Apple TV Black Friday 2022

Luca Nowak

Geschreven door: Luca Nowak

Om je Apple-ecosysteem compleet te maken. ✨

Apple TV Black Friday 2022

Geen trek in die verschrikkelijke wachtrijen bij je favoriete winkels, maar zie je die Black Fridaydeals wel zitten? Ben je daarnaast doelbewust op zoek naar een gunstige prijs voor een Apple TV? Dan ben je hier op de goede plek!

Apple TV Black Friday-aanbiedingen

De beste deals zijn onderweg! Deze kiezen we zelf uit, dus we hebben even nodig om de hoogste kortingen bij elkaar te krijgen. Keer rond Black Friday terug om de ranglijst hieronder voorgeschoteld te krijgen. ⤵️

Black Friday Apple TV's

Black Friday – het moment van het jaar met spectaculaire kortingen. Elke vrijdag na Thanksgiving is het weer raak, zo ook in 2023. Dit jaar vieren we dit op 25 november. Elk jaar komen verschillende afgeprijsde producten voorbij, zo ook onder de Apple TV's!

Dit zijn de winkels om een nieuwe Apple TV aan te schaffen ⤵️

Om de beste deals te scoren, moet je bij Coolblue en Bol.com zijn. Hun gunstige prijzen zijn lang niet alleen beperkt tot Apple TV's; je komt ook soortgelijke items tegen om het meeste te maken van Black Friday.

Black Friday Apple TV kopen?

Veel perifere zaken specifiek voor Apple TV's zijn er niet, maar met een goed setje speakers of een mooie soundbar haal je des te meer uit het apparaat. De ingebouwde speakers van je tv zijn zelden van topkwaliteit, dus als je optimale immersie in je favoriete series, films en games wilt, is dit dé accessoire om mee te nemen in je zoektocht.

Misschien word je ook aan de twijfel gebracht door suggesties als de Google Chromecast met Google TV. Dit is een waardige tegenstander van de Apple TV voor een veel vriendelijker prijsje. Gezien het prijspunt hiervan, is het zeker het overwegen waard als je budget wat minder breed is!

Veelgestelde vragen

Wat is Apple TV?

In principe is het een kastje met een tv-besturingssysteem. In die zin tover je een oudere tv zonder besturingssysteem om tot een smart tv hiermee.

Je verbindt hem met het internet, waardoor je toegang krijgt tot allerlei apps en streamingdiensten.

Is een Apple TV het waard?

Dat ligt er maar net aan. Heb je al een smart tv die je goed bevalt? Dan waarschijnlijk niet. Bovendien is het zo dat als je een Apple TV van de vorige generatie (uit 2017) hebt, dat de nieuwe versie de upgrade niet echt waard is.

Heb je echter een tv zonder besturingssysteem en wil je er allerlei functies aan toevoegen, en dan idealiter binnen het Apple-ecosysteem blijven? Dan is een Apple TV de ideale keuze.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een van origine Amerikaans bedenksel en telt bijna als feestdag. Het vindt plaats pal na Thanksgiving – welke op de vierde donderdag van november valt – en kondigt de tijd voor kerstaankopen aan. Dit gaat gepaard met indrukwekkende kortingen in een weelde van (web)winkels.

Was dit artikel behulpzaam?