De Beste All-in-One Pc zit Strak in het Pak

Jasmijn Roekaerts

Geschreven door:

Weg met die kabel wirwar!

De Beste All-in-One Pc zit Strak in het Pak

Je laptopscherm begint krap aan te voelen, en je werkt het grootste deel van de tijd op één plek? Dan is de beste all-in-one pc een waardige upgrade.

Voor ongeveer hetzelfde geld dat je zou uitgeven aan een midrange tot high-end laptop met een 17 inch-scherm, koop je een all-in-one pc met een 23 inch of groter beeldscherm.

Het kopen van de juiste all-in-one pc die goed op je behoeften aansluit, is net zo uitdagend als het kopen van een passende laptop of een desktop. Hieronder help ik je op weg met de belangrijkste factoren waarmee je rekening moet houden bij je aankoop. Er staat ook een selectie van de 5 beste modellen voor je klaar – maar we beginnen met de beste 3. 🔽

Apple iMac 24 inch (2021)

Apple iMac 24 inch (2021)
Schermgrootte: 24 inch
Schermresolutie: 4480 x 2520 pixels
Processortype: Apple M1
Intern geheugen: 16GB RAM
Totale opslagcapaciteit: 1TB
Type opslag: SSD
Videokaartmodel: Onboard videokaart
Bekijk op Bol.comPijltje

Apple iMac 24" (2021) MGTF3N/A 8GB/256GB 7 core GPU Zilver

Apple iMac 24" (2021) MGTF3N/A 8GB/256GB 7 core GPU Zilver
Schermgrootte: 24 inch
Schermresolutie: 4480 x 2520 pixels
Processortype: Apple M1
Intern geheugen: 8GB RAM
Totale opslagcapaciteit: 256 GB
Type opslag: SSD
Videokaartmodel: Geen videokaart
Bekijk op Bol.comPijltjeBekijk op CoolbluePijltje

Apple iMac 24 inch (2021)

Apple iMac 24 inch (2021)
Schermgrootte: 24 inch
Schermresolutie: 4480 x 2520 pixels
Processortype: Apple M1
Intern geheugen: 16GB RAM
Totale opslagcapaciteit: 512 GB
Type opslag: SSD
Videokaartmodel: Onboard videokaart
Bekijk op Bol.comPijltje

Beste all-in-one pc koopgids: hoe maak je de beste koop?

Net als traditionele computers zijn er ook all-in-one pc's in vele vormen en maten op de markt en is er een groot verschil in kwaliteit en prijs. Daarom help ik je hieronder op weg bij je keuze, zodat je de beste beslissing maakt.

Wat is een all-in-one pc?

Wanneer je aan een computer denkt, komt waarschijnlijk het beeld op van een traditionele desktop met een afzonderlijk beeldscherm in je op.

Een all-in-one pc combineert het beeldscherm, het moederbord met al zijn bijbehorende hardware en andere computeronderdelen in dezelfde compacte behuizing. Op die manier verminder je de rommel op je bureau, omdat er minder apparaten op je bureau staan en er minder kabels achter liggen.

Een all-in-one systeem is ontworpen met hetzelfde idee als een laptop, maar dan met een veel groter schermoppervlak dat helpt bij productiviteit en multitasking.

iMac in beeld

Besturingssysteem: Windows of MacOS?

Het antwoord op de vraag welk besturingssysteem het beste is, komt vooral neer op met welk besturingssysteem je al vertrouwd bent. Als je gewend bent aan MacBooks en iPads, heeft het niet veel zin om een Windows-machine te kopen, en omgekeerd.

Er is één onderscheidende functie die je misschien wilt overwegen, namelijk touchscreen. Waar Windows touch-ondersteuning heeft omarmd op laptops en desktops, heeft Apple touch-ondersteuning beperkt gehouden tot iOS-apparaten, zonder touch-optie op MacOS.

Als gevolg daarvan is er geen iMac met touchscreen beschikbaar. Als touchscreen een must is, zoek dan naar een Windows-systeem.

En ChromeOS?

In de wereld van besturingssystemen zijn er maar weinig die zoveel populariteit hebben vergaard als Windows en MacOS. Google ontwikkelde een besturingssysteem dat bekend staat als Chrome OS, wat het primaire besturingssysteem is van Chromebooks.

