Viben met dé Beste Draadloze Oordopjes

Luca Nowak

Geschreven door: Luca Nowak

Klaar met die opgefrotte koptelefoonkabeltjes? De redding is nabij.

Viben met dé Beste Draadloze Oordopjes

Nog nooit zijn de beste draadloze oordopjes zo toegankelijk geweest. Niet langer zijn ze alleen bedoeld voor degenen met immens diepe zakken. Draadloze oordopjes zijn dan ook niets nieuws meer, maar de technologieën waarmee ze werken worden steeds beter. 👌 Daarom vind je hieronder de 5 beste modellen, te beginnen met Sony WF-1000XM3.

#1 Sony WF-1000XM3
Dé beste draadloze oordopjes van 2022

Onze score: 9,5

Sony Wf 1000xm3 Voor En Zijaanzicht

Je krijgt met deze draadloze oordopjes een ware deal: ze leveren geweldig geluid, zien er mooi maar onopvallend uit en bieden uitstekende noise cancellation. Daarnaast is de batterijlevensduur erg indrukwekkend!

 

Gemiddelde batterijduur: 8 uur
Gemiddelde batterijduur in hoes: 24 uur
NFC: Ja

Noise cancelling: Ja
Waterbestendigheid: —
On-board bediening: Touchpad (geen volumeregeling)

 

#2 Skullcandy Sesh Evo TW
Beste koop draadloze oordopjes van 2022

Onze score: 8,9

Skullcandy Sesh Evo Tw Voor En Zijaanzicht

Zoek je de beste draadloze oordopjes voor een mooie prijs, dan zijn deze Skullcandy oordopjes je match. De geluidskwaliteit is mooi met diepe bastonen en heldere hoge tonen en je krijgt een aantal equalizer-opties. Bovendien krijg je waterbestendigheid, waardoor je ook rustig kunt sporten terwijl je ze draagt.

Gemiddelde batterijduur: 6 uur
Gemiddelde batterijduur in hoes: 18 uur
NFC: Nee

Noise cancelling: Nee
Waterbestendigheid: IP55
On-board bediening: Knoppen (inclusief volumeregeling)

De 5 beste draadloze oordopjes in een oogopslag

 1. Sony WF-1000XM3 - Deze draadloze oordopjes leveren de beste allround-ervaring.
 2. Skullcandy Sesh Evo TW - De mooiste prijs-kwaliteitverhouding vind je bij deze zet.
 3. Sennheiser Momentum True Wireless 2 - Deze draadloze oordopjes bieden dé beste geluidskwaliteit, punt.
 4. Jabra Elite Active 75t - De beste draadloze oordopjes voor de multitaskers onder ons.
 5. Aftershokz Aeropex - Dit is de beste bone conduction set.

Waarom draadloze oordopjes?

Het overduidelijkste voordeel is de afwezigheid van kabels. Iedereen is inmiddels bekend met het meest frustrerende fenomeen van koptelefooneigenaarschap: kabels die in de knoop raken. Je hoeft er maar een beetje scheef naar te kijken, of de boel ligt al door elkaar.

Naast het feit dat dit niet langer een probleem is met draadloze oordopjes, is ook hun draagbaarheid. Je stopt ze in hun oplaaddoosje of -hoesje en weg zijn ze. Dat doosje neem je vervolgens mee in je rugzak, jaszak of zelfs je broekzak.

Ten slotte bevatten draadloze oordopjes tegenwoordig ook vaak on-board bediening. Zo sla je nummers over, luister je iets opnieuw en/of bedien je het volume van je audio met een druk op een knop of een swipe over de buitenkant. Je hoeft je telefoon of laptop niet eens erbij te pakken om deze dingen te regelen.

De beste draadloze oordopjes, gedetailleerd.


#1 Sony WF-1000XM3
Dé beste draadloze oordopjes van 2022

Gemiddelde batterijduur: 8 uur
Gemiddelde batterijduur in hoes: 24 uur
NFC: Ja
Noise cancelling: Ja
Waterbestendigheid: —
On-board bediening: Touchpad (geen volumeregeling)

Alleen de looks van deze draadloze oordopjes zijn al om van te smullen. Ze zijn niet log als de Sennheiser Momentum True Wireless 2 (#3 in onze top 5) en wegen zo ook ieder 8,5 gram.

Daarnaast bevorderen ook de verschillende ear tips het draagcomfort enorm. Je kiest uit rubber en schuim, waarbij je tussen drie maten kiest.

Tijdens het dragen bedien je je audio via een touchpad. Je skipt nummers en gaat terug, hoewel dit soms wat klungelig is door het formaat. Je krijgt bovendien helaas geen volumebediening.

Sony Wf 1000xm3 Gedragen Door Man

Verder zijn deze draadloze oordopjes voorzien van alle gemakken. Er zit een NFC-chip in waardoor je ze makkelijker koppelt aan andere apparatuur met zo'n zelfde chip. Ook ondersteunen ze Google Assistant en handsfree-gesprekken.

Daarnaast is er een nabijheidssensor, waardoor de oordopjes zelf doorhebben of ze in je oren zitten of niet. Haal eentje uit je oren, en de muziek pauzeert totdat je hem weer terugstopt.

Dan nu het belangrijkste: de geluidskwaliteit! De kleine speakertjes leveren een helder ritme op, wat tot een verrassend breed geluidsspectrum leidt met enorm veel detail.

Middentonen zijn megasoepel, terwijl gitaren in je favoriete rocknummers lekker ruw klinken, terwijl de drums hard en strak zijn. De bastonen zijn ook goed merkbaar, maar niet overweldigend. Over-ear koptelefoons zijn hier beter in. Waar deze oordopjes wel in uitblinken, is hun geweldige noise cancelling!

Het is vrijwel onmogelijk om een face-to-face gesprek te voeren met ingeschakelde Active Noise Cancelling – wat een goede zaak is als je probeert gesprekken van buitenaf tijdens een vlucht, treinreis of dag op kantoor tot een minimum te beperken.

Een leuke eigenschap van deze noise-cancelling oordopjes is daarnaast dat je via de Sony Headphones Connect app (voor iOS en Android) EQ-instellingen verandert indien nodig. Wat mij en velen anderen betreft hoeft dit niet, aangezien ze van zichzelf al zo goed klinken, maar het is fijn de optie te hebben.

Qua batterijlevensduur kan ik kort zijn: deze komt uit op een respectabele 6 uur, met nog eens een paar extra uurtjes als je active noise cancelling uitschakelt. Daarnaast heb je nog zo'n 24 uur in de hoes zitten, waar je met 10 minuten laden al 90 minuten speeltijd uithaalt.

Wat we goed vinden:

 • De EQ-instellingen kun je uitgebreid aanpassen
 • De nabijheidssensor is een handige functie
 • De noise cancellation is écht steengoed
 • Zijn NFC chip maakt de set-up een eitje

Wat we minder goed vinden:

 • Noise cancellation gebruikt redelijk veel batterij
 • Je krijgt geen toegang tot volumebediening op de oordopjes zelf

#2 Skullcandy Sesh Evo TW
Beste koop draadloze oordopjes van 2022 

Gemiddelde batterijduur: 6 uur
Gemiddelde batterijduur in hoes: 18 uur
NFC: Nee
Noise cancelling: Nee
Waterbestendigheid: IP55
On-board bediening: Knoppen (inclusief volumeregeling)

Met het unieke logo aan de zijkant en de weelde aan kleuropties, val je met deze oordopjes in ieder geval op. Jij zelf merkt ze waarschijnlijk nauwelijks op wat betreft de pasvorm, want deze oordopjes worden geleverd met drie setjes siliconen tips in drie formaten.

De oplaadhoes is vrij compact, met een eierschaal-achtige afwerking, een klapdeksel, en statusindicatoren op de voorkant die je vertellen hoeveel batterij er nog over is. Op de achterkant zit een usb-c-aansluiting voor de bijgeleverde oplaadkabel.

 
Skullcandy Sesh Evo Tw Gedragen Door Vrouw

Een IP55-rating betekent dat de oortjes bestand zijn tegen lichte spatten en enige blootstelling aan stof. Dit zijn vrij bescheiden prestaties in vergelijking met echt waterdichte modellen, maar goed: je kunt de Sesh Evo zonder problemen in de regen dragen. Zwemmen ermee raad ik je af. 🌊

Elk oor bevat een enkele drukknop op het buitenpaneel, waarbij het linker en rechter oorstukje verschillende taken uitvoeren. Door beide knoppen gelijktijdig twee seconden in te drukken worden de oortjes ingeschakeld, of na vier seconden weer uitgeschakeld. Je regelt er ook je volume mee, loopt door muziek heen en kiest zelfs uit verschillende EQ-modi.

Over de EQ-modi gesproken: je hebt toegang tot drie verschillende. De podcast-modus focust op stemmen; de muziekmodus geeft de bas een lekkere boost; terwijl de filmmodus zowel de hoge tonen als de bastonen een extra stoot geeft.

Wil je je geluid nog verder afstellen? Dan kan dat via de Skullcandy app voor Android en/of iOS!

De gemiddelde batterijduur komt al met al neer op 6 uur. Gezien het gebrek aan active noise cancellation, kun je hier niet op besparen, maar op zich is er niks mis met 6 uur luistertijd.

Wat we goed vinden:

 • Deze oordopjes bieden uitgebreide bedieningsmogelijkheden
 • De verschillende EQ-modi zijn prettig om je luisterervaring af te stemmen op de content
 • Hij is spatwaterbestendig dankzij zijn IP55-rating

Wat we minder goed vinden:

 • Deze oordopjes hebben geen active noise cancellation

#3 Sennheiser Momentum True Wireless 2
Beste draadloze oordopjes voor geluidskwaliteit zonder compromis

Gemiddelde batterijduur: 4 uur
Gemiddelde batterijduur in hoes: 8 uur
NFC: Nee
Noise cancelling: Ja (aanpasbaar)
Waterbestendigheid: IPX4
On-board bediening: Touchpad (inclusief volumeregeling)

De prijs is buitensporig, maar dat is de geluidskwaliteit ook. Daarnaast stralen de oordopjes uit dat er weinig bespaard is tijdens het bouwproces – met uitzondering van een NFC chip.

Zo ook is de oplaadhoes erg strak vormgegeven. Deze heeft een usb-c-poort en een indicatielampje om de batterijstatus te weergeven.

Sennheiser Momentum True Wireless Ii Gedragen Door Man

Er worden drie formaten tipjes meegegeven voor gehoorkanalen van elk formaat. Heb je echter kleine oren, dan is het formaat van de oordoppen zelf misschien een tegenvaller: ze zijn namelijk nogal chunky. Zitten ze je wel goed, dan doet het je ook goed om te weten dat ze dankzij de IPX4-rating ook zweetbestendig zijn. Daardoor zijn het ook goede sportoordopjes!

Met de aanraakgevoelige behuizingen kun je telefoongesprekken aannemen of weigeren, je afspeellijst regelen, en de spraakassistent van je toestel oproepen. Juist dankzij het bovengenoemde formaat werkt de bediening erg goed. Als je wilt, kun je zelfs verschillende functies aan toewijzen via de Sennheiser Smart Control app (Android of iOS).

Ook hier tref je een nabijheidssensor aan die de muziek pauzeert als je een oordopje uit je oor haalt. Verder krijg je bij de active noise cancellation ook de keuze om omgevingsgeluid door te laten via de transparency mode. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld in een drukke straat loopt met verkeer om je heen.

