De Beste All-in-One Pc zit Strak in het Pak

Jasmijn Roekaerts

Geschreven door:

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

11 min. leestijd

De Beste All-in-One Pc zit Strak in het Pak

Je laptopscherm begint krap aan te voelen, en je werkt het grootste deel van de tijd op één plek? Dan is de beste all-in-one pc een waardige upgrade.

Voor ongeveer hetzelfde geld dat je zou uitgeven aan een midrange tot high-end laptop met een 17 inch-scherm, koop je een all-in-one pc met een 23 inch of groter beeldscherm.

Het kopen van de juiste all-in-one pc die goed op je behoeften aansluit, is net zo uitdagend als het kopen van een passende laptop of een desktop. Hieronder help ik je op weg met de belangrijkste factoren waarmee je rekening moet houden bij je aankoop. Er staat ook een selectie van de 5 beste modellen voor je klaar – maar we beginnen met de beste 3. 🔽

LalaShops ALL-IN-ONE-PC / 24" HD

LalaShops ALL-IN-ONE-PC / 24" HD
Schermgrootte: 24 Inch
Intern geheugen: 8 GB

array ( 0 => (object) array( 'store' => 'Bol.com', 'url' => 'https://www.bol.com/nl/nl/p/all-in-one-pc-24-hd-desktop-computer-compleet-120gb-ssd-8gb-wifi-bluetooth-2x-hdmi-windows-11/9300000102097554/', 'price' => 399.0, 'tag_line' => '1 - 2 weken', ), )

Bekijk de laagste prijs

LalaShops ALL-IN-ONE-PC / 24" HD

LalaShops ALL-IN-ONE-PC / 24" HD
Schermgrootte: 24 Inch
Intern geheugen: 16 GB

array ( 0 => (object) array( 'store' => 'Bol.com', 'url' => 'https://www.bol.com/nl/nl/p/all-in-one-pc-24-hd-desktop-computer-compleet-500gb-ssd-16gb-wifi-bluetooth-2x-hdmi-windows-11/9300000111350684/', 'price' => 499.0, 'tag_line' => 'Uiterlijk 26 april in huis', ), )

Bekijk de laagste prijs

ALL-IN-ONE-PC / 24" HD Desktop

ALL-IN-ONE-PC / 24" HD Desktop
Schermgrootte: 24 Inch
Intern geheugen: 16 GB

array ( 0 => (object) array( 'store' => 'Bol.com', 'url' => 'https://www.bol.com/nl/nl/p/all-in-one-pc-24-hd-desktop-computer-compleet-1tb-ssd-16gb-wifi-bluetooth-2x-hdmi-windows-11/9300000111350681/', 'price' => 539.0, 'tag_line' => 'Uiterlijk 26 april in huis', ), )

Bekijk de laagste prijs

Beste all-in-one pc koopgids: hoe maak je de beste koop?

Net als traditionele computers zijn er ook all-in-one pc's in vele vormen en maten op de markt en is er een groot verschil in kwaliteit en prijs. Daarom help ik je hieronder op weg bij je keuze, zodat je de beste beslissing maakt.

Wat is een all-in-one pc?

Wanneer je aan een computer denkt, komt waarschijnlijk het beeld op van een traditionele desktop met een afzonderlijk beeldscherm in je op.

Een all-in-one pc combineert het beeldscherm, het moederbord met al zijn bijbehorende hardware en andere computeronderdelen in dezelfde compacte behuizing. Op die manier verminder je de rommel op je bureau, omdat er minder apparaten op je bureau staan en er minder kabels achter liggen.

Een all-in-one systeem is ontworpen met hetzelfde idee als een laptop, maar dan met een veel groter schermoppervlak dat helpt bij productiviteit en multitasking.

iMac in beeld

Besturingssysteem: Windows of MacOS?

Het antwoord op de vraag welk besturingssysteem het beste is, komt vooral neer op met welk besturingssysteem je al vertrouwd bent. Als je gewend bent aan MacBooks en iPads, heeft het niet veel zin om een Windows-machine te kopen, en omgekeerd.

Er is één onderscheidende functie die je misschien wilt overwegen, namelijk touchscreen. Waar Windows touch-ondersteuning heeft omarmd op laptops en desktops, heeft Apple touch-ondersteuning beperkt gehouden tot iOS-apparaten, zonder touch-optie op MacOS.

Als gevolg daarvan is er geen iMac met touchscreen beschikbaar. Als touchscreen een must is, zoek dan naar een Windows-systeem.

En ChromeOS?

In de wereld van besturingssystemen zijn er maar weinig die zoveel populariteit hebben vergaard als Windows en MacOS. Google ontwikkelde een besturingssysteem dat bekend staat als Chrome OS, wat het primaire besturingssysteem is van Chromebooks.

Acer blies ChromeOS nieuw leven in met de Chromebase, een all-in-one pc die vooral voor kantoor- en onderwijsgebruik is gemaakt.

De Chromebase is redelijk goed voor de taken waarvoor hij is ontwikkeld, maar hij is zeker niet bruikbaar voor intensievere taken als fotobewerking en dergelijke, aangezien het nogal een lichtgewicht is wat betreft specificaties.

Beeldscherm: resolutie en -grootte

De meest voorkomende resolutie-opties voor all-in-one pc's zijn 1080p Full HD (1920 x 1080 pixels), 1440p QHD of 2K (2560 x 1440) en 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixels). Het is mogelijk om een 4K-video af te spelen op een Full HD-scherm, maar de computer geeft deze weer als een 1080p-video. 1080p geeft prachtige beelden, maar is niet zo scherp als 4K.

Naarmate de technologie voortraast, maken steeds meer diensten en software gebruik van 4K-resolutie. Als je een van de onderstaande diensten gebruikt, is een Ultra HD-scherm het overwegen waard:

 • Streamingdiensten zoals Netflix
 • Videogames
 • Digitale video- en beeldbewerkingssoftware
 • Videovergaderen
 • Ontwerpsoftware

Schermgrootte is vooral een kwestie van voorkeur. All-in-one beeldschermformaten variëren van 20 tot 32 inch. Ga voor minstens 24 inch of groter, als je ruimte en budget het toelaten, aangezien dit het meest comfortabele formaat is voor al je behoeften.

Wil je je analoge beelden omzetten in digitale bestanden om deze vervolgens op je pc te bekijken? Gebruik dan de beste videograbber en herleef je herinneringen op de moderne manier!

Moet ik voor een touchscreen gaan?

Als je gewend bent geraakt aan het tikken en vegen op je telefoon of tablet, en je wilt diezelfde intuïtieve interactie met je pc, dan is een all-in-one met touchscreen-ondersteuning een prima oplossing.

Als je echter weet dat je de touchscreen-functionaliteit waarschijnlijk niet gaat gebruiken, dan heeft het geen zin om te betalen voor deze functie.

Er zijn ook all-in-one systemen die verder gaan dan touchscreen-invoer en een stylus of pen aanbieden. Als je je all-in-one wilt gebruiken voor digitale schetsen en andere mediacreaties, dan is stylusondersteuning zeker een functie om naar te zoeken.

Beeldscherm met een muis en een stylus naast op een houten bureau

Belangrijke hardware

De processor

 • Apple's M1

De M1 is het eerste door Apple ontworpen system on a chip (SoC) voor gebruik in Macs. Hiermee stapt Apple af van de Intel-chips.

De M1 integreert verschillende componenten, waaronder de processor, grafische kaart, RAM, en nog veel meer, die allemaal de verschillende functies in de Mac aandrijven.

De verenigde geheugenarchitectuur, ingebouwd in de M1-chip, zorgt ervoor dat de processor, grafische kaart en andere processorcomponenten geen gegevens naar elkaar hoeven te kopiëren, maar toegang hebben tot dezelfde datapool.

Dit brengt opmerkelijke snelheids- en efficiëntieverbeteringen met zich mee. Een belangrijke vermelding is dat M1 Macs maximaal 16 GB RAM hebben en dit niet uitbreidbaar is.

 • Intel

Kijk uit naar ten minste een quad-core processor (4 kernen) op een all-in-one pc met groot scherm, terwijl nieuwere topmodellen Intels hexa-core (6 kernen) Coffee Lake-, of zelfs dexa-core (10 kernen) Comet Lake-processor aan boord hebben.

Processorkernen (cores) zijn afzonderlijke verwerkingseenheden binnen de processor van de pc. De processorkern ontvangt instructies van een enkele rekentaak en werkt met de kloksnelheid om deze informatie snel te verwerken en tijdelijk op te slaan in het werkgeheugen, oftewel RAM.

Ze helpen bijvoorbeeld bij het bewerken van foto's of video's, of het uitvoeren van intensieve mediaprocessen op de achtergrond, terwijl je werkt aan verschillende taken op de voorgrond.

Kloksnelheid

De kloksnelheid meet het aantal cycli dat je processor per seconde doorloopt, gemeten in GHz (gigahertz). Een processor met een kloksnelheid van 3,2 GHz voert 3,2 miljard cycli per seconde uit.

Bij Intel-processors staan hogere cijfers gelijk staan aan recentere, en vaak krachtigere, technologie. Ik neem de Intel Core i7-9700HQ als voorbeeld: de i7-productlijn gebruikt krachtigere hardware dan de i3 en i5, en zwakkere hardware dan i9. Als je programma's als Adobe Creative Suite gebruikt, zoek je idealiter naar een i7- of i9-processor.

Het modelnummer is een eenvoudige manier om te zien hoe goed een processor zich verhoudt tot andere processoren in dezelfde productlijn. Het is een eerste cijfer achter de productlijn, 9 in het voorbeeld. Dit geeft de generatie van de processor aan. Hoe nieuwer, hoe beter!

Het laatste belangrijke onderdeel van de naam is het achtervoegsel, zoals HQ. Elke Intel-processor heeft een lettercode die het doel van de processor classificeert. In het voorbeeld staat de H voor high-performance graphics. De Q staat voor quad-core. Intel gebruikt deze twee achtervoegsels om zowel desktops als laptops te beschrijven.

De aanduidingen C, K, S, R en T zijn achtervoegsels die ze associëren met desktops. Minder krachtige apparaten die voor mobiel gebruik zijn ontworpen, krijgen de achtervoegsels M, U en Y.

Intel Core i9 9900k op een moederbord
 • AMD

AMD Ryzen mobiele chips hebben nog geen grote intrede gedaan in all-in-one pc's, maar dit gaat zeker gebeuren in de toekomst. De chips van het bedrijf duiken nu al op in hoog aangeschreven krachtige laptops.

We komen hierop terug wanneer we meer AMD-processors zien op de all-in-one markt. Als je toch erg benieuwd bent, hebben we een artikel over de beste processor waar je alle informatie hierover vindt.

Grafische kaart

Als een laptop een grafische kaart heeft, wordt deze vaak gecombineerd met de procssor en staat deze niet op zichzelf. Dit noemt men een geïntegreerde grafische kaart of videokaart. In tegenstelling tot desktops zijn all-in-one pc's echter niet gemakkelijk open te breken en het upgraden van de onderdelen is niet altijd mogelijk.

Voor taken als het invoeren van gegevens en het controleren van e-mail is een geïntegreerde grafische kaart voldoende. Als je gebruik maakt van streaming diensten of veel videoconferenties houdt met klanten, overweeg dan een all-in-one pc met een dedicated (of onafhankelijke) videokaart.

Een dedicated videokaart is een individueel stuk hardware met eigen geheugen en rekenkernen. Dit betekent dat ze hun eigen werkgeheugen gebruiken om de grafische prestaties van je systeem te verwerken, waarbij deze het interne geheugen of werkgeheugen onaangeraakt laat.

Dedicated grafische kaarten zijn perfect voor zwaardere taken, zoals 3D-rendering, videobewerking of gamen. Game je veel, dan is het overigens ook een goed idee om een goede pc-controller aan te schaffen. Deze maakt het games nog leuker!

Kijk je nog veel dvd's of BlueRays, dan is het de moeite waard om te kijken of je PC een optische drive heeft. Zo niet, geen nood, want er zijn goede optische drives los verkrijgbaar. Een capturekaart komt goed van pas wanneer je je gameplay op wilt nemen of wanneer je je camera als webcam wilt gebruiken.

Vanzelfsprekend speelt ook je internetverbinding een grote rol wanneer je veel films kijkt via streaming. Nog geen goede internetverbinding? Dan is je internet vergelijken met het bestaande aanbod belangrijk voordat je een keuze maakt.

Opslag

Wat opslagruimte betreft: zoek een opstartschijf met een capaciteit van minstens 1 TB als je video's op je pc wilt opslaan. Video's slibben je opslag sneller dicht dan vrijwel elk ander bestandstype. Als je veel downloadt, kies dan voor een schijf van 2 TB.

Het enige probleem is dat een traditionele draaiende harde schijf (HDD) relatief traag is bij het opstarten en laden van apps. Als je liever een sneller systeem hebt, zoek dan naar een model die een solid state drive (SSD) gebruikt als opstartschijf, en installeer hier in ieder geval je belangrijkste programma's op.

SSD's zijn een nieuwer type harde schijf dat beschikbaar is voor zowel laptops als desktops. Deze schijven zijn sneller, stiller en duurzamer dan andere harde schijven, omdat ze minder bewegende onderdelen hebben.

Het beste van twee werelden combineren is ook mogelijk met een model die opstart vanaf een SSD maar een extra HDD heeft voor opslag. Ga in dat geval op zoek naar een SSD-opstartschijf van minstens 256 GB en een harde schijf van 1 TB als je een zware gebruiker bent.

RAM

RAM is het werkgeheugen van je pc. Het is de verbinding tussen de processor en je harde schijf, waarin deze direct leesbare gegevens opslaat. Het dient als het kortetermijngeheugen van je computer, en is ontzettend snel.

Je computer slaat informatie op het werkgeheugen op dat direct toegankelijk moet zijn. Zo hoeft je processor niet eerst in de opslag te graven om te zien welke tabbladen bijvoorbeeld in je browser openstaan, of welke foto's je in je fotobewerkingprogramma hebt geopend.

8 GB aan DDR4 RAM-geheugen is de minimale hoeveelheid werkgeheugen waarnaar je moet streven. Met 8 GB of 16 GB open je tientallen tabbladen in je browser en heb je nog ruimte over voor een veeleisend programma als Photoshop. 16 GB RAM is het aanbevolen minimum voor professioneel gebruik bij het maken van creatieve content.

DDR

De RAM-snelheid geeft aan hoeveel cycli de RAM per seconde doorloopt. Hoe meer gegevens hij opslaat en leest, hoe soepeler je gebruikerservaring is.

Voor double-data-rate (DDR) geheugen geldt: hoe hoger het getal, hoe sneller het geheugen en hoe hoger de bandbreedte. Zo overtreft DDR5 zijn voorganger DDR4 op bijna elk gebied: het is energie-efficiënter, werkt op hogere snelheden en overlegt een grotere bandbreedte.

Wil je starten met 8 GB en later upgraden? Dan kan, want het RAM-geheugen is een van de weinige interne onderdelen die je gemakkelijk wijzigt in de meeste all-in-one computers. Hiervoor moeten er wel beschikbare RAM sleuven op het moederbord zitten.

Weet je niet zeker of een specifieke all-in-one pc zulke upgrades toestaat? Lees dan onafhankelijke reviews van andere gebruikers of professionals om hierachter te komen, of duik de specificaties eens in.

Ergonomie

De hoogte van de meeste all-in-one computerschermen is niet aanpasbaar. Zorg ervoor dat je de hoogte kent van het ontwerp voordat je tot aanschaf overgaat, vooral als je van plan bent veel tijd voor het scherm door te brengen. Een goede bureaustoel helpt hier ook bij.

Je scherm staat op een ideale hoogte als de bovenkant van het scherm zich op ooghoogte bevindt, of iets daaronder. Je ogen moeten enigszins naar beneden kijken wanneer je naar het midden van het scherm kijkt. Plaats je scherm op tenminste 51 cm van je ogen. Dat komt neer op ongeveer een armlengte aan afstand.

Vrouw met haar scherm op de juiste hoogte

Poorten

Je hebt genoeg poorten nodig voor je dagelijkse activiteiten en het aantal apparaten dat je tegelijk wilt gebruiken. De meeste mensen komen toe met 3 usb-poorten. Een voor de muis, een voor het toetsenbord en nog een voor een extern apparaat zoals een headset, printer of je racestuur voor pc.

Vergis je niet: ook veel draadloze apparatuur, zoals een draadloze muis heeft meestal een usb-poort nodig. Je plugt hier de usb-dongle in, waarmee het draadloze apparaat zich verbindt met die dongle. Dit geldt alleen niet als zowel je draadloze apparaat als je all-in-one pc over Bluetooth beschikken.

Misschien wil je ook een speciale ethernetpoort, hoewel de meeste all-in-ones tegenwoordig ingebouwde wifi-ondersteuning hebben, zodat je het systeem gemakkelijk aansluit op het draadloze netwerk dat je al in huis hebt.

Ook handig is een HDMI-ingangspoort, die je de flexibiliteit biedt om de pc te gebruiken als een apart scherm voor je desktop-pc of voor een goede mini-pc, een game console of een andere videobron. Dat geeft een all-in-one met een mooi beeldscherm ook potentiële bruikbaarheid jaren later als een stand-alone monitor, wanneer het pc-gedeelte binnenin verouderd raakt, en je hem vervangt.

Geluid

Om het beste uit je muziek en films te halen, wil je een all-in-one met een goede set luidsprekers. Sommige modellen hebben een geïntegreerde soundbar met maar liefst 10 luidsprekers voor een indrukwekkende audiokwaliteit.

Veel pc-fabrikanten werken ook samen met high-end audiobedrijven zoals Bang & Olufsen of Dolby om geluid van hogere kwaliteit te bieden. Andere systemen hebben twee, vier of meer luidsprekers, en verschillende hebben opties voor het aansluiten van pc-speakers voor een nog beter geluid. Een externe geluidskaart behoort ook tot de opties.

De 5 beste all-in-one pc's onder elkaar

1. LalaShops ALL-IN-ONE-PC / 24" HD

1. LalaShops ALL-IN-ONE-PC / 24" HD

Belangrijke specificaties:

HDMI: 1
Schermgrootte: 24 Inch
Intern geheugen: 8 GB
Aantal processorkernen: 2
Touchscreen: Nee

Deze ALL-IN-ONE-PC / 24" HD Desktop Computer Compleet is dé perfecte keuze voor jouw dagelijkse computerbehoeften. Ik ben een voordelige en complete desktop computer die alles aankan, van surfen op het web en streamen tot het kijken van Netflix en YouTube, en het gebruik van Office applicaties. Met mijn krachtige dualcore Celeron processor kan ik snelheden bereiken tot wel 2,7 Ghz. En weet je wat het beste is? Ik kom met een Logitech toetsenbord en muis, plus een 24" HD monitor met ingebouwde speakers. Alles wat je nodig hebt in één pakket!

Wat mij onderscheidt van mijn voorgangers is mijn gloednieuwe besturingssysteem: Windows 11. Dit betekent dat je kunt profiteren van de nieuwste en beste functies en updates. Mijn Intel Celeron J4025 processor, 8GB RAM en 120GB SSD zorgen ervoor dat ik razendsnelle prestaties lever en genoeg opslagruimte bied. En weet je wat nog meer? Ik heb 2x HDMI2.0 video-uitgangen, zodat je mij kunt aansluiten op 2 FullHD-schermen of zelfs op een 4K-resolutie. Het is echt een feest voor je ogen!

Of je nu thuis werkt of op kantoor, ik ben de ideale metgezel. Ik ben compact, krachtig en kan gemakkelijk worden aangesloten op een extra scherm voor optimaal gebruiksgemak. En het allerbeste? Mijn 7.1 digitale audiochip zorgt voor een ongeëvenaarde geluidservaring via HDMI, USB of Bluetooth. Als je liever een 3.5mm Jack-aansluiting gebruikt, kun je gewoon een USB naar 3.5mm Jack Converter aanvragen. Makkelijk toch?

Maar wat vinden andere gebruikers eigenlijk van mij? Nou, uit de reviews blijkt dat mijn levering snel en efficiënt is. Gebruikers zijn ook erg tevreden over de kwaliteit van mijn beeld en de snelheid van mijn prestaties. Er zijn geen negatieve opmerkingen of nadelen genoemd. Dat moet een goed teken zijn, toch?

Kortom, de ALL-IN-ONE-PC / 24" HD Desktop Computer Compleet is dé keuze voor iedereen die op zoek is naar een complete en betaalbare desktop computer. Met mijn snelle prestaties, hoogwaardige randapparatuur en stille werking krijg je echt waar voor je geld. En laten we niet vergeten dat ik ook nog eens Windows 11 heb en ondersteuning bied voor meerdere schermen. Ik ben veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Dus waar wacht je nog op? Haal mij vandaag nog in huis! 😉

Voordelen LalaShops ALL-IN-ONE-PC / 24" HD
 • Voordelige en complete desktop computer
 • Snelle prestaties en voldoende opslagruimte
 • Ondersteuning voor Windows 11 en meerdere schermen

2. Beste alles-in-één pc: LalaShops ALL-IN-ONE-PC / 24" HD

2. Beste alles-in-één pc: LalaShops ALL-IN-ONE-PC / 24" HD

Belangrijke specificaties:

HDMI: 1
Schermgrootte: 24 Inch
Intern geheugen: 16 GB
Aantal processorkernen: 2
Touchscreen: Nee

Deze ALL-IN-ONE-PC / 24" HD Desktop Computer Compleet is gewoon perfect voor mij! Ik gebruik 'm voor alles wat ik nodig heb: surfen op internet, streamen, Netflix/Youtube kijken en werken met Office-applicaties. Met een dualcore Celeron-processor die tot wel 2,7 GHz kan gaan, is deze PC krachtig genoeg voor mijn dagelijkse taken.

Het beste van deze bundel is dat ik een Logitech-toetsenbord en -muis krijg, samen met een 24" HD-monitor met ingebouwde speakers. Ik hoef me dus geen zorgen te maken over kwaliteit en gebruiksgemak. En het allerbeste is dat het hele systeem super stil is, dus ik word niet gestoord door ventilatorgeluid.

Deze PC heeft een 500GB SSD en 16GB RAM, waardoor alles lekker snel en responsief is, en er ook genoeg opslagruimte is voor al mijn bestanden. En wat helemaal geweldig is, is dat het systeem twee HDMI-uitgangen heeft, dus ik kan twee FullHD-schermen aansluiten. Het ondersteunt zelfs 4K-beeldkwaliteit!

En weet je wat het mooiste is? Deze ALL-IN-ONE-PC / 24" HD Desktop Computer Compleet wordt geleverd met Windows 11 Pro, inclusief licentie. Geen verborgen kosten en geen gedoe. Ik kan meteen aan de slag met het besturingssysteem. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze PC ook een 7.1 audiochip en ondersteunt het WiFi5.0 en Bluetooth 5.0 voor draadloze connectiviteit.

Deze PC heeft alleen maar positieve beoordelingen gekregen van andere gebruikers. Ze zijn allemaal enthousiast over de snelheid, de geweldige prijs-kwaliteitverhouding en hoe gemakkelijk het is om alles in te stellen. Niemand heeft iets negatiefs te zeggen gehad!

Wat deze ALL-IN-ONE-PC / 24" HD Desktop Computer Compleet echt onderscheidt van zijn concurrenten is de betaalbare prijs, de geweldige prestaties en de complete bundel met toetsenbord, muis en monitor. Het is de perfecte keuze voor thuisgebruikers en zelfs voor op kantoor.

Maar let op, als je van plan bent om intensieve taken uit te voeren, zoals gamen of grafisch ontwerp, dan is deze PC misschien niet de beste keuze voor jou. Voor zulke taken kun je beter een PC overwegen met een krachtigere processor en grafische kaart.

Over het algemeen is deze ALL-IN-ONE-PC / 24" HD Desktop Computer Compleet gewoon perfect voor mij. Ik zocht naar een betaalbare en complete desktopcomputer voor normaal gebruik en dit is precies wat ik nodig had. Het presteert goed, heeft een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en wordt geleverd met alles wat ik nodig heb.

Voordelen LalaShops ALL-IN-ONE-PC / 24" HD
 • Voordelige en complete desktopcomputer
 • Wordt geleverd met toetsenbord, muis en monitor
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
Nadelen LalaShops ALL-IN-ONE-PC / 24" HD
 • Niet geschikt voor intensieve taken zoals gaming of grafisch ontwerp

3. ALL-IN-ONE-PC / 24" HD Desktop

3. ALL-IN-ONE-PC / 24" HD Desktop

Belangrijke specificaties:

HDMI: 1
Schermgrootte: 24 Inch
Intern geheugen: 16 GB
Aantal processorkernen: 2
Touchscreen: Nee

Ik ben super enthousiast over de ALL-IN-ONE-PC / 24" HD Desktop Computer Compleet! Met een Intel Celeron J4025 processor, 1TB SSD-opslag en 16GB RAM is deze desktopcomputer perfect voor dagelijkse taken zoals internetten, streamen en Office-applicaties. En het beste van alles? Het wordt compleet geleverd met een 24" HD monitor, Logitech toetsenbord en muis, dus je kunt meteen aan de slag!

Wat deze bundel echt speciaal maakt, is de stille werking. Perfect voor een rustige werkomgeving! En je kunt zelfs een extra scherm aansluiten voor een nog grotere desktopervaring. Met twee HDMI 2.0 uitgangen die ondersteuning bieden voor twee FullHD schermen en 4K-resolutie, is dit systeem echt veelzijdig.

En laten we het hebben over connectiviteit. Met Wi-Fi 5.0, Bluetooth 5.0 en een uitneembare memory-cardreader, heb je volop opties. En het wordt geleverd met Windows 11 Pro installatie, inclusief licentie, dus geen verborgen kosten. En maak je geen zorgen, we bieden ook een garantie van 2 jaar!

Een klein aandachtspunt is dat het geluid via de HDMI kabel, USB of Bluetooth verloopt, aangezien er geen 3.5mm Analoge Jack uitgang is. Maar maak je geen zorgen, we hebben oplossingen voor je beschikbaar!

Dus, als je op zoek bent naar een desktopcomputer die krachtig is, stil werkt, veel connectiviteitsopties biedt en compleet geleverd wordt, dan is de ALL-IN-ONE-PC / 24" HD Desktop Computer Compleet de perfecte keuze voor jou! Betrouwbaar, betaalbaar en met 2 jaar garantie. Wat wil je nog meer? 🖥️

Voordelen ALL-IN-ONE-PC / 24" HD Desktop
 • Voldoende vermogen voor dagelijkse taken
Nadelen ALL-IN-ONE-PC / 24" HD Desktop
 • Geen 3.5mm Analoge Jack uitgang

4. ASUS All-In-One E5402WHAK 23.8″ Full

4. ASUS All-In-One E5402WHAK 23.8″ Full

Belangrijke specificaties:

HDMI: 1
Schermgrootte: 23.8 Inch
Intern geheugen: 16 GB
Aantal processorkernen: 8
Touchscreen: Nee

Ik ben de ASUS All-In-One E5402WHAK, een krachtige desktopcomputer speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik. Met mijn Intel Core i7-processor en 16GB DDR4-geheugen lever ik toonaangevende prestaties en maak ik elke taak moeiteloos af. Met mijn 512GB M.2 NVMe SSD geniet je van snelle opslag en kun je grote bestanden en programma's openen zonder vertraging.

Wat mij echt onderscheidt, is mijn 23,8-inch Full HD IPS AG-scherm. Dit scherm biedt levensechte helderheid en uitstekende beeldkwaliteit, perfect voor videoconferenties en het bekijken van multimedia-inhoud. En om het nog beter te maken, is mijn scherm voorzien van een antireflecterende coating en gecertificeerd door TÜV Rheinland voor oogcomfort, zodat je ogen langer fris blijven.

Ik beschik ook over AI-gestuurde two-way noise-canceling technologie. Deze technologie filtert achtergrondruis weg tijdens vergaderingen en gesprekken, waardoor je altijd duidelijk kunt communiceren. Met de sneltoetsen op mijn toetsenbord kun je de ruisonderdrukking eenvoudig in- en uitschakelen en je microfoon dempen, zodat je alles onder controle hebt.

Wat betreft aansluitingen, ik heb een scala aan poorten, waaronder HDMI-uit, Thunderbolt 4 en DisplayPort. Hiermee kun je tot wel vier schermen tegelijk aansluiten en genieten van multitasking met een resolutie tot 4K via Thunderbolt 4. En als het gaat om onderhoud, kun je mijn voet snel en gemakkelijk verwijderen, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot mijn RAM, harde schijf en opslag voor upgrades of vervangingen, zonder dat je de hele machine hoeft te demonteren.

Hoewel ik veel te bieden heb, zijn er ook enkele potentiële beperkingen. Ik wil graag vermelden dat ik geen draadloze muis en toetsenbord meegeleverd krijg, wat voor sommigen een probleem kan zijn. Maar ik weet zeker dat je gemakkelijk een geschikte set kunt vinden die bij mij past.

Al met al ben ik de ASUS All-In-One E5402WHAK, een indrukwekkende desktopcomputer met uitstekende prestaties en handige functies voor zakelijk gebruik. Mijn 23,8-inch Full HD IPS AG-scherm, AI-gestuurde noise-canceling technologie en veelzijdige connectiviteit maken mij de perfecte keuze voor bedrijven die geen compromissen willen sluiten.

Voordelen ASUS All-In-One E5402WHAK 23.8″ Full
 • Krachtige prestaties met Intel Core i7-processor en 16GB DDR4-geheugen.
 • Snelle opslag met 512GB M.2 NVMe SSD.
 • Levensechte helderheid en uitstekende beeldkwaliteit met het 23,8-inch Full HD IPS AG-scherm.
Nadelen ASUS All-In-One E5402WHAK 23.8″ Full
 • Geen draadloze muis en toetsenbord inbegrepen.

5. Office PC HP All in

5. Office PC HP All in

Belangrijke specificaties:

HDMI: Geen
Schermgrootte: 23.8 Inch
Intern geheugen: 8 GB
Aantal processorkernen: 4
Touchscreen: Nee

De HP All in One 24 -CB0115NF is gewoonweg geweldig voor kantoorwerk! Met een 23,8-inch FHD-scherm en een Intel Pentium J5040-processor ben ik een krachtpatser die moeiteloos kan multitasken en alle dagelijkse kantoortaken aankan.

Wat mij echt onderscheidt, is mijn opslagcapaciteit van 512 GB SSD. Dat betekent dat je genoeg ruimte hebt voor al je documenten, bestanden en programma's. En niet alleen dat, het zorgt ook voor supersnelle opstart- en laadtijden, zodat je productiever kunt zijn dan ooit tevoren!

En laten we niet vergeten dat ik Windows 11 heb. Het nieuwste besturingssysteem van Microsoft biedt een intuïtieve gebruikersinterface en verbeterde prestaties. Samen met mijn krachtige hardware zorg ik voor een naadloze en vlotte gebruikservaring.

Ik kom compleet met een toetsenbord en een bekabelde witte muis, zodat je meteen aan de slag kunt zonder extra accessoires te hoeven kopen. En geloof me, ze zijn van topkwaliteit en bieden comfort tijdens het typen en navigeren.

Met mijn 8 GB RAM kun je moeiteloos meerdere programma's tegelijkertijd gebruiken en naadloos schakelen tussen taken zonder enige vertraging.

Nu moet ik wel eerlijk zijn en een paar mogelijke beperkingen noemen. Mijn Intel Pentium J5040-processor is niet de krachtigste op de markt. Dus als je veel fotobewerking of videobewerking doet, kan het zijn dat ik niet helemaal aan je eisen voldoe.

En je moet weten dat mijn scherm niet aanraakgevoelig is. Dus als je gewend bent om met een touchscreen te werken, kan het even wennen zijn om met een muis en toetsenbord te navigeren.

Maar al met al ben ik echt een uitstekende keuze voor kantoorwerk. Ik bied genoeg kracht en opslagruimte, heb een gebruiksvriendelijk besturingssysteem en kom met alle benodigde accessoires. Dus waar wacht je nog op? Kies mij en ik zal je niet teleurstellen! 💪️

Voordelen Office PC HP All in
 • Krachtige hardware en voldoende opslagruimte
 • Wordt geleverd met Windows 11
 • Inclusief toetsenbord en muis van goede kwaliteit
Nadelen Office PC HP All in
 • Minder krachtige processor voor zwaardere taken
 • Niet aanraakgevoelig scherm

Veelgestelde vragen over all-in-one pc's

Wat maakt een all-in-one pc zo speciaal?

Het is een computer die alle desktopcomponenten in één gesloten eenheid combineert, in plaats van een afzonderlijke computerkast van het beeldscherm te hebben. Een all-in-one pc heeft deze verspilde ruimte niet, omdat hij elke vierkante centimeter optimaal benut voor een compactere ervaring.

Kun je gamen op een all-in-one pc?

Omdat all-in-ones over het algemeen krachtigere processors gebruiken dan laptops, voeren ze processor-intensieve taken sneller uit.

Sommige 3D-games werken hierdoor beter, maar pc-gamers verkiezen momenteel nog steeds een goede gaming-pc waarin ze eenvoudig belangrijke onderdelen, zoals de grafische kaart, kunnen upgraden. Het nadeel van een all-in-one pc is dat deze wordt geleverd met een vaste hardwareconfiguratie die moeilijk bij te werken is.

Persoon met koptelefoon die videospelletje speelt

Wat is het verschil tussen een desktop en all-in-one?

Het enige verschil tussen een all-in-one en een desktop-pc is het aantal onderdelen. Terwijl desktops bestaan uit de computerkast plus een afzonderlijk beeldscherm, combineren all-in-ones het beeldscherm en de computer in één pakket.

Vaak zijn all-in-ones met grote, indrukwekkende schermen en een strak design veel aantrekkelijker voor thuis of op kantoor.

Welke all-in-one pc moet ik kopen?

Dat is natuurlijk aan jou en je budget; iedereen is uniek. Wat ik wel voor je heb, is een handige tabel met – naar mijn inzicht – de belangrijkste specificaties van de beste all-in-one pc's. Zo kun jij de beste keus maken.

 LalaShops ALL-IN-ONE-PC / 24" HDLalaShops ALL-IN-ONE-PC / 24" HDALL-IN-ONE-PC / 24" HD DesktopASUS All-In-One E5402WHAK 23.8″ FullOffice PC HP All in
Videokaartmodel
Schermgrootte24 Inch24 Inch24 Inch23.8 Inch23.8 Inch
Type opslag
Totale opslagcapaciteit
Intern geheugen8 GB16 GB16 GB16 GB8 GB
Processortype
Schermresolutie
Schermgrootte 24 Inch24 Inch24 Inch23.8 Inch23.8 Inch

Conclusie

De beste all-in-one pc's combineren op elegante wijze een desktopmonitor en de onderdelen van een desktop-pc in één enkel apparaat. Het is een geweldige optie voor iedereen die veel vermogen wil, maar zonder de wirwar van kabels.

Welke all-in-one mag jouw bureau bezetten en je het unieke systeem bieden met al zijn componenten, poorten en monitor in één eenheid? En staat hij in onze top 5 hieronder? Ik ben heel benieuwd!

Was dit artikel behulpzaam?