Wifi

Klik op één van de onderstaande artikelen.

Witte router op een tafel met standaard
Wifi

Beste WiFi Router Kopen in 2020

Op zoek naar een betere WiFi-ervaring? Dan ben je hier op de juiste plek! We hebben namelijk een top 5 van de beste WiFi routers opgesteld én een koopgids.

WiFi speedtest
Wifi

Wat is het IP-Adres van Mijn Router?

Laten we meteen met een newsflash beginnen: je hebt meerdere IP-adressen! Ben je al geschokt, of valt het nog mee? Het IP-adres van je router is in ieder geval slechts één van een aantal IP-adressen dat je hebt – en wij gaan je helpen dit adres eruit te vissen.

Router
Wifi

Je Router Instellen: Hoe doe je dat?

Internet is niet meer weg te denken uit het gemiddelde westerse huishouden. De ruggengraat van deze internetverbinding is natuurlijk de router. De router instellen is dan natuurlijk ook geen geheel onbelangrijke taak. Geen idee hoe dit moet? Vrees niet! De stappen in het proces ontlopen elkaar nauwelijks tussen de verschillende merken. In dit artikel zul je zien hoe makkelijk het eigenlijk is.

Router met ingeplugde ethernetkabel
Wifi

De Beste Plek voor je Router in je Huis

Veel mensen zetten hun router daardoor echter wel in de meterkast, wat zo’n beetje de slechtste plek is voor een router die je kunt kiezen. Natuurlijk is je router zelden een echte show stopper, maar het verbergen hiervan is nooit een goed idee. Daarom geven we in dit artikel een aantal tips zodat jij de beste plek voor je router in je huis kunt vinden.