Dompel Je Onder in een Virtuele Wereld met de Beste VR-games

Nikki Veerbeek

Geschreven door:

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

4 min. leestijd

Ga op in een virtuele wereld!

Dompel Je Onder in een Virtuele Wereld met de Beste VR-games

Duik in de grenzeloze wereld van Virtual Reality (VR) waar je met een bril en sensoren volledig wordt ondergedompeld in virtuele realiteit. Maar wacht, je hebt ook de juiste game nodig die aansluit op je voorkeuren! Om de perfecte game te kiezen, heb ik een handige koopgids voor je gemaakt. Ontdek jouw ideale VR-avontuur direct!

Wat zijn de beste VR-games van 2023?

Dit zijn de top 5 beste VR-games op basis van expertreviews en onderzoek van onze redactie.

Waarom Wifiwijs vertrouwen? We spenderen meerdere uren het aan onderzoeken, schrijven, updaten en editen van al onze artikelen. Lees hier meer informatie over hoe een artikel tot stand komt.

Beste VR-games van 2023

1. Unknown Beat Saber

1. Unknown Beat Saber

Belangrijke specificaties:

Beat Saber is een zeer gewaardeerd VR-spel dat een unieke workout-ervaring biedt met ritmegebaseerde lightsabers. Sinds de release in 2018 heeft het spel aanzienlijke populariteit verworven en is het compatibel met verschillende VR-platforms, waaronder HTC Vive, Oculus Rift, PlayStation VR en meer. De recente PSVR2-versie van Beat Saber is een degelijke port van het spel en biedt spelers een spannende VR-ervaring.

Een van de opvallende kenmerken van Beat Saber is de force feedback, die de onderdompeling versterkt en het spel boeiender maakt. Volgens een recensie van Push Square is "de force feedback in Beat Saber ongeëvenaard, waardoor elke slag en blokkade bevredigend impactvol aanvoelt."

Beat Saber combineert originele muziek met lightsaber-slashing, waarbij spelers blokken moeten doorklieven in de richting die wordt aangegeven door pijlen, terwijl ze obstakels vermijden. Timing en nauwkeurigheid zijn cruciaal om punten te scoren, wat een uitdagend aspect aan het spel toevoegt. Het spel biedt meerdere moeilijkheidsniveaus, waaronder Expert+ en de nieuwe 90-graden en 360-graden modi, waardoor er uitdagingen zijn voor spelers van alle vaardigheidsniveaus.

Een ander opmerkelijk kenmerk van Beat Saber is de officiële level editor, waarmee spelers aangepaste "beat maps" voor nummers kunnen maken. Deze functie voegt een niveau van creativiteit en personalisatie toe aan het spel, waardoor spelers op een unieke manier van hun favoriete muziek kunnen genieten. Bovendien kunnen spelers gemakkelijk extra nummers toevoegen via modding-sites van derden, waardoor de inhoud van het spel verder wordt uitgebreid.

Wat betreft VR-headsets wordt de Valve Index beschouwd als de beste high-end optie voor het spelen van Beat Saber. Het biedt scherpe beelden, vloeiende framerates en uitstekende tracking met zijn lighthouse-basisstations. Aan de andere kant is de Oculus Quest 2 de meest betaalbare optie en biedt een draadloze ervaring, waardoor het ideaal is voor mensen met een beperkt budget. Het heeft een krachtige chip, goede beeldscherpte en tracking aan de binnenkant. Comfort kan voor sommigen een probleem zijn, maar de Elite strap kan helpen bij de gewichtsverdeling.

Al met al is Beat Saber een leuk en uitdagend VR-spel dat een unieke ritme-ervaring biedt. Het is het best verkochte VR-spel geworden en heeft universele lof ontvangen van critici en gebruikers. Of je nu een fan bent van ritmespellen of op zoek bent naar een nieuwe manier om te trainen, Beat Saber is een must-play VR-spel dat een meeslepende en plezierige ervaring biedt.

