Apple AirPods Black Friday 2022

Luca Nowak

Geschreven door: Luca Nowak

Een deal kiezen is appeltje-eitje. 🍏

Apple AirPods Black Friday 2022

Geen trek in die verschrikkelijke wachtrijen bij je favoriete winkels, maar lijken die Black Fridaydeals je wel wat? Ben je daarnaast doelbewust op zoek naar een gunstige prijs voor Apple AirPods? Dan ben je hier op de goede plek!

Alle Bol.com Black Fridaydeals zien?Er zijn nog meer deals te vinden!

Aantal deals: 2

Bol com

Op Bol.com staan alle deals die te vinden zijn nu online!

          

      

Bekijk alle deals van Bol.com →

Apple AirPods Black Friday-aanbiedingen

Black Friday-week is begonnen! Ben je op zoek naar de beste AirPods-deals, werp dan een blik op de onderstaande twee. Helaas zijn het niet meer dan dat; Apple is redelijk zuinig met hun uitverkoopacties. 🤑

Apple AirPods 2
Bol.com

Actieprijs: € 179,55

apple airpods 2 in hun hoesje

Hoewel de AirPods 3 inmiddels al een poosje uit zijn, is deze tweede generatie nog steeds het overwegen waard.

Als je alles van Apple wilt – dus ook de AirPods – en tegelijkertijd van een koopje houd? Dan is dit de beste optie die deze Black Friday te vinden is.

Aansluiting: Bluetooth 5.0
ANC: Nee
Pasvorm: Half in-ear

Frequentiebereik: 61  –  21.000 Hz
Max. batterijduur: 24 uur
IP-certificering: IPX4

Bekijk deze deal op Bol.com →

Apple EarPods
Bol.com

Actieprijs: € 12,50

apple earpods in hun doosje

Tja, het zijn niet écht AirPods, maar EarPods. Het is echter de uitgelezen optie als je op zoek bent naar iets met een kabeltje.

Opladen komt er niet aan te pas, en bovendien sta ik zelf altijd versteld van met name de geluidskwaliteit van de microfoon van deze oordopjes. Dat maakt ze voor hun uiterst vriendelijke prijsje een topdeal.

Aansluiting: 3,5mm-aansluiting
ANC: Nee
Pasvorm: Half in-ear

Frequentiebereik: 20 –  21.000 Hz
Max. batterijduur: N.v.t.
IP-certificering: Geen certificering

Bekijk deze deal op Bol.com/Coolblue →

Niet de deal gevonden die je zoekt? Bekijk hier alle deals!


Black Friday Apple AirPods

Black Friday – het moment van het jaar met spectaculaire kortingen. Elke vrijdag na Thanksgiving is het weer raak, zo ook in 2023. Dit jaar valt Black Friday op 25 november. Elk jaar komen verschillende afgeprijsde producten voorbij, zo ook van Apple.

Dit zijn de winkels om nieuwe Apple AirPods aan te schaffen ⤵️

Om de grootste kortingen te scoren, moet je bij Coolblue en Bol.com zijn. Hun deals zijn lang niet alleen beperkt tot Apple AirPods; je komt ook soortgelijke items tegen om je arsenaal aan te vullen.

Black Friday Apple AirPods kopen?

Ben je op zoek naar Apple AirPods? Als de prijzen je alsnog te hoog liggen, dan is het een prima idee om alternatieven van andere merken te overwegen. Wees eerlijk: zelfs tijdens de uitverkoop zijn in ieder geval de recente modellen niet altijd even mals geprijsd.

Daarnaast is het ook een goed idee om je open te stellen voor een koptelefoon, al dan niet van Apple zelf (de Apple AirPods Max). Heb je liever niets in je oren, dan is dit een betere optie.

Dus waar wacht je nog? Surf via de knoppen hierboven naar je favoriete webshop, en voeg je favoriete oordopjes of koptelefoon toe aan je verlanglijst – of meteen aan je winkelwagentje. 😜

Veelgestelde vragen

Wat is Black Friday?

Black Friday is een oorspronkelijk Amerikaans bedenksel. Het valt op de dag na het eveneens Amerikaanse Thanksgiving, wat op de vierde donderdag van november plaatsvindt. Volgens sommigen kondigt het de tijd voor kerstaankopen aan. Dit gaat samen met hoge kortingen in een weelde aan (web)winkels.

Welke Apple AirPods zijn het beste?

Dat ligt maar net aan waar je naar op zoek bent. Sowieso kies je idealiter de laatste generatie AirPods, onafhankelijk van het specifieke model. Deze bevat altijd geavanceerdere technologie die betere geluidsweergaven garandeert dan voorgaande generaties.

Verder zijn de AirPods Pro in-ear modellen die in je gehoorgang zitten. Ze sluiten je gehoorgang hierdoor goed af voor omgevingsgeluid zonder je hele oor te bedekken. Ze zijn geschikt voor sporten, omdat ze goed vastzitten in je oor, en blokkeren efficiënt omgevingsgeluid.

De 'normale' AirPods zijn weer beter geschikt voor mensen die juist wél iets van hun omgevingsgeluid mee willen krijgen of hier verder geen last van hebben. Deze rusten net bij de ingang van je oor, zonder deze volledig af te sluiten.

Heb je liever niets in je oor of bij je gehoorgang dat eventueel uit je oor kan vallen? Dan zijn de AirPods Max een ideale keuze, maar hier betaal je zelfs tijdens Black Friday een indrukwekkende prijs voor. De geluidsweergave is echter superieur, dus voor audiofielen is dit wellicht de prijs waard!

Hoe verbind je je AirPods?

Dat is nu net het leuke aan deze oordopjes: als je een iPhone hebt, hoef je enkel het hoesje met de AirPods erin dicht bij je telefoon te houden. Open het hoesje nu, en je krijgt meteen een verbind-knop te zien.

In Android moet je net als voor alle andere draadloze oordopjes je instellingen in. Ga daarna naar je Bluetooth-instellingen, schakel Bluetooth in, en open de lijst met beschikbare apparaten.

Let erop dat je oordopjes in het hoesje zitten en de 'deksel' ervan open is, voordat je de naam van je AirPods aantikt in het lijstje, en klaar is Kees. Eventueel moet je je telefoon eerst opnieuw laten scannen op Bluetooth-apparaten.

Alle Bol.com Black Fridaydeals zien?Er zijn nog meer deals te vinden!

Aantal deals: 2

Bol com

Op Bol.com staan alle deals die te vinden zijn nu online!

          

      

Bekijk alle deals van Bol.com →

Was dit artikel behulpzaam?