan 5 draadloze apparaten aangesloten hebt en niets gaat streamen, kan een repeater al genoeg zijn.

Draadloze extenders zijn stand-alone apparatuur die tussen je draadloze router en de locatie waar je een beter draadloos bereik wilt zitten. Net als bij een draadloze repeater, pakt een draadloze extender het bestaande WiFi-signaal van je draadloze router op en zendt deze opnieuw uit. WiFi-extenders geven het signaal door op een ander draadloos kanaal dan het kanaal dat je draadloze router gebruikt. De grootste uitdaging bij extenders is de locatie. Onjuiste plaatsing betekent dat een extender mogelijk niet voldoende WiFi-signaal van je router krijgt om tegelijkertijd opnieuw uit te zenden, te streamen en online te gamen of een video te bekijken.

Bekabelde extenders bestaan overigens ook en zijn wellicht nog de beste keuze van allemaal. Net als GSM-masten gebruiken bekabelde WiFi-extenders een kabel om terug te communiceren naar de router. Zoals je misschien weet: hoe verder weg een WiFi-apparaat van de router of access point is, hoe langzamer de snelheid. Dus door gebruik te maken van bekabelde WiFi-extender in  huis, kun je de afstand tussen je WiFi-apparaten en de WiFi-bron verkorten, waardoor de snelheid van elk apparaat toeneemt en de prestaties verbeteren.

WiFi

Wat zijn specificaties waar ik rekening mee moet houden?

Het kiezen van een goede versterker hoeft niet moeilijk te zijn. Allereerst moet je je afvragen waar je hem voor wilt gebruiken. Een extender om 4K Netflix video af te spelen heeft andere vereisten dan een extender voor een draadloze printer op zolder. Maak daarom een lijstje met de vereisten waar de WiFi-versterker aan moet voldoen. Dan wordt de keuze meteen een stuk makkelijker. Wil je gamen en streamen? Kies dan de maximale snelheid die mogelijk is. Wil je een spelcomputer via de ethernet poort aansluiten? Kijk dan naar WiFi repeaters met een ethernet poort. Wil je ook op slaapkamer internet? Kijk dan naar het bereik.

Hier zijn wat specificaties om in gedachten te houden:

Bandbreedtes en hoeveelheid banden

Voor draadloze verbindingen worden twee bandbreedtes gebruikt. Het verschil tussen beide – 2.4GHz en 5GHz – is het bereik en de snelheid. De 2.4GHz-band heeft een groter bereik, maar stuurt informatie minder snel door. De 5GHz-band heeft een minder groot bereik, maar stuurt informatie sneller door. De kans op interferentie is groter bij een 2.4GHz-bandbreedte omdat bijvoorbeeld draadloze telefoons, magnetrons en Bluetooth deze ook gebruiken.

Dual-band WiFi-versterkers bieden wel de mogelijkheid om de 2.4GHz- én 5GHz-bandbreedte te gebruiken; tri-band WiFi-versterkers hebben zelfs twee 5GHz-banden ter beschikking. Kies dus een dual-band of tri-band versterker als snelheid echt belangrijk is.

Beamforming

In zeer vereenvoudigde termen gaat het bij beamforming om het focussen van een WiFi-signaal in een specifieke richting.

Wanneer je router een WiFi-signaal uitzendt, zendt hij de gegevens gewoonlijk in alle richtingen uit. Met beamforming bepaalt de router waar je apparaat – laptop, smartphone, tablet of wat dan ook – zich bevindt en projecteert een sterker signaal in die specifieke richting.

MU-MIMO

MU-MIMO staat voor multi-user, multiple input, multiple output, en is een draadloze technologie die wordt ondersteund door routers en endpoint apparaten. MU-MIMO-technologie wordt ook wel aangeduid als Next-Gen AC of AC Wave 2, het AC-deel dat verwijst naar het 802.11ac-protocol. Standaarden ouder dan 802.11ac (zoals 802.11b, g en n) ondersteunen geen MU-MIMO.

Wanneer meerdere gebruikers toegang tot de router beginnen te krijgen op rond dezelfde tijd, kan er een opstopping ontstaan doordat de router de eerste verzoeker toegang verleent tot de router, terwijl de tweede (en derde, vierde, vierde, enzovoorts) moet wachten.

MU-MIMO-technologie verdeelt de beschikbare bandbreedte in afzonderlijke, individuele streams die de verbinding gelijkelijk verdelen. Een MU-MIMO-router is verkrijgbaar in 2x2, 3x3, 4x4 of 8x8 variaties, die verwijzen naar het aantal streams (twee, drie, vier of acht) dat door de router wordt aangemaakt.

Stel je voor dat je in een kantine in de rij staat. Je wordt bediend nadat de mensen voor je hun eten hebben gekregen. Met MU-MIMO krijg je in plaats van één lunchdame nu twee, drie of vier lunchdames, waardoor je veel minder lang hoeft te wachten.

Conclusie

Door gebruik te maken van de informatie over deze producten die wij zorgvuldig voor je hebben uitgekozen, kun je er zeker van zijn dat je een goede WiFi-versterker zult vinden. Vergelijk de verschillende eigenschappen maar ens en kies de WiFi-versterker die het beste bij je wensen aansluit! We wensen je veel succes en plezier met jouw nieuwe aankoop!

Deel dit bericht!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *