Wifi

Klik op één van de onderstaande artikelen.

WiFi speedtest
Wifi

Wat is het IP-Adres van Mijn Router?

Laten we meteen met een newsflash beginnen: je hebt meerdere IP-adressen! Ben je al geschokt, of valt het nog mee? Het IP-adres van je router is in ieder geval slechts één van een aantal IP-adressen dat je hebt – en wij gaan je helpen dit adres eruit te vissen.

Beste Router
Wifi

Een WiFi Repeater Instellen: Hoe doe je dat?

Niemand wilt natuurlijk dat terwijl ze aan het ontspannen zijn met een goede Netflix-serie of een online game dat hun internet begint te haperen. Of nog erger: dat tijdens het uploaden van een belangrijk document vlak voor een deadline het WiFi-signaal het begeeft! Zulke rampen kunnen voorkomen worden door een WiFi repeater. Dan moet je natuurlijk wel weten hoe je zo’n WiFi repeater instellen moet. Daar gaan wij in dit artikel op in.

Router
Wifi

Je Router Instellen: Hoe doe je dat?

Internet is niet meer weg te denken uit het gemiddelde westerse huishouden. De ruggengraat van deze internetverbinding is natuurlijk de router. De router instellen is dan natuurlijk ook geen geheel onbelangrijke taak. Geen idee hoe dit moet? Vrees niet! De stappen in het proces ontlopen elkaar nauwelijks tussen de verschillende merken. In dit artikel zul je zien hoe makkelijk het eigenlijk is.

Router
Wifi

De Beste Plek voor je Router in je Huis

Veel mensen zetten hun router daardoor echter wel in de meterkast, wat zo’n beetje de slechtste plek is voor een router die je kunt kiezen. Natuurlijk is je router zelden een echte show stopper, maar het verbergen hiervan is nooit een goed idee. Daarom geven we in dit artikel een aantal tips zodat jij de beste plek voor je router in je huis kunt vinden.