Monitors Black Friday 2022

Luca Nowak

Geschreven door: Luca Nowak

Een cadeautje voor je ogen.

Monitors Black Friday 2022

Kijk jij ook met weerzin naar de kalender om tot de schokkerende conclusie te komen dat 2022 bijna voorbij is? Een goede Black Fridaydeal beurt mij altijd een beetje op. Kijk je mee naar de favoriete koopjes van deze eveneens favoriete periode van het jaar?

Alle Bol.com Black Fridaydeals zien?Er zijn nog meer deals te vinden!

Aantal deals: 50

Bol com

Op Bol.com staan alle deals die te vinden zijn nu online!

          

      

Bekijk alle deals van Bol.com →

Alle Coolblue Black Fridaydeals zien?Er zijn nog meer deals te vinden!

Aantal deals: 44

Coolblue

Op Coolblue.nl staan alle deals die te vinden zijn nu online!

          

      

Bekijk alle deals van Coolblue →

Monitor Black Friday-aanbiedingen

De voordeligste week van het jaar is begonnen! Ben je op zoek naar de beste monitordeals, neem dan hieronder een kijkje. ⤵️

Samsung Odyssey G9
Coolblue

Oude prijs: € 1.299 | Actieprijs: € 999

samsung odyssey g9 49 inch curved ultrawide van de zijkant

Staat productiviteit en efficiëntie bovenaan je lijstje prioriteiten? Dan kun je haast niet anders dan een ultrawide monitor kiezen.

Dit is daar een extreme versie van. Heb je een brede werkruimte, een krachtig werkpaard met een stevige videokaart en een zakcent klaarliggen? Zie je het daarnaast wel zitten om omringd te worden door je beeld? Dan is dit de deal waarop je hebt zitten wachten.

Schermdiagonaal: 49 inch
Resolutie: 5120 × 1440
Schermtechnologie: VA-lcd

Verversingssnelheid: 240 Hz
Adaptive sync: FreeSync (1 en 2), G-Sync Compatible
Reactietijd: 1 ms

Bekijk deze deal op Coolblue →

LG 38WP85C-W
Bol.com

Oude prijs: € 1.079 | Actieprijs: € 879

lg ultrawide van schuin voren

In tegenstelling tot het model van Samsung hierboven, is deze ultrawide iets bescheidener in breedte (maar nog steeds bijzonder imposant).

Je merkt ook dat enkel van de specificaties beter aansluiten op bijvoorbeeld een werkstation het managen van workflows en productiviteit, in plaats van gaming. Dit model is daarom vooral geschikt voor productiviteitsguru's, en iets minder voor gamers.

Schermdiagonaal: 38 inch
Resolutie: 3840 × 1600
Schermtechnologie: IPS-lcd

Verversingssnelheid: 60 Hz
Adaptive sync: FreeSync
Reactietijd: 5 ms

Bekijk deze deal op Bol.com →

MSI Optix MPG321QRF-QD
Coolblue

Oude prijs: € 899 | Actieprijs: € 669

msi optix mpg321qrf qd met rode draak op het scherm

Denk je aan MSI, dan denk je waarschijnlijk aan gamers. Het is dan ook geen toeval dat deze monitor vooral gericht is op de gamers onder ons. Je krijgt geen panorama aan beeld om je heen, maar dat mag de pret niet drukken.

Het model is met zijn G-Sync Compatibility, stevige verversingssnelheid en lage reactietijd uitermate geschikt voor degenen onder ons die graag een competitief rondje spelen.

Schermdiagonaal: 32 inch
Resolutie: 2560 × 1440
Schermtechnologie: IPS-lcd

Verversingssnelheid: 175 Hz
Adaptive sync: G-Sync Compatible
Reactietijd: 1 ms

Bekijk deze deal op Coolblue →

LG Ergo 32UN88A
Bol.com

Oude prijs: € 580 | Actieprijs: € 499

lg ergo van voren met photoshop open

Ben je iemand die zich veel in Photoshop en/of andere fotobewerkingssoftware rondbeweegt? Heb je daarbij ruimte voor een monitor van 32 inch? Dan kan ik je niets meer aanraden dan deze 4K-monitor van LG.

Het IPS-paneel gaat voor optimale kleurnauwkeurigheid, waarbij je ook nog eens altijd comfortabel zit of staat, dankzij de meegeleverde standaard waar je alle kanten mee op kunt.

Schermdiagonaal: 32 inch
Resolutie: 3840 × 2160
Schermtechnologie: IPS-lcd

Verversingssnelheid: 60 Hz
Adaptive sync: FreeSync
Reactietijd: 5 ms

Bekijk deze deal op Bol.com →

Samsung LC34H890WGRXEN
Coolblue

Oude prijs: € 549 | Actieprijs: € 379

samsung lc34h890wgrxen

Dit model overbrugt het middensegment met een gewilde resolutie, een dik acceptabele verversingssnelheid én FreeSync.

Welnu, hij is misschien niet het beste geschikt voor degenen die graag competitief gamen of voor degenen die 100% kleuraccuraatheid nodig hebben, maar voor casual gamers en professioneel gebruik kun je bij deze Samsung terecht.