Citaten:
- "De force feedback in Beat Saber is ongeëvenaard, waardoor elke slag en blokkade bevredigend impactvol aanvoelt." (Push Square)
- "Beat Saber is een leuk en uitdagend VR-spel dat een unieke ritme-ervaring biedt." (Windows Central)
- "Beat Saber is een must-play VR-spel dat een meeslepende en plezierige ervaring biedt." (All Things VR)

Voordelen Unknown Beat Saber
 • Hoog aangeschreven en best verkochte VR-game
 • Unieke ritmegebaseerde lightsaber workout-ervaring
 • Officiële level-editor en mogelijkheid om aangepaste nummers toe te voegen
Nadelen Unknown Beat Saber
 • Comfort kan een probleem zijn voor sommige spelers

2. Superhot VR

2. Superhot VR

Belangrijke specificaties:

Merk: Sony
Speltype: First Person

Superhot VR heeft lovende recensies ontvangen voor zijn meeslepende gameplay en unieke mechanica. Het spel is geoptimaliseerd voor de Oculus Quest, wat resulteert in vloeiende prestaties en verbluffende beelden. Volgens UploadVR biedt Superhot VR op de Quest "een ongelooflijke ervaring" en is het een "must-play titel in de VR-wereld". De tijdsmanipulatiemechanica van het spel blijft spelers boeien en onderscheidt het van andere VR-spellen.

Een van de opvallende kenmerken van Superhot VR is de op tijd gebaseerde gameplay. PCMag merkt op dat het concept van het spel, waarbij de tijd alleen beweegt wanneer jij dat doet, "briljant uitgevoerd" is en een frisse en boeiende ervaring biedt. Deze mechanica voegt een strategisch element toe aan de gameplay, omdat spelers hun zetten zorgvuldig moeten plannen om vijanden te slim af te zijn en te verslaan.

De optimalisatie van Superhot VR voor de Oculus Quest is nog een belangrijk verkoopargument. Het spel draait soepel op de hardware van de Quest en biedt een meeslepende en naadloze ervaring. UploadVR prijst de ontwikkelaars voor hun inspanningen om het spel te optimaliseren voor de Quest en zegt dat het "indrukwekkende beelden" en een "soepele ervaring" biedt.

Het nieuwe leven van Superhot VR op de Oculus Quest heeft het spel nieuw leven ingeblazen. De draadloze en niet-gebonden aard van de Quest stelt spelers in staat om zich volledig onder te dompelen in het spel zonder zich zorgen te hoeven maken over kabels of beperkingen. Dit gevoel van vrijheid verbetert de algehele gameplay-ervaring en maakt het nog leuker en meeslepender.

Hoewel Superhot VR overweldigend positieve recensies heeft ontvangen, is het vermeldenswaard dat de op tijd gebaseerde mechanica van het spel misschien niet ieders smaak is. Sommige spelers vinden de slow-motion gameplay repetitief of frustrerend, vooral als ze de voorkeur geven aan actie in een hoog tempo. Maar voor degenen die het unieke concept en de strategische gameplay waarderen, biedt Superhot VR een unieke ervaring.

In vergelijking met andere VR-spellen valt Superhot VR op door zijn innovatieve mechanica en geoptimaliseerde prestaties op de Oculus Quest. Hoewel er andere VR-spellen beschikbaar zijn, maken de op tijd gebaseerde gameplay van Superhot VR en de soepele prestaties het een uitstekende keuze voor VR-liefhebbers.

Al met al biedt Superhot VR een meeslepende en boeiende ervaring voor VR-gamers. De tijdsmanipulatiemechanica, geoptimaliseerde prestaties op de Oculus Quest en verbluffende beelden maken het een must-play titel in de VR-wereld. Of je nu een fan bent van strategische gameplay of gewoon op zoek bent naar een boeiende VR-ervaring, Superhot VR levert het. Zoals UploadVR het zegt: "Superhot VR blijft een meesterwerk."

Voordelen Superhot VR
 • Het spel heeft een meeslepende en boeiende gameplay.
 • Unieke tijdgebaseerde mechanica zorgen voor een originele ervaring.
 • Optimale prestaties op de Oculus Quest.
Nadelen Superhot VR
 • Tijdgebaseerde mechanica zijn mogelijk niet naar ieders smaak.
 • Het langzame spelverloop kan repetitief of frustrerend zijn voor sommigen.
 • Niet geschikt voor spelers die de voorkeur geven aan snelle actie.

3. Beste VR-spellen: Nintendo No Man's Sky

3. Beste VR-spellen: Nintendo No Man's Sky

Belangrijke specificaties:

Merk: Merkloos
Speltype: Arcade

No Man's Sky op de Nintendo Switch is een opmerkelijke port die de volledige intergalactische ervaring naar een draagbaar apparaat brengt. Ondanks enkele noodzakelijke beperkingen behoudt het spel een visueel aantrekkelijke stijl en loopt het soepel, waardoor het een geweldige keuze is voor fans van survival games. De recente Waypoint v4.0 update voegt nog meer aanpassingsmogelijkheden toe, waardoor de gameplay verder wordt verbeterd ("No Man's Sky Nintendo Switch Edition").

De Switch-versie heeft wel enkele prestatiebeperkingen in vergelijking met andere platforms. Multiplayer-functionaliteit is niet beschikbaar en grote nederzettingen zijn weggelaten vanwege technische beperkingen. Er zijn ook beperkingen in wereldsamenhang, gras- en flora-details, objectpolycount, textuurvariatie en resolutie. Object pop-in en verminderde lichteffecten zijn ook merkbaar ("No Man's Sky Switch Performance Review"). Ondanks deze beperkingen behoudt het spel nog steeds zijn verwondering en charme met procedureel gegenereerde dieren, dynamische dag- en nachtcycli en meeslepende weereffecten ("No Man's Sky Switch Performance Review").

Op een groot scherm is de resolutie van het spel wanneer gedockt ongeveer 1120x630 zonder anti-aliasing, wat resulteert in een modderige en lawaaierige visuele kwaliteit. Het ontbreken van anti-aliasing maakt echter hogere resoluties of betere effecten mogelijk, wat resulteert in een scherpere beeldkwaliteit ("No Man's Sky Switch Performance Review").

De ontwikkelaars hebben veel moeite gedaan om No Man's Sky zich thuis te laten voelen op de Switch, zowel wanneer het op het grote scherm wordt gespeeld als in een draagbare versie. Ondanks de uitdagingen van de procedurele generatie van het spel, hebben ze unieke technische oplossingen gevonden om de volledige ervaring naar de Switch te brengen. Deze release biedt een alternatieve manier om te spelen voor degenen die de Switch hebben als hun secundaire game-apparaat en introduceert nieuwe spelers in de No Man's Sky-community ("No Man's Sky Nintendo Switch Edition").

Al met al is No Man's Sky op de Nintendo Switch een opmerkelijke port die een uitgestrekt en procedureel gegenereerd universum biedt om te verkennen. Het kan enkele prestatiebeperkingen hebben in vergelijking met andere platforms, maar het biedt nog steeds een meeslepende en visueel aantrekkelijke ervaring. De toevoeging van de recente Waypoint-update en het streven van de ontwikkelaars om het spel zich thuis te laten voelen op de Switch maken het een van de meest indrukwekkende ports die tot nu toe op het platform beschikbaar zijn ("No Man's Sky Nintendo Switch Edition"). Het ontbreken van multiplayer-functionaliteit is een nadeel, maar voor degenen die genieten van singleplayer-verkenning en survivalgames is No Man's Sky op de Nintendo Switch een uitstekende keuze.

Voordelen Nintendo No Man's Sky
 • Een opmerkelijke poort die de volledige intergalactische ervaring naar een draagbaar apparaat brengt
 • Behoudt een visueel aantrekkelijke stijl en werkt soepel
 • Recente Waypoint v4.0-update voegt meer aanpassingsopties toe
Nadelen Nintendo No Man's Sky
 • Prestatiebeperkingen in vergelijking met andere platforms
 • Geen multiplayer-functionaliteit en grote nederzettingen weggelaten
 • Verminderingen in wereldsamenstelling, gras- en flora-detail, object polycount, textuurvariatie en resolutie

4. Valve Half-Life: Alyx

4. Valve Half-Life: Alyx

Belangrijke specificaties:

Half-Life: Alyx biedt een meeslepende onderdompeling in het bekende Half-Life-universum in VR. Na het spelen van dit spel zijn er nog verschillende andere fantastische VR-games die je kunt uitproberen, elk met zijn eigen unieke ervaring. Boneworks valt op met zijn geavanceerde fysicasysteem, dat een realistische en meeslepende gameplay-ervaring biedt ("Deze op fysica gebaseerde VR-game biedt een realistische en meeslepende ervaring met zijn geavanceerde fysicasysteem" - IGN). The Walking Dead: Saints & Sinners combineert intense gevechten en besluitvorming in een zombie-apocalyps-setting en spreekt fans van de populaire tv-serie aan ("Deze game, die zich afspeelt in de wereld van The Walking Dead, combineert intense gevechten en besluitvorming in een zombie-apocalyps-setting" - IGN). Blade & Sorcery stelt spelers in staat om epische zwaardgevechten aan te gaan en magische krachten los te laten in een middeleeuwse fantasiewereld ("In dit middeleeuwse fantasyspel kun je epische zwaardgevechten voeren en magie gebruiken om je vijanden te verslaan" - IGN).

Stormland biedt een actie-avontuurlijke ervaring in een levendige open-wereld omgeving waar spelers kunnen verkennen en in gevecht kunnen gaan ("Verken een levendige open-wereld omgeving als een robot in dit actie-avontuurspel met de nadruk op verkenning en gevecht" - IGN). Lone Echo biedt een door het verhaal gedreven sciencefictionavontuur in de ruimte, waarbij spelers zich onderdompelen in een meeslepend verhaal terwijl ze een robot genaamd Jack besturen ("Ga op een sciencefictionavontuur in de ruimte terwijl je speelt als een robot genaamd Jack in dit meeslepende door het verhaal gedreven spel" - IGN). Budget Cuts daagt spelers uit om door een kantoorpand vol dodelijke robots te navigeren met behulp van teleportatie en stealth-technieken, waardoor het een intrigerend stealth-actiespel is ("Dit stealth-actiespel daagt je uit om door een kantoorpand vol dodelijke robots te navigeren met behulp van teleportatie en stealth-technieken" - IGN).

Half-Life: Alyx zelf is geprezen om zijn oog voor detail en meeslepende omgeving. De mogelijkheid om op verschillende manieren met objecten te interacteren en de realistische reacties van Alyx's handen zorgen voor een boeiende ervaring ("Het oog voor detail is duidelijk, met de mogelijkheid om op verschillende manieren met objecten te interacteren en de realistische reacties van Alyx's handen" - PC Gamer). De openingsmomenten van het spel zijn indrukwekkend, met levensgrote Combine Metro Cops en enorme Striders, die het toneel zetten voor een episch avontuur ("De openingsmomenten van het spel zijn indrukwekkend, met levensgrote Combine Metro Cops en enorme Striders" - PC Gamer). De horror-elementen van het spel worden versterkt in VR, met groteske wezens en grafische beelden die bijdragen aan de meeslepende ervaring ("De horror-elementen van het spel worden versterkt in VR, met groteske wezens en grafische beelden" - PC Gamer).

In vergelijking met andere VR-games biedt Five Nights At Freddy's Help Wanted VR een vergelijkbare survival-horrorervaring als Half-Life: Alyx, met een enge sfeer en intense gameplay ("Five Nights At Freddy's Help Wanted VR is een horrorspel dat een vergelijkbare survival-horrorervaring biedt als Half-Life: Alyx" - The Gamer).

Hoewel Half-Life: Alyx over het algemeen positieve recensies heeft ontvangen, hebben sommige gebruikers prestatieproblemen ondervonden. Een Reddit-gebruiker deelde echter een oplossing die ze vonden, waarbij ze de in-game rendering API veranderden naar Direct3D11 en de prioriteit van een specifiek proces aanpasten in de Taakbeheerder. Dit loste de prestatieproblemen voor hen op en ze hopen dat het anderen helpt die met vergelijkbare problemen worden geconfronteerd ("Een Reddit-gebruiker deelt hun ervaring met prestatieproblemen in Half-Life Alyx en biedt een oplossing die ze hebben gevonden om het probleem op te lossen" - Reddit).

Over het algemeen bieden Half-Life: Alyx en de aanbevolen VR-games een breed scala aan meeslepende ervaringen, van realistische op fysica gebaseerde gameplay tot intense gevechten en horror-elementen. Hoewel er mogelijk prestatieproblemen zijn voor bepaalde gebruikers, biedt het spel zelf een boeiende en meeslepende VR-ervaring voor fans van het Half-Life-universum.

Voordelen Valve Half-Life: Alyx
 • Biedt een breed scala aan meeslepende ervaringen, van realistische gameplay op basis van fysica tot intense gevechten en horror-elementen.
 • Aandacht voor detail en meeslepende omgeving, met de mogelijkheid om op verschillende manieren met objecten te interageren en realistische reacties van Alyx's handen.
 • Indrukwekkende openingsmomenten met levensgrote Combine Metro Cops en enorme Striders.
Nadelen Valve Half-Life: Alyx
 • Sommige gebruikers hebben prestatieproblemen ondervonden.

5. Tetris Effect

5. Tetris Effect

Belangrijke specificaties:

Tetris Effect voor VR is een spel dat positieve recensies heeft ontvangen vanwege de meeslepende en boeiende ervaring. Het spel wordt omschreven als "echt goed" en het bereiken van transcendentie in standalone VR. De synchronisatie van de soundtrack en de visuals van het spel creëert een flow en harmonie voor spelers, waardoor ze orde kunnen scheppen in alle zintuiglijke input. Goed spelen in Tetris Effect verwijdert wrijving en creëert een gevoel van harmonie, wat leidt tot een overweldigende en allesomvattende VR-ervaring.

De VR-versie van Tetris Effect tilt het spel naar een nieuw niveau, met visuals en animaties die het hele gezichtsveld van de speler vullen. Dit zorgt voor een meer meeslepende en boeiende gameplay-ervaring in vergelijking met spelen op een standaardscherm. Zoals een recensent het zegt: "de ervaring is vermenigvuldigd in VR", waardoor het een must-try is voor VR-liefhebbers.

Wat betreft technische details, Tetris Effect: Connected is te koop op Steam voor een prijs van 33,99€. Er is ook een optie om de Enhance Complete Collection-bundel te kopen, die 9 items bevat en een korting van 15% biedt. Het spel vereist een 64-bits processor en besturingssysteem, met minimaal Intel i3-4340, 4GB RAM en een NVIDIA GTX 750 Ti grafische kaart of equivalent. Voor VR-ondersteuning is SteamVR of Oculus PC vereist.

Het spel heeft overweldigend positieve recensies ontvangen op Steam, met 5.557 positieve recensies van in totaal 5.843. Dit spreekt voor zijn populariteit en aantrekkingskracht onder spelers.

Hoewel Tetris Effect voor VR uitblinkt in het bieden van een meeslepende en boeiende ervaring, is het misschien niet de beste keuze voor mensen die op zoek zijn naar een budget VR-spel. De prijs kan voor sommigen een afschrikmiddel zijn, vooral gezien de bijkomende kosten van VR-apparatuur als deze nog niet in bezit zijn. Echter, voor degenen die bereid zijn te investeren in een hoogwaardig VR-spel, biedt Tetris Effect een unieke en plezierige ervaring die moeilijk ergens anders te vinden is.

Ter conclusie, Tetris Effect voor VR is een opvallend spel dat het klassieke puzzelspel naar nieuwe hoogten tilt. De meeslepende visuals, gesynchroniseerde soundtrack en allesomvattende VR-ervaring maken het een must-try voor VR-liefhebbers. Hoewel het misschien niet de meest budgetvriendelijke optie is, rechtvaardigen de unieke gameplay en meeslepende ervaring de investering voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardig VR-spel. Zoals een recensent het zegt: "Tetris Effect bereikt transcendentie in standalone VR" en biedt een echt plezierige en meeslepende game-ervaring.

Voordelen Tetris Effect
 • Een meeslepende en boeiende ervaring
 • Gesynchroniseerde soundtrack en visuals creëren een staat van flow en harmonie
 • Unieke en plezierige gameplay-ervaring
Nadelen Tetris Effect
 • Kan prijzig zijn
 • Extra kosten voor VR-apparatuur als je dit nog niet bezit

Hoe kies je de beste VR-game?

Langzamerhand begint VR meer terrein te winnen en komen er steeds meer games die hier geschikt voor zijn op de markt. De beste VR-game is voor iedereen anders. Ik houd persoonlijk veel van first-person shooters, maar misschien vind jij een adventure game spannender.

Essentiële benodigdheden voor het spelen van VR-games

Een goede game-tv is dus meer nodig! Een VR-bril is de belangrijkste gadget bij deze ervaring. Zo'n bril heeft een beeldscherm en sluit het zicht op de buitenwereld volledig af. Niet elk platform is geschikt voor VR, dus check dit vooraf! Sommige goede PS4-games zijn ook verkrijgbaar als VR-game.

Controleer de systeemvereisten van de VR-game om te zorgen dat jouw PC of console krachtig genoeg is. Let op de benodigde processor, grafische kaart, en RAM. Sommige VR-brillen komen ook met audio. Dit noemt men dan ook wel een VR-headset. Heb je enkel een bril, dan is een goede koptelefoon onmisbaar.