Acer blies ChromeOS nieuw leven in met de Chromebase, een all-in-one pc die vooral voor kantoor- en onderwijsgebruik is gemaakt.

De Chromebase is redelijk goed voor de taken waarvoor hij is ontwikkeld, maar hij is zeker niet bruikbaar voor intensievere taken als fotobewerking en dergelijke, aangezien het nogal een lichtgewicht is wat betreft specificaties.

Beeldscherm: resolutie en -grootte

De meest voorkomende resolutie-opties voor all-in-one pc's zijn 1080p Full HD (1920 x 1080 pixels), 1440p QHD of 2K (2560 x 1440) en 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixels). Het is mogelijk om een 4K-video af te spelen op een Full HD-scherm, maar de computer geeft deze weer als een 1080p-video. 1080p geeft prachtige beelden, maar is niet zo scherp als 4K.

Naarmate de technologie voortraast, maken steeds meer diensten en software gebruik van 4K-resolutie. Als je een van de onderstaande diensten gebruikt, is een Ultra HD-scherm het overwegen waard:

  • Streamingdiensten zoals Netflix
  • Videogames
  • Digitale video- en beeldbewerkingssoftware
  • Videovergaderen
  • Ontwerpsoftware

Schermgrootte is vooral een kwestie van voorkeur. All-in-one beeldschermformaten variëren van 20 tot 32 inch. Ga voor minstens 24 inch of groter, als je ruimte en budget het toelaten, aangezien dit het meest comfortabele formaat is voor al je behoeften.

Wil je je analoge beelden omzetten in digitale bestanden om deze vervolgens op je pc te bekijken? Gebruik dan de beste videograbber en herleef je herinneringen op de moderne manier!

Moet ik voor een touchscreen gaan?

Als je gewend bent geraakt aan het tikken en vegen op je telefoon of tablet, en je wilt diezelfde intuïtieve interactie met je pc, dan is een all-in-one met touchscreen-ondersteuning een prima oplossing.

Als je echter weet dat je de touchscreen-functionaliteit waarschijnlijk niet gaat gebruiken, dan heeft het geen zin om te betalen voor deze functie.

Er zijn ook all-in-one systemen die verder gaan dan touchscreen-invoer en een stylus of pen aanbieden. Als je je all-in-one wilt gebruiken voor digitale schetsen en andere mediacreaties, dan is stylusondersteuning zeker een functie om naar te zoeken.

Beeldscherm met een muis en een stylus naast op een houten bureau

Belangrijke hardware

De processor

  • Apple's M1

De M1 is het eerste door Apple ontworpen system on a chip (SoC) voor gebruik in Macs. Hiermee stapt Apple af van de Intel-chips.

De M1 integreert verschillende componenten, waaronder de processor, grafische kaart, RAM, en nog veel meer, die allemaal de verschillende functies in de Mac aandrijven.

De verenigde geheugenarchitectuur, ingebouwd in de M1-chip, zorgt ervoor dat de processor, grafische kaart en andere processorcomponenten geen gegevens naar elkaar hoeven te kopiëren, maar toegang hebben tot dezelfde datapool.

Dit brengt opmerkelijke snelheids- en efficiëntieverbeteringen met zich mee. Een belangrijke vermelding is dat M1 Macs maximaal 16 GB RAM hebben en dit niet uitbreidbaar is.

  • Intel

Kijk uit naar ten minste een quad-core processor (4 kernen) op een all-in-one pc met groot scherm, terwijl nieuwere topmodellen Intels hexa-core (6 kernen) Coffee Lake-, of zelfs dexa-core (10 kernen) Comet Lake-processor aan boord hebben.

Processorkernen (cores) zijn afzonderlijke verwerkingseenheden binnen de processor van de pc. De processorkern ontvangt instructies van een enkele rekentaak en werkt met de kloksnelheid om deze informatie snel te verwerken en tijdelijk op te slaan in het werkgeheugen, oftewel RAM.

Ze helpen bijvoorbeeld bij het bewerken van foto's of video's, of het uitvoeren van intensieve mediaprocessen op de achtergrond, terwijl je werkt aan verschillende taken op de voorgrond.

Kloksnelheid

De kloksnelheid meet het aantal cycli dat je processor per seconde doorloopt, gemeten in GHz (gigahertz). Een processor met een kloksnelheid van 3,2 GHz voert 3,2 miljard cycli per seconde uit.

Bij Intel-processors staan hogere cijfers gelijk staan aan recentere, en vaak krachtigere, technologie. Ik neem de Intel Core i7-9700HQ als voorbeeld: de i7-productlijn gebruikt krachtigere hardware dan de i3 en i5, en zwakkere hardware dan i9. Als je programma's als Adobe Creative Suite gebruikt, zoek je idealiter naar een i7- of i9-processor.

Het modelnummer is een eenvoudige manier om te zien hoe goed een processor zich verhoudt tot andere processoren in dezelfde productlijn. Het is een eerste cijfer achter de productlijn, 9 in het voorbeeld. Dit geeft de generatie van de processor aan. Hoe nieuwer, hoe beter!

Het laatste belangrijke onderdeel van de naam is het achtervoegsel, zoals HQ. Elke Intel-processor heeft een lettercode die het doel van de processor classificeert. In het voorbeeld staat de H voor high-performance graphics. De Q staat voor quad-core. Intel gebruikt deze twee achtervoegsels om zowel desktops als laptops te beschrijven.

De aanduidingen C, K, S, R en T zijn achtervoegsels die ze associëren met desktops. Minder krachtige apparaten die voor mobiel gebruik zijn ontworpen, krijgen de achtervoegsels M, U en Y.

Intel Core i9 9900k op een moederbord
  • AMD

AMD Ryzen mobiele chips hebben nog geen grote intrede gedaan in all-in-one pc's, maar dit gaat zeker gebeuren in de toekomst. De chips van het bedrijf duiken nu al op in hoog aangeschreven krachtige laptops.

We komen hierop terug wanneer we meer AMD-processors zien op de all-in-one markt. Als je toch erg benieuwd bent, hebben we een artikel over de beste processor waar je alle informatie hierover vindt.

Grafische kaart

Als een laptop een grafische kaart heeft, wordt deze vaak gecombineerd met de procssor en staat deze niet op zichzelf. Dit noemt men een geïntegreerde grafische kaart of videokaart. In tegenstelling tot desktops zijn all-in-one pc's echter niet gemakkelijk open te breken en het upgraden van de onderdelen is niet altijd mogelijk.

Voor taken als het invoeren van gegevens en het controleren van e-mail is een geïntegreerde grafische kaart voldoende. Als je gebruik maakt van streaming diensten of veel videoconferenties houdt met klanten, overweeg dan een all-in-one pc met een dedicated (of onafhankelijke) videokaart.

Een dedicated videokaart is een individueel stuk hardware met eigen geheugen en rekenkernen. Dit betekent dat ze hun eigen werkgeheugen gebruiken om de grafische prestaties van je systeem te verwerken, waarbij deze het interne geheugen of werkgeheugen onaangeraakt laat.

Dedicated grafische kaarten zijn perfect voor zwaardere taken, zoals 3D-rendering, videobewerking of gamen. Game je veel, dan is het overigens ook een goed idee om een goede pc-controller aan te schaffen. Deze maakt het games nog leuker!

Kijk je nog veel dvd's of BlueRays, dan is het de moeite waard om te kijken of je PC een optische drive heeft. Zo niet, geen nood, want er zijn goede optische drives los verkrijgbaar. Een capturekaart komt goed van pas wanneer je je gameplay op wilt nemen of wanneer je je camera als webcam wilt gebruiken.

Vanzelfsprekend speelt ook je internetverbinding een grote rol wanneer je veel films kijkt via streaming. Nog geen goede internetverbinding? Dan is je internet vergelijken met het bestaande aanbod belangrijk voordat je een keuze maakt.

Opslag

Wat opslagruimte betreft: zoek een opstartschijf met een capaciteit van minstens 1 TB als je video's op je pc wilt opslaan. Video's slibben je opslag sneller dicht dan vrijwel elk ander bestandstype. Als je veel downloadt, kies dan voor een schijf van 2 TB.

Het enige probleem is dat een traditionele draaiende harde schijf (HDD) relatief traag is bij het opstarten en laden van apps. Als je liever een sneller systeem hebt, zoek dan naar een model die een solid state drive (SSD) gebruikt als opstartschijf, en installeer hier in ieder geval je belangrijkste programma's op.

SSD's zijn een nieuwer type harde schijf dat beschikbaar is voor zowel laptops als desktops. Deze schijven zijn sneller, stiller en duurzamer dan andere harde schijven, omdat ze minder bewegende onderdelen hebben.

Het beste van twee werelden combineren is ook mogelijk met een model die opstart vanaf een SSD maar een extra HDD heeft voor opslag. Ga in dat geval op zoek naar een SSD-opstartschijf van minstens 256 GB en een harde schijf van 1 TB als je een zware gebruiker bent.

RAM

RAM is het werkgeheugen van je pc. Het is de verbinding tussen de processor en je harde schijf, waarin deze direct leesbare gegevens opslaat. Het dient als het kortetermijngeheugen van je computer, en is ontzettend snel.

Je computer slaat informatie op het werkgeheugen op dat direct toegankelijk moet zijn. Zo hoeft je processor niet eerst in de opslag te graven om te zien welke tabbladen bijvoorbeeld in je browser openstaan, of welke foto's je in je fotobewerkingprogramma hebt geopend.

8 GB aan DDR4 RAM-geheugen is de minimale hoeveelheid werkgeheugen waarnaar je moet streven. Met 8 GB of 16 GB open je tientallen tabbladen in je browser en heb je nog ruimte over voor een veeleisend programma als Photoshop. 16 GB RAM is het aanbevolen minimum voor professioneel gebruik bij het maken van creatieve content.

DDR

De RAM-snelheid geeft aan hoeveel cycli de RAM per seconde doorloopt. Hoe meer gegevens hij opslaat en leest, hoe soepeler je gebruikerservaring is.

Voor double-data-rate (DDR) geheugen geldt: hoe hoger het getal, hoe sneller het geheugen en hoe hoger de bandbreedte. Zo overtreft DDR5 zijn voorganger DDR4 op bijna elk gebied: het is energie-efficiënter, werkt op hogere snelheden en overlegt een grotere bandbreedte.

Wil je starten met 8 GB en later upgraden? Dan kan, want het RAM-geheugen is een van de weinige interne onderdelen die je gemakkelijk wijzigt in de meeste all-in-one computers. Hiervoor moeten er wel beschikbare RAM sleuven op het moederbord zitten.

Weet je niet zeker of een specifieke all-in-one pc zulke upgrades toestaat? Lees dan onafhankelijke reviews van andere gebruikers of professionals om hierachter te komen, of duik de specificaties eens in.

Ergonomie

De hoogte van de meeste all-in-one computerschermen is niet aanpasbaar. Zorg ervoor dat je de hoogte kent van het ontwerp voordat je tot aanschaf overgaat, vooral als je van plan bent veel tijd voor het scherm door te brengen. Een goede bureaustoel helpt hier ook bij.

Je scherm staat op een ideale hoogte als de bovenkant van het scherm zich op ooghoogte bevindt, of iets daaronder. Je ogen moeten enigszins naar beneden kijken wanneer je naar het midden van het scherm kijkt. Plaats je scherm op tenminste 51 cm van je ogen. Dat komt neer op ongeveer een armlengte aan afstand.

Vrouw met haar scherm op de juiste hoogte

Poorten

Je hebt genoeg poorten nodig voor je dagelijkse activiteiten en het aantal apparaten dat je tegelijk wilt gebruiken. De meeste mensen komen toe met 3 usb-poorten. Een voor de muis, een voor het toetsenbord en nog een voor een extern apparaat zoals een headset, printer of je racestuur voor pc.

Vergis je niet: ook veel draadloze apparatuur, zoals een draadloze muis heeft meestal een usb-poort nodig. Je plugt hier de usb-dongle in, waarmee het draadloze apparaat zich verbindt met die dongle. Dit geldt alleen niet als zowel je draadloze apparaat als je all-in-one pc over Bluetooth beschikken.

Misschien wil je ook een speciale ethernetpoort, hoewel de meeste all-in-ones tegenwoordig ingebouwde wifi-ondersteuning hebben, zodat je het systeem gemakkelijk aansluit op het draadloze netwerk dat je al in huis hebt.

Ook handig is een HDMI-ingangspoort, die je de flexibiliteit biedt om de pc te gebruiken als een apart scherm voor je desktop-pc of voor een goede mini-pc, een game console of een andere videobron. Dat geeft een all-in-one met een mooi beeldscherm ook potentiële bruikbaarheid jaren later als een stand-alone monitor, wanneer het pc-gedeelte binnenin verouderd raakt, en je hem vervangt.

Geluid

Om het beste uit je muziek en films te halen, wil je een all-in-one met een goede set luidsprekers. Sommige modellen hebben een geïntegreerde soundbar met maar liefst 10 luidsprekers voor een indrukwekkende audiokwaliteit.

Veel pc-fabrikanten werken ook samen met high-end audiobedrijven zoals Bang & Olufsen of Dolby om geluid van hogere kwaliteit te bieden. Andere systemen hebben twee, vier of meer luidsprekers, en verschillende hebben opties voor het aansluiten van pc-speakers voor een nog beter geluid. Een externe geluidskaart behoort ook tot de opties.

De 5 beste all-in-one pc's onder elkaar

1. Apple iMac 24 inch (2021)

1. Apple iMac 24 inch (2021)
Schermgrootte: 24 inch
Schermresolutie: 4480 x 2520 pixels
Touchscreen: Nee
Processortype: Apple M1
Intern geheugen: 16GB RAM
Totale opslagcapaciteit: 1TB
Type opslag: SSD
HDMI: Geen
Totaal aantal usb-poorten: 4
Videokaartmodel: Onboard videokaart
Besturingssysteem: Mac OS
Wifi: Ja, 802.11ac

2. Apple iMac 24" (2021) MGTF3N/A 8GB/256GB 7 core GPU Zilver

2. Apple iMac 24" (2021) MGTF3N/A 8GB/256GB 7 core GPU Zilver
Schermgrootte: 24 inch
Schermresolutie: 4480 x 2520 pixels
Touchscreen: Nee
Processortype: Apple M1
Processornummer: M1
Aantal processorkernen: 8
Intern geheugen: 8GB RAM
Totale opslagcapaciteit: 256 GB
Type opslag: SSD
HDMI: Geen
Totaal aantal usb-poorten: 2
Videokaartmodel: Geen videokaart
Besturingssysteem: Mac OS
Wifi: Ja, 802.11ac

3. Apple iMac 24 inch (2021)

3. Apple iMac 24 inch (2021)
Schermgrootte: 24 inch
Schermresolutie: 4480 x 2520 pixels
Touchscreen: Nee
Processortype: Apple M1
Processornummer: Apple M1 8-Core
Intern geheugen: 16GB RAM
Totale opslagcapaciteit: 512 GB
Type opslag: SSD
HDMI: Geen
Totaal aantal usb-poorten: 4
Videokaartmodel: Onboard videokaart
Besturingssysteem: Mac OS
Wifi: Ja, 802.11ac

4. Apple iMac 24 inch (2021)

4. Apple iMac 24 inch (2021)
Schermgrootte: 24 inch
Schermresolutie: 4480 x 2520 pixels
Touchscreen: Nee
Processortype: Apple M1
Intern geheugen: 16GB RAM
Totale opslagcapaciteit: 512 GB
Type opslag: SSD
HDMI: Geen
Totaal aantal usb-poorten: 4
Videokaartmodel: Onboard videokaart
Besturingssysteem: Mac OS
Wifi: Ja, 802.11ac

5. HP 27-dp1008nd All-in-One

5. HP 27-dp1008nd All-in-One
Schermgrootte: 27 inch
Schermresolutie: 1920 x 1080 pixels
Touchscreen: Nee
Processortype: AMD Ryzen 5
Processornummer: i5-1135G7
Aantal processorkernen: 2
Intern geheugen: 8GB RAM
Totale opslagcapaciteit: 512 GB
Type opslag: SSD
HDMI: 1
Totaal aantal usb-poorten: 4
Videokaartmodel: Onboard videokaart
Besturingssysteem: Windows 11
Wifi: Ja, 802.11ac

Veelgestelde vragen over all-in-one pc's

Wat maakt een all-in-one pc zo speciaal?

Het is een computer die alle desktopcomponenten in één gesloten eenheid combineert, in plaats van een afzonderlijke computerkast van het beeldscherm te hebben. Een all-in-one pc heeft deze verspilde ruimte niet, omdat hij elke vierkante centimeter optimaal benut voor een compactere ervaring.

Kun je gamen op een all-in-one pc?

Omdat all-in-ones over het algemeen krachtigere processors gebruiken dan laptops, voeren ze processor-intensieve taken sneller uit.