Dit alles biedt je een batterijlevensduur van 7 uur. Nog belangrijker dan dat is de geluidskwaliteit – en die is fenomenaal. Deze oordopjes baanden zich meesterlijk een weg door strakke synthesizerbas, heldere, vloeiende zang, en getextureerde hoge tonen die pittig klonken zonder al te hard te zijn. 💯

Wat we goed vinden:

 • De geluidskwaliteit is ongekend goed
 • De nabijheidssensor is een handige extra functie
 • De transparency mode van de noise cancellation is erg nuttig

Wat we minder goed vinden:

 • Er is geen NFC chip aanwezig

#4 Jabra Elite Active 75t
Beste draadloze oordopjes voor multitaskers

Gemiddelde batterijduur: 7,5 uur
Gemiddelde batterijduur in hoes: 20,5 uur
NFC: Nee
Noise cancelling: Nee
Waterbestendigheid: IP57
On-board bediening: Touchpad (inclusief volume)

Deze draadloze oordopjes van Jabra zijn het antwoord op de eeuwige vraag: "Kan ik mijn oordopjes op meerdere apparaten aansluiten?" Ja, deze set sluit je op twee apparaten aan!

De oordopjes hebben een rubberachtige textuur tegen valschade. Het oplaadhoes is ook bekleed met diezelfde textuur en heeft een usb-c-oplaadpoort.

Interessanter is de pasvorm van de oordopjes.

 
Jabra Elite Active 75t Door Sportende Man Gedragen

Ook hier kies je uit tipjes die bij jouw oren passen – en als dat eenmaal is gelukt, wil je niet anders meer. Hij smelt nog net niet samen met je gehoorgang.

Bediening gaat met de fysieke knoppen op elke oordop, al kost het wel tijd om alle sneltoetsen te leren. Zo bedien je het afspelen van muziek alleen via de linker oorknop, wat betekent dat je hier geen toegang to krijgt als je hem in single earbud mode gebruikt.

De volumeregeling is nog steeds lastig in te stellen omdat je moet drukken en vasthouden om het volume te verhogen/verlagen. Je overschrijdt al snel je doel; het is veel makkelijk in plaats daarvan het volume op je smartphone te veranderen.

Over smartphones gesproken, Jabra heeft een uitstekende mobiele app (voor iOS en Android) om de gebruikerservaring aan te passen. De app heeft een aanpasbare EQ, geluidsprofielen en is de enige manier om firmware updates voor de oordopjes te downloaden.

De bastonen voeren bij de Jabra Elite Active 75t de boventoon, wat tot troebelheid in het geluid leidt. Wie een meer neutrale toonbalans wil, moet de app gebruiken om dit te egaliseren. Detail en klankbeeld zijn heel degelijk, maar de lage tonen missen – wanneer ze zachter gezet worden – de textuurdetails van duurdere oordopjes zoals de Sennheiser Momentum Wireless 2.

Terwijl je tenslotte geen active noise cancellation krijgt bij deze oordopjes, blokkeren de bijgeleverde oordopjes toch het meeste lawaai van buitenaf. Wil je je meer bewust zijn van je omgeving, dan schakel je HearThrough in met een enkele druk op de linker oordop. Dit pas je in de app aan om zo veel of zo weinig externe ruis binnen te laten als je wilt.

Wat de levensduur van de batterij betreft, krijg je een respectabele 7,5 uur op een enkele lading.

Wat we goed vinden:

 • De passieve ruisonderdrukking is bewonderenswaardig
 • De pasvorm van deze oordopjes is excellent
 • Je sluit deze oordopjes zonder poespas aan op twee apparaten

Wat we minder goed vinden:

 • Het geluid is niet erg goed gebalanceerd
 • De bediening is niet altijd even handig, vooral in single earbud mode

#5 Aftershokz Aeropex
Beste draadloze bone conduction oordopjes

Gemiddelde batterijduur: 8 uur
Gemiddelde batterijduur in hoes:
NFC: Nee
Noise cancelling: Nee
Waterbestendigheid: IP67
On-board bediening: Knoppen (inclusief volumeregeling)

Een leuke wending om de top 5 mee af te sluiten: oordopjes die je niet in je oren stopt, maar voor je oren. Het geluid omzeilt zo het trommelvlies en komt meteen in het binnenoor terecht. Deze techniek is vooral bij buitensporters populair, omdat je oren open blijven voor omgevingsgeluiden. Je wilt een auto natuurlijk wel aan horen komen als je buiten hardloopt.

Op het gebied van duurzaamheid is de lat hoog gelegd, en wel met een IP67-rating om te beginnen. Dat betekent dat je iets krijgt dat uitgerust is om 30 minuten in water tot een meter diepte ondergedompeld te worden.

Aftershokz Aeropex Gedragen Door Vrouw

In werkelijkheid gaat het er bij deze beoordeling om dat het toestel beter bestand is tegen zweet en een rondje hardlopen in de regen makkelijker overleeft dan een rondje zwemmen. Bluetooth en water gaan toch niet samen, dus er zou geen reden zijn om ze mee naar het zwembad te nemen.

Wat de bediening aan boord betreft, zijn er twee handzame tastbare knoppen weggestopt aan de onderkant van een van de zijkanten van het frame, naast de oplaadpoort. Ze dienen om de koptelefoon aan te zetten en het volume te regelen.

Terwijl je rent, voelen die knoppen waarschijnlijk een beetje te dicht op elkaar geplaatst aan, waardoor het snel harder of zachter zetten een paar pogingen nodig heeft. Een verschillende textuur op de knoppen had geholpen het verschil beter voelbaar te maken.

Je krijgt nu acht uur afspeel- en gesprekstijd. Het duurt ook maar anderhalf à twee uur om hem volledig op te laden.

Nu het belangrijkste (en leukste) deel: de geluidskwaliteit. De manier waarop bone conduction-technologie gebruikt transducers om geluidstrillingen langs je jukbeenderen naar je oren te leiden zonder iets in je oren te stoppen.

Wat zijn transducers?

Via Ensie.nl:

"In het algemeen apparaten die een ingevoerde fysieke hoeveelheid, meestal afkomstig uit een energiebron, kunnen omzetten in een andersoortige hoeveelheid uitvoer, bijvoorbeeld zonnewarmte in elektriciteit."

PremiumPitch 2.0 gebruikt die transducers om die trillingen te kanaliseren, die schuin staan om beter op het jukbeen te zitten, met de belofte geluid te leveren dat meer lage tonen, minder onder trillingen en geluidslekkage lijdt.

Je krijgt natuurlijk niet de resultaten zoals die van in-ear oordopjes of een over ear-koptelefoon, maar de kracht van de bas, de redelijk heldere details en de algemene upgrade van de geluidskwaliteit ten opzichte van oudere bone conduction-technologie is merkbaar. 🔊

Wat we goed vinden:

 • Je loopt tijdens het sporten minder gevaar doordat je omgevingsgeluid meekrijgt
 • De muziek kwaliteit is erg degelijk voor bone conduction-technologie
 • De waterdichtheid maakt hem zweetbestendig

Wat we minder goed vinden:

 • De geluidskwaliteit evenaart traditionele oordopjes nog niet
 • De bedieningsknoppen liggen wat te dicht op elkaar

Koopgids

Niet elke draadloze oordopjesset past bij ieder persoon. Je let op een aantal specifieke zaken als sportfanaat waar een muziekproducent niet zozeer op let. Andersom geldt hetzelfde.

Over een aantal van die zaken heb je al in de mini-reviews gelezen. Heb je hier vragen over, lees dan vooral door, want hieronder worden ze beantwoord!

Verschillende Oordopjes In Hun Hoesjes

Geluidskwaliteit

Dit is grotendeels een kwestie van voorkeur. Gezien het onhygiënisch is om oordopjes uit te proberen in de winkel, moet je op onafhankelijke reviews afgaan.

Spits je zoektocht toe op de geluidsoorten waar je je oordopjes met name voor wilt gebruiken. Ben je een rockmuziekliefhebber? Dan wil je zonder meer dreunende bastonen en scherpe hoge tonen. Luister je meer naar podcasts? Ook dan zijn vooral bastonen belangrijk om de menselijke stem uit te lichten.

Het is onmogelijk om per geluidscategorie te bespreken welke tonen het belangrijkst zijn, dus je moet zelf op onderzoek uit om hierachter te komen. Stem dit hoe dan ook altijd af op je eigen voorkeuren. Jij spendeert straks immers uren met die oordopjes in je oren! 😜

Frequentierespons

Dit is de specificatie die het bereik aangeeft van het geluid dat het product voortbrengt, gemeten in Hertz (Hz). Als je op de doos van een willekeurige speaker of koptelefoon kijkt, ligt dit getal meestal rond de 20 Hz - 20.000 Hz, waarbij het eerste getal staat voor de laagste frequentie en het tweede voor de hoogste.

Dit getal varieert per product, maar even ter informatie: het menselijk gehoor neemt alleen frequenties tussen 20 Hz - 20.000 Hz waar. Dat is het bereik waar de meeste producten op mikken. Sommige mensen zeggen dat producten die geluid produceren boven of onder die frequenties zinloos zijn, maar dat is niet per se waar.

Oké, je neemt die extreme frequenties niet waar tenzij je een vleermuis bent, maar wanneer producten een iets breder frequentiebereik hebben, geeft dat de geluiden aan de twee uiterste uiteinden van het spectrum net wat meer ademruimte.

Oordopjes In De Palm Van Iemands Hand

Ruisonderdrukking

Om te beginnen hebben we de passieve vorm: geluidsisolatie, oftewel noise isolation. Dit wilt zeggen dat de siliconen of rubberen tipjes zich perfect naar je gehoorkanaal vormen. Er wordt op die manier een naadloze afsluiting tot stand gebracht wat geluid van buitenaf blokkeert.

De actieve tegenhanger, ruisonderdrukking, oftewel active noise cancellation (ANC), heeft hetzelfde doel, maar werkt anders.

De oordopjes produceren hierbij een tegenovergestelde geluidsgolf om de ongewenste ruis weg te werken. Dit is allemaal gebaseerd op natuurkunde en golfeigenschappen, dus zoals je je kunt voorstellen is het geen gemakkelijke zaak om dit voor elkaar te krijgen.

Connectiviteit

Draadloze oordopjes werken via Bluetooth. Idealiter gebruiken zowel de oordopjes als je bronapparaat (je smartphone, tablet of laptop) hierbij meteen de laatste standaard. Op dit moment is dat Bluetooth 5.0. In vergelijking met voorgaande versies, verbruikt deze versie minder energie, overbrugt hij grotere afstanden en is hij sneller.

NFC is ook een hele handige functie. Het staat voor Near Field Communication en staat snelle, draadloze communicatie toe over een afstand van ± 10 centimeter. Dit maakt het koppelingsproces tussen de oordopjes en bijvoorbeeld je smartphone een stuk makkelijker.

Daarnaast hebben veel draadloze oordopjes hun eigen app. Het is geen must, maar erg handig is het wel. Zo'n app staat je meestal toe om de geluidsinstellingen af te stellen op je voorkeuren of de content waarnaar je luistert.

Bedieningsopties

Je kunt niet met alle draadloze oordopjes je telefoon bedienen. Tegenwoordig staan de meeste modellen wel toe dat je muziek pauzeert en je playlist bedient.

Daarnaast staan sommige modellen je toe dat je je volume bedient en telefoongesprekken aanneemt en afbreekt.

Google Pixelbuds In Wit Hoesje

Batterijlevensduur

Hierbij let je op twee dingen: hoelang de oordopjes meegaan na een volledige laadbeurt, en hoeveel extra luistertijd je nog haalt uit het oplaadhoesje. Ben je veel onderweg, dan is het belangrijk dat je niet om de haverklap je hoesje moet opladen.

Daarnaast denk je ook aan hoe snel de oordopjes opladen. Het is onderweg wel zo handig je na 10 minuutjes laden weer een dik uur ertegenaan kunt met je favoriete muziek!

Waterdichtheid

Tenslotte denk je vooral als je graag sport aan waterdichtheid. Het belangrijkste is de zweetbestendigheid als je van plan bent te sporten met je oordopjes in. Spatwaterdichtheid is ook gewenst als je je door het wisselvallige Nederlandse weer niet laat afschrikken en tóch gaat joggen in de regen.

Let wel: er zijn verschillende waterdichtheidsbeoordelingen. Deze worden uitgedrukt in IP-ratings, waarbij het eerste cijfer achter de "IP" staat voor vaste materialen (zoals stof), en het tweede cijfer voor vloeistoffen (zoals water).

Bluetooth en water gaan niet goed samen

Bluetooth kan niet meer dan een paar centimeter door water reizen, dus zwemmen met Bluetooth oordopjes lukt alleen als je je smartphone met je meeneemt. Dit doe je natuurlijk in een waterdichte hoes die je (waarschijnlijk) met een band je arm vastmaakt.

De beste draadloze oordopjes

ProductsoortBeste voorBeoordelingProductpagina
Sony WF-1000XM3Allround-gebruik9,5Bekijk hem hier
Skullcandy Sesh Evo TWPrijs-kwaliteit8,9Bekijk hem hier
Sennheiser Momentum True Wireless 2Geluidskwaliteit8,7Bekijk hem hier
Jabra Elite Active 75tMultitaskers8,4Bekijk hem hier
Aftershokz AeropexBone conduction7,9Bekijk hem hier

Veelgestelde vragen over draadloze oordopjes

💥 Wat is ANC?

Hierbij produceert een koptelefoon een tegenovergestelde geluidsgolf ten opzichte van het omgevingsgeluid om de ongewenste ruis weg te werken. Zie het als een rekensom: 1 - 1 = 0. 1 staat hierbij voor de herrie, en -1 voor de tegenovergestelde geluidsgolf. 0 is hier een gebrek aan achtergrondgeluid.

⏱ Hoelang gaan draadloze oordopjes mee?

Hoelang draadloze oordopjes meegaan verschilt per merk en model, maar over het algemeen krijg je tussen de zes en acht uur aan luistertijd. Dit omvat niet de hoeveelheid luistertijd die je nog uit je oplaadhoesje kunt halen door je oordopjes tussentijdig hierin op te laden.

🧼 Hoe maak je draadloze oordopjes schoon?

De buitenkant maak je met een simpel alcoholdoekje schoon. Ook de oortipjes kun je hiermee schoonvegen. Zit er oorwas in? Pak dan een tandenstoker, doe er een alcoholdoekje omheen en verwijder de oorwas hiermee. Laat de oordopjes hierna altijd goed drogen voor je ze weer gebruikt.

Haal af en toe de tips ook van de oordopjes af en maak ze helemaal schoon. Wederom volstaat hier een alcoholdoekje.

Conclusie

Er is een set draadloze oordopjes voor iedereen! Wil je verzekerd zijn van de beste koop voor jou, lees dan met de kennis uit de koopgids de mini-reviews nog eens door en check de productpagina's.

Heb je nog vragen of suggesties, dan hoor ik dat graag hieronder in de feedback! Bedankt voor het lezen. 😁

Was dit artikel behulpzaam?