Schermdiagonaal: 34 inch
Resolutie: 3440 × 1440
Schermtechnologie: VA-lcd

Verversingssnelheid: 100 Hz
Adaptive sync: FreeSync
Reactietijd: 4 ms

Bekijk deze deal op Coolblue →

AOC C27G2ZE
Bol.com

Oude prijs: € 239 | Actieprijs: € 199

aoc monitor ervoor met gamepersonage op het scherm

AOC mag zich gerust de koning onder budgetmonitors noemen. Voor nog nét geen € 200, tik je namelijk dit werkpaard op de kop.

Hoewel een resolutie van 1440p leuk was geweest, kan ik nog steeds niet klagen, gezien de rest van de specificaties. Het scherm reageert razendsnel op input, beent je videokaart moeiteloos bij en is daarnaast lekker helder.

Schermdiagonaal: 27 inch
Resolutie: 1920 × 1080
Schermtechnologie: VA-lcd

Verversingssnelheid: 240 Hz
Adaptive sync: FreeSync, FreeSync Premium
Reactietijd: 1 ms

Bekijk deze deal op Bol.com →

Niet de deal gevonden die je zoekt? Bekijk hier alle deals!


Black Friday monitors

Black Friday – dé dag van het jaar om op koopjesjacht te gaan. Elke vrijdag na Thanksgiving is het weer raak, zo ook in 2022. Dit jaar vieren we dit op 25 november. Elk jaar komen een weelde aan sales voorbij, zo ook onder de monitors!

Dit zijn de winkels om een nieuwe monitor aan te schaffen ⤵️

Om de beste deals te vinden, moet je bij Coolblue en Bol.com zijn. Hun deals zijn lang niet alleen beperkt tot monitors; je komt ook aanverwante producten tegen om je arsenaal aan te vullen.

Black Friday monitor kopen?

Tijdens je zoektocht naar de beste monitor, wandel je waarschijnlijk vanzelf andere randapparatuurcategorieën in. Zo zie je onder de aangeraden accessoires bijvoorbeeld toetsenborden staan.

Mogelijk nog belangrijker dan dat, is een set goede speakers. Zelfs al heeft je beoogde monitor ingebouwde luidsprekers: verwacht hier vooral niet teveel van. Als je een geluidservaring zoekt die je daadwerkelijk onderdompelt in waar je naar kijkt, zoek dan ook naar een goede deal voor bijvoorbeeld boekenplankspeakers.

Een andere optie is een headset. Hier heb je vooral veel aan als je veel online gamet met je vrienden en/of als je je huis met anderen deelt die geen trek hebben in de natuurgetrouwe geluidseffecten van de bommen en mitrailleurs. 😅

Veelgestelde vragen

Wat is een curved monitor?

De naam geeft het al weg: het is een gebogen monitor. Het idee is dat een curved monitor beter gebruikmaakt van je perifere visie, oftewel de verre hoeken van je gezichtsveld.

De precieze buiging van het scherm lees je af aan het R-getal, wat staat voor de radius. Hoe lager dit getal, hoe sterker de buiging. De natuurlijke buiging van het menselijke gezichtsveld komt neer op 1000R, dus een monitor met een buiging van 1000R is een prima match hiervoor.

Een sterkere buiging dan dat kom je niet snel tegen. Zwakkere buigingen juist wel; deze lopen op tot zo'n 4000R.

Wat is Black Friday?

Deze dag is uit Amerika komen overwaaien en telt bijna als feestdag. Het vindt plaats op de dag na Thanksgiving – welke op de vierde donderdag van november valt – en dient als startsignaal voor de start van de kerstinkopen. Hierbij zien we indrukwekkende sales van de meest felbegeerde producten.

Welk formaat monitor heb ik nodig?

Dat ligt vooral aan wat je doet op je pc. Een monitor van 22  –  24 inch is doorgaans geschikt voor zakelijk gebruik op kleinere bureaus. Hierbij kun je doorgaans nog prima een Word-document en een internetpagina naast elkaar open hebben staan. Een 27 inch is populair onder gamers en onder degenen die veel content streamen.

Tussen de 29 en 34 inch kom je meestal in de (super) ultra-wide-categorie uit. Dit zijn monitoren met beeldratio's van 21:9 of zelfs 32:9. Deze formaten en beeldratio's zijn erg geliefd onder gamers en videobewerkers.

Daarna kom je doorgaans uit bij de 34, 38 en 49 inch modellen. Dat zijn grote sprongen in formaat. Vooral bij die laatste mag je rekenen op een enorm paneel waarbij je een hele rij aan vensters naast elkaar kwijt kunt.

Wanneer beginnen Black Fridaydeals?

De meeste winkels beginnen op Black Friday zelf te stunten met prijzen, maar in sommige gevallen kom je pre-Black Fridaydeals tegen. Wanneer die beschikbaar worden, verschilt per winkel. In sommige gevallen gaat het om een dag of drie voor Black Friday, en in sommige zelfs om twee weken voor de dag zelf.

Alle Bol.com Black Fridaydeals zien?Er zijn nog meer deals te vinden!

Aantal deals: 50

Roomba

Op Bol.com staan alle deals die te vinden zijn nu online!

          

      

Bekijk alle deals van Bol.com →

Alle Coolblue Black Fridaydeals zien?Er zijn nog meer deals te vinden!

Aantal deals: 44

Coolblue

Op Coolblue.nl staan alle deals die te vinden zijn nu online!

          

      

Bekijk alle deals van Coolblue →

Was dit artikel behulpzaam?