Dyson Airwrap Black Friday 2022

Luca Nowak

Geschreven door: Luca Nowak

Verschroeid haar? Liever niet!

Dyson Airwrap Black Friday 2022

Kijk jij ook met ongeloof naar de kalender om tot de akelige conclusie te komen dat 2023 bijna voorbij is? Een goede Black Fridaydeal verzacht de shock een beetje. Kijk je mee naar de favoriete koopjes van deze eveneens favoriete periode van het jaar?

Dyson Airwrap Black Friday-aanbiedingen

De grootste koopjes zijn onderweg! Deze kiezen we zelf uit, dus het kost ons wat tijd om de hoogste kortingen bij elkaar te krijgen. Keer rond Black Friday terug om de topdeals hieronder voorgeschoteld te krijgen. ⤵️

Black Friday Dyson Airwraps

Black Friday – dé dag van het jaar met spectaculaire kortingen. Elke vrijdag na Thanksgiving is het weer raak, zo ook in 2023. Dit jaar valt Black Friday op 25 november. Elk jaar komen een weelde aan sales voorbij, zo ook van Dyson!

Dit zijn de winkels om een nieuwe Dyson aan te schaffen ⤵️

Om de grootste kortingen te vinden, moet je bij Coolblue en Bol.com zijn. Hun gunstige prijzen zijn lang niet alleen beperkt tot Airwraps; je komt ook soortgelijke items tegen om het meeste te maken van Black Friday.

Black Friday Dyson Airwrap kopen?

Het idee van een Dyson Airwrap is uniek, omdat het gebruikmaakt van het zogeheten Coanda-effect, waarbij vloeistof en gas (in dit geval lucht) de rondingen van een object volgt, in plaats van de verwachte rechte lijn.

Door op deze manier met lucht te spelen, zorgt een Airwrap ervoor dat je haar de rondingen van de staaf volgt zonder dat je deze hoeft vast te klemmen.

Misschien ligt zelfs tijdens Black Friday de prijs van de implementatie van die techniek je echter wat hoog. In dat geval zijn er prima alternatieven te vinden onder bijvoorbeeld krulföhns en föhnborstels. 🌬️

Veelgestelde vragen

Wat is Black Friday?

Deze dag – die nog net geen feestdag is – vindt plaats op de dag na Thanksgiving. Het is vanuit Amerika komen overwaaien en dient als een soort startsignaal voor de kerstinkopen, met als resultaat indrukwekkende kortingen op allerlei producten.

Hoe werkt de Dyson Airwrap?

De Airwrap is ontworpen met aerodynamica in gedachten. Het Coanda-effect waarop Dyson dit product heeft gebaseerd zorgt ervoor dat (in dit geval) lucht gebogen vormen volgen, in plaats van in een rechte vorm de gebogen vorm te verlaten.

Complexe natuurkunde achterwege latende betekent dit dat dit apparaat lucht richting zichzelf zuigt. Houd hem dicht genoeg bij je haar, en je ziet dat de stromende lucht je haar optilt en meeneemt richting de staaf van de Airwrap.

Het gebruikt hierbij minder hitte dan de gemiddelde krul- en stijltang: hoger dan 150 °C gaat hij niet, terwijl menig stijltang tot wel boven de 205 °C gaat.

Waarom heet Black Friday zo?

De bekendste theorie hierover is dat de Amerikaanse politie in jaren 60 het als een soort codenaam gebruikte voor de dag na Thanksgiving. De kerstaankopen begonnen direct op de vrijdag na deze feestdag, wat tot ongekende chaos leidde in en rondom winkels.

Een andere theorie is dat de naam zijn origine kent in 1869, waarbij twee investeerders de aandelenmarkt tot een catastrofale crash leidde door de prijs van goud drastisch omhoog te drijven.

Was dit artikel behulpzaam?