Sommige 3D-games werken hierdoor beter, maar pc-gamers verkiezen momenteel nog steeds een goede gaming-pc waarin ze eenvoudig belangrijke onderdelen, zoals de grafische kaart, kunnen upgraden. Het nadeel van een all-in-one pc is dat deze wordt geleverd met een vaste hardwareconfiguratie die moeilijk bij te werken is.

Persoon met koptelefoon die videospelletje speelt

Wat is het verschil tussen een desktop en all-in-one?

Het enige verschil tussen een all-in-one en een desktop-pc is het aantal onderdelen. Terwijl desktops bestaan uit de computerkast plus een afzonderlijk beeldscherm, combineren all-in-ones het beeldscherm en de computer in één pakket.

Vaak zijn all-in-ones met grote, indrukwekkende schermen en een strak design veel aantrekkelijker voor thuis of op kantoor.

Welke all-in-one pc moet ik kopen?

Dat is natuurlijk aan jou en je budget; iedereen is uniek. Wat ik wel voor je heb, is een handige tabel met – naar mijn inzicht – de belangrijkste specificaties van de beste all-in-one pc's. Zo kun jij de beste keus maken.

SchermgrootteSchermresolutieProcessortypeIntern geheugenTotale opslagcapaciteitType opslagVideokaartmodel
1Apple iMac 24 inch (2021)24 inch4480 x 2520 pixelsApple M116GB RAM1TBSSDOnboard videokaart
2Apple iMac 24" (2021) MGTF3N/A 8GB/256GB 7 core GPU Zilver24 inch4480 x 2520 pixelsApple M18GB RAM256 GBSSDGeen videokaart
3Apple iMac 24 inch (2021)24 inch4480 x 2520 pixelsApple M116GB RAM512 GBSSDOnboard videokaart
4Apple iMac 24 inch (2021)24 inch4480 x 2520 pixelsApple M116GB RAM512 GBSSDOnboard videokaart
5HP 27-dp1008nd All-in-One27 inch1920 x 1080 pixelsAMD Ryzen 58GB RAM512 GBSSDOnboard videokaart

Apple iMac 24 inch (2021)

Schermgrootte: 24 inch

Schermresolutie: 4480 x 2520 pixels

Processortype: Apple M1

Intern geheugen: 16GB RAM

Totale opslagcapaciteit: 1TB

Type opslag: SSD

Videokaartmodel: Onboard videokaart

Apple iMac 24" (2021) MGTF3N/A 8GB/256GB 7 core GPU Zilver

Schermgrootte: 24 inch

Schermresolutie: 4480 x 2520 pixels

Processortype: Apple M1

Intern geheugen: 8GB RAM

Totale opslagcapaciteit: 256 GB

Type opslag: SSD

Videokaartmodel: Geen videokaart

Apple iMac 24 inch (2021)

Schermgrootte: 24 inch

Schermresolutie: 4480 x 2520 pixels

Processortype: Apple M1

Intern geheugen: 16GB RAM

Totale opslagcapaciteit: 512 GB

Type opslag: SSD

Videokaartmodel: Onboard videokaart

Apple iMac 24 inch (2021)

Schermgrootte: 24 inch

Schermresolutie: 4480 x 2520 pixels

Processortype: Apple M1

Intern geheugen: 16GB RAM

Totale opslagcapaciteit: 512 GB

Type opslag: SSD

Videokaartmodel: Onboard videokaart

HP 27-dp1008nd All-in-One

Schermgrootte: 27 inch

Schermresolutie: 1920 x 1080 pixels

Processortype: AMD Ryzen 5

Intern geheugen: 8GB RAM

Totale opslagcapaciteit: 512 GB

Type opslag: SSD

Videokaartmodel: Onboard videokaart

Conclusie

De beste all-in-one pc's combineren op elegante wijze een desktopmonitor en de onderdelen van een desktop-pc in één enkel apparaat. Het is een geweldige optie voor iedereen die veel vermogen wil, maar zonder de wirwar van kabels.

Welke all-in-one mag jouw bureau bezetten en je het unieke systeem bieden met al zijn componenten, poorten en monitor in één eenheid? En staat hij in onze top 5 hieronder? Ik ben heel benieuwd!

Was dit artikel behulpzaam?