Genre

Als je op zoek bent naar een VR-game en geen specifieke titel in gedachten hebt, kun je op een genre zoeken dat je aanspreekt en/of waar je ervaring mee hebt. Games zijn onder te verdelen in verschillende genres en subrengres. De belangrijkste op een rij:

 • Actie: vaardigheid en reactietijd zijn belangrijk.
  • First-person shooter (FPS): schietspel waarbij je de wereld vanuit de ogen van je personage bekijkt.
  • Third-person shooter (FPS): schietspel waarbij je de wereld over de schouder van je personage bekijkt.
  • Battle royale: meerdere spelers strijden tegen elkaar om de laatste overlevende te zijn.
  • Beat 'em up: je moet je tegenstander in elkaar slaan, meestal zonder het gebruik van wapens.
  • Platformspellen: je springt van platform naar platform om verder te komen en komt onderweg obstakels en mogelijkheden voor bonuspunten tegen.
 • Adventure: een avontuurlijk verhaal met een duidelijk begin en einde.
 • Action-adventure: een mix tussen avontuur en actie. De spellen in dit genre hebben meer verhaal dan actiespellen, maar meer actie-elementen dan adventure-spellen.
 • Role-playing game (RPG): je kruipt in de huid van een personage die je zelf personaliseert en hebt met jouw beslissingen invloed op het verhaal en de ontwikkeling van het personage.
  • Massively multiplayer online role-playing game (MMORPG): een groot aantal spelers – tot in de duizenden – spelen hier samen in een gedeelde wereld.
 • Strategie: er is weinig tot geen sprake van geluk of toeval, maar je moet een beroep doen op je strategisch inzicht.
  • Multiplayer online vattle arena (MOBA): je bent een personage in een van twee teams die elkaars hoofdgebouw willen vernietigen om de overwinning te pakken.
  • Real-time strategy (RTS): je krijgt in real-time controle over eenheden en gebouwen, die je strategisch moet inzetten om je tegenstander te verslaan.
  • Turn-based strategy (TBS): spelers voeren om de beurt acties uit.
 • Sport: je speelt een daadwerkelijke of fictieve sport op virtuele wijze.
 • Simulatie: een bepaalde omgeving wordt realistisch nagebootst.
 • Arcade: in dit genre vind je de oude arcade-spellen uit de grote arcade halls terug. Heb je zin in een potje Donkey Kong uit 1981, of de oude Mario-spellen, dan is dit hét genre voor jou.
man in rode trui met virtual reality bril

Speleditie

Sommige ontwikkelaars brengen bovenop de standaard speleditie een speciale speleditie uit. Die heeft meestal een hoger prijskaartje en bevat in ruil daarvoor iets extra's dat de standaard editie niet heeft. Dit kan van alles zijn: artwork, stickers, posters, een speciaal hoesje of exclusieve in-game content.

Minimale leeftijd

Veel fabrikanten van VR-games houden een minimale leeftijd van 12 jaar aan. Dit komt omdat het nog niet bekend is welke mogelijke gevolgen de VR-bril heeft op jongere kinderen. Als er een mate van geweld in een game voorkomt, is het bovendien zeker niet verstandig om hem door kinderen te laten spelen. 1 Universiteit Leiden (2021). 'Wat virtual reality doet met kinderen'

Dit komt doordat de ogen van kinderen zich nog ontwikkelen tot de adolescentie. Er is geen hard bewijs van schade, maar ik geef de fabrikanten geen ongelijk dat ze voorzichtig zijn.

Emory Craig, op Quora

Wat is jouw favoriete VR-game? Of ga je liever voor de beste PS5-games of pc-games?

Wat is volgens de Consumentenbond de beste VR-game?

De Consumentenbond heeft op dit moment nog geen officiële beste VR-game benoemd. Zodra deze is getest en beoordeeld, vind je hier de ultieme VR-game!

Wat is volgens Tweakers de beste VR-game?

Tweakers heeft op dit moment nog geen officiële beste VR-game benoemd. Zodra deze is getest en beoordeeld, vind je hier de ultieme VR-game!

Wat is volgens TechRadar de beste VR-game?

Volgens TechRadar is Fallout 4 VR, exclusief voor de HTC Vive, de beste VR-game in zijn categorie. Deze game dompelt je onder in een post-apocalyptische wereld met een ongeëvenaarde diepte en detail.

Met de HTC Vive ervaar je een 360-graden speelveld en realistische bewegingsvrijheid, waardoor de spelervaring intens en meeslepend is. Let wel op: het spel vereist een krachtige PC en kan intens zijn voor beginners in VR. Met zijn rijke verhaallijn en uitgebreide wereld is Fallout 4 VR een topkeuze voor VR-liefhebbers.      

Veelgestelde vragen over VR-games van onze lezers

We hebben nog geen vragen ontvangen over de beste VR-game